Dodaj do ulubionych

Szary kostium

02.11.14, 22:10
No nie mogę, inaczej się uduszę, jak nie napiszę. Wszędzie zdjęcia, bannery Katarzyny Stanisławy Klimaszewskiej.

Powiedzcie mi, myślicie, że ona ma jeden szary kostium czy może udając niebogatą kilka ale identycznych. Bo chyba nigdy nie widzę jej w czymś innym i to mnie zastanawia.
Rozumiem, ze taka gospodarna, że aż sknera a nie to co o eko pisali
Obserwuj wątek
    • krystian.zabieglinski Re: Szary kostium 03.11.14, 16:45
      A może to to samo zdjęcie? Trudno do jednego zdjęcia zakładać kilka kostiumów.
    • ynwytkeibo Re: Szary kostium 04.11.14, 21:05
      Ludzie od KIM - a (Dzonk Una) tak mają... Szare mundurki, są nad wyraz podejrzliwi i jeżdżą koleją bo panicznie boją się lataćsmile
      • ynwytkeibo Re: Szary kostium 04.11.14, 21:34
        Są mali (zazwyczaj również niscy), wszędzie wietrzą sPISek. A chytrzy, że hohosmile
    • sztokfisz Re: Szary kostium 04.11.14, 23:01
      Czytam o pani Stasi:
      Kochani ! Od dzis do Waszych domow trafia moja ulotka. Chciałbym by te 6500 ulotek trafiło do wszystkich gospodarstw domowych w Raszynie. Z uwagi na szacunek dla Odbiorców postaram się jak najwięcej sama Wam dostarczyć do rąk własnych (ambitne zadanie) Mam nadzieje, że tydzień urlopu wystarczy pozdrawiam Was !

Ile kosztuje 6500 ulotek? Skąd oni mają takie pieniądze?
      • sztokfisz Re: Szary kostium 04.11.14, 23:02
        A kto widział ulotkę ten dopiero ma zagwostkę ; na którą stronę czesze się Stanisława - kostiumów nie zmienia, a grzywkę tak?
        • sztokfisz Re: Szary kostium 04.11.14, 23:07
          Jeden z jej statusów na fb
          Taka sytuacja: byłam dziś w gimnazjum u córki i idąc korytarzem słyszę za swoimi plecami tekst od Pani sprzątającej na cały zycher "a dlaczego ty nie jesteś na lekcji !!!" ... płakać czy się śmiać ... no sama nie wiem

skromna i piekna, tylko ta Stasia nie pasuje
          • raszyniaczeksmutny Re: Szary kostium 04.11.14, 23:38
            sztokfisz smile tylko Ta Stasia tongue_out
          • manga70 Re: Szary kostium 05.11.14, 08:16
            Moze powinna schudnac bo tyle sie mowi o nadwadze uczniow. Albo poziomem intelygencji sie swietnie wtopila w tlum ta Stasia?
            • manga70 Re: Szary kostium 07.11.14, 08:30
              Hura! Stasia ma nowy zakiet! Widzialem na plakatach. O dwa rozmiary chyba wiekszy jak poprzedni ale teraz ten ja jeszcze pogrobil. Dobrz bo bedzie miala pamiatke po przegranych wyborach.
              • lechujarek69 Re: Szary kostium 07.11.14, 08:52
                Nie mieć argumentów merytorycznych wobec kandydata, zarzucać uwagi dotyczące ubioru i wyglądu - gratulacje dla Pana.
              • krystian.zabieglinski Re: Szary kostium 07.11.14, 11:01
                Chamstwo na poziomie chłopaczka - durniaczka z młodszych klas szkoły podstawowej. I tacy ludzi próbują w tej gminie kształtować opinię publiczną?
              • kamil6923 Re: Szary kostium 08.11.14, 12:18
                A mnie tam się Pani Kasia podoba. Ubrana jest z klasą i gustownie. Najważniejsze są jej zalety merytoryczne. Jakby się nie ubierała i jak by nie wyglądała to drogi powiatowe, poziom oświaty i sportu w powiecie pruszkowskim poprawi działanie radnej. Mam nadzieję, że zdobędzie ten mandat, bo pokazała że jest sprawna. Powiat potrzebuje osób z jednej strony jeszcze młodych, z entuzjazmem, a z drugiej doświadczonych i mających jakieś osiągnięcia. Głosujcie na szary kostium !
                • grocholica Re: Szary kostium 08.11.14, 22:26
                  A czy pan się nazywa Mirosław Chmielewski? Bo ulotki tego pana leżą na basenie, a na każdej z nich odręcznie napisane (tym samym charakterem pisma - więc chyba przez jedną, bardzo oddaną osobę) Klimaszewska tak.

Czyli na basenie reklamowane są 2 osoby, pan Chmielewski i pani Klimaszewska. Mimo całej swojej życzliwości wobec pani K Nie potrafię zaakceptować takiego działania
                  • lechujarek69 Re: Szary kostium 08.11.14, 22:54
                    Pani Grocholico, ja też mam ankietkę. Treść wyjawię na forum w najbliższym czasie.
                    Ale na miejscu Pani męża byłbym zazdrosny o te wieczorne deklaracje podjechania do wyborcy po odbiór ankiety wink

A wiecie, że baner Pana Mirka wisi tuż obok facjaty Korwina Mikke? Jak się jedzie ul. Godebskiego, po prawej jest jakiś sklep ogrodniczy czy coś takiego. Rozumiem że właściciel posesji może chcieć dorabiać sobie w ten sposób, ale nie rozumiem kompletnie czemu powiesili obok siebie dwóch polityków różnych opcji. A do tego Krowin nie startuje przecież w gminie?
                    • grocholica Re: Szary kostium 09.11.14, 07:03
                      To co panowie mam podjeżdżać czy zeskanujecie i wrzucicie gdzieś do sieci? Mąż nie zazdrosny, zresztą ja bez niego się nigdzie nie ruszęsmile
                    • lechujarek69 Re: Szary kostium 09.11.14, 09:10
                      Spiszę moje propozycje i wrzucę tutaj.

Ten ogrodniczy to Świat Ogrodów Mieczysław Burchert.
                  • grocholica Re: Szary kostium 09.11.14, 22:48
                    Napisała do mnie pani Klimaszewska, że jeśli leżą to bez jej zgody ( tak było wczoraj), a dzisiaj, że przepytała pracowników i że nie leżały. Osobiście mężowi wierzę bezgranicznie, ale zdjęć nie mamy smile Zresztą pani Klimaszewskiej wierzę również, że ona by do tego ręki nie przyłożyła. Teraz już na pewno nic leżeć nie będzie, więc dla mnie pani Klimaszewska nie ma sobie w tej sprawie nic do zarzucenia. Dziękuję za wyjaśnienia i pozdrawiam
                    • lechujarek69 Re: Szary kostium 10.11.14, 08:50
                      Dobrze sie zachowała, choć trudno uwierzyć w to, że nie była świadoma ulotek na basenie...
                      • ynwytkeibo Re: Szary kostium 10.11.14, 08:56
                        Dlaczego trudno uwierzyć? Jeśli od dwóch miesięcy Dyrektorka prawie nie przychodzi się do pracy to niby jak ma się zauważyć jakieś ulotki??? Ważne , że pensyjkę się bierze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka