Dodaj do ulubionych

prawo Kalego

30.10.14, 20:31
To jak to jest z tymi zakazami wójta odnośnie wieszania banerów, przez opozycję ? Jedni mogą, a inni, już niekoniecznie. Klimaszewska powiesiła się ( znaczy, powiesiła baner ) w " centrum " Raszyna a opozycji, wójt tłumaczy, że to niezgodne z prawem ! Czy to nie jest prawo Kalego, pani derektor GOSu, panie wójcie ? Podobno kilka dni temu, wójt otrzymał pismo od energetyków, że nie wolno wieszać banerów na słupach elektrycznych, no to pani klimaszewska, za zgodą wójta, ŁAMIE PRAWO !
Obserwuj wątek
    • patrzacy.z.boku Re: prawo Kalego 30.10.14, 20:40
      ojtam,ojtam,wiater powieje,banery spadna,nie ma o co robic rabanu.wyborcy i tak wiedza na kogo maja glosowacwink
      • starix62 Re: prawo Kalego 30.10.14, 20:59
        Dla mnie to zwykłe chamstwo i prostactwo. Co to władza i pieniądze robią z ludzi !
        • lechujarek69 Re: prawo Kalego 30.10.14, 22:01
          Starix, pytasz o banery w imieniu Iwickiego, Koper czy Szarek?
          • starix62 Re: prawo Kalego 30.10.14, 22:38
            Nie występuje w imieniu żadnej z tych osób, jestem poirytowany metodami walki przedwyborczej wójta i jego popleczników. To nie ma nic wspólnego z demokracją. Nara.
            • lechujarek69 Re: prawo Kalego 30.10.14, 23:50
              baner pani Celiny wisi nad Sportowa, obok kwatery Grzegorza S,
              • manga70 Re: prawo Kalego 31.10.14, 10:05
                Zakazy nie dotycza wojta i Klimaszeskiej, zakazy to dla reszty. Wojt i Klimaszeska sa ponad prawem. A jak ta kandydatka utyla!Garsonka o rozmiar albo i dwa za mala.Pani od sportu? Taki przyklad? Synowa proponuje gimnastyke albo plywanie.Wiecej ruchu. Jak od fotela odkleja ja w grudniu, to bedzie miala duzo ruchu przy kurczakach albo w maglu ojca.
                • klawisz69 Re: prawo Kalego 31.10.14, 10:25
                  To jakieś dziwne bo widzę w różnych miejscach raszyna bannery nad ulicami różnych kandydatów. Dużo Szarek i innych szaraków typu Zegarkowa. Niech ludzie wybierają stare raszple co już na emeryturke, kapcie na stopy i na drutach robić a nie do polityki się pchać. A Klimaszewska rzeczywiście gruba. ledwo się mieszczę jak z nią w drzwiach się mijam mało mnie nie taranuje.
                  • lechujarek69 Re: prawo Kalego 31.10.14, 10:33
                    wiszą już kandydaci wszystkich komitetów, tylko rajkowskich jakby nie widać...
                    • klawisz69 Re: prawo Kalego 31.10.14, 12:35
                      Nie dość że gruba to jeszcze brzydka i słabo wykształcona. ja jestem za Zegarkową!!!
                      kobieta jest piękna, z klasą ma wiele do powiedzenia i jest przedsiębiorcza i wcale nie gruba na swoje lata. Wszystko będzie chodzić jak w szwajcarskim zegarku.
                  • ynwytkeibo Re: prawo Kalego 31.10.14, 11:31
                    Jak gruba to może w ciąży??? Ktoś tu pisał niedawno dla żartu, że Jaśnie Panujący się dziecka spodziewasmile Czyżby to nie był żart???
                • ynwytkeibo Re: prawo Kalego 31.10.14, 11:27
                  A jest za co Ją od koryta odsunąć... Na forum pojawił się dość ciekawy wpis pod tytułem GOS podarność... Jeśli to prawda to są pełne podstawy...
                  • grocholica Re: prawo Kalego 31.10.14, 13:39
                    A ja jestem pełna podziwu dla pani Zegarkowej; tyle lat w handlu i zamiast pisać petycje nie otwierajcie mi biedronki albo tego tam teraz Centrum Delikatesy ona nawiązała współpracę z inną siecią, odmieniła swój sklepik i nie narzeka.

A swoją drogą na listach PIS i p. Iwickiego kandydaci plus 70 więc nie wiem o co się czepiacie.
                    • manga70 Re: prawo Kalego 01.11.14, 00:23
                      Pani Zegarkowa nikogo nie boli. Znaja ja wszyscy, i tyle. Ktos z Grocholic
                      chyba jej kolo piora robi. A pani Klimaszeska to powinna wlosy umyc przed zdjeciem na plakaty. Nadwaga i te wlosy. Jak tu sport promowac jak pani Kaska o siebie nie dba?
                    • jacek-wisniewski Re: prawo Kalego 01.11.14, 06:57
                      Agnieszko, gdyby Pani Zegarkowa nie miała szans na osiągnięcie dobrego wyniku i ewentualne wygranie wyborów, to nikt by jej nie atakował. Wszyscy, kto mieszka nawet w Falentach, znamy Panią Mariannę. I wiemy, że doskonale sobie da radę w roli radnego powiatowego. Niech ci co tak po chamsku ją atakują napiszą coś o "spadochroniarzu z PiS". Bo jakoś jak tu oddawać głosy na "teczkowca"?
                      • opozycjonista14 Re: prawo Kalego 01.11.14, 08:12
                        Pani Marianna Zegarek się do Powiatu nie pcha. Ktoś jej zaproponował. I dobrze! Pani Marysia nie potrzebuje się wylansować, dorobić. Wszystko co posiada zdobyła ciężką pracą przez dziesiątki lat. Od świtu do późnej nocy. Pomaga innym, nie opowiadając o tym. Wiek się komuś nie podoba? Znam takie komitety gdzie są kandydaci po siedemdziesiątce. I jakoś w oczy nikogo nie kole.
                        Pani Maria cały czas prowadzi sklep, nie przeszła na emeryturę. Cały czas jest czynna zawodowo. Jakoś to wszystko ogarnia, więc jeszcze chyba z nią nie jest tak źle.
                        PS. Czeka na moją emeryturę. Wtedy obie zapiszemy się do Klubu Seniora i będziemy państwu dokuczać swoimi "talentami" - Teresa Liżewska wink
                        • lechujarek69 Re: prawo Kalego 01.11.14, 23:45
                          1 listopada. wspominacie raszyńskich samorządowców, którzy odeszli?
                          • grocholica Re: prawo Kalego 02.11.14, 21:39
                            Ja tak; pani Jola Gotowicz była osobą, która mnie przekonała, że warto robić coś więcej niż tylko pisać na forum. I muszę powiedzieć, że do dzisiaj pamiętam jak mówiła, że idzie na operację i że się boi. A ja sobie pomyślałam, oj, czego tu się bać i tak strasznie się myliłam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka