Dodaj do ulubionych

Jest problem

24.02.15, 17:57
Mam nadzieję że znajdzie się ktoś z rozsądnym i możliwym do realizacji sposobem na wyegzekwowaniem od obywateli mieszkających w Gminie Raszyn aby płacili podatki w Gminie Raszyn.
Obserwuj wątek
    • eust_achy Re: Jest problem 24.02.15, 18:04
      Proponuję zacząć od zademonstrowania dobrego gospodarowania funduszami. Przykładowo, niech kurier raszynski nie będzie propagandówką władz, ale faktycznym źrodłem informacji. Niech pieniądze nie płyną szczodrym strumieniem na potrzeby kościelne, tylko takie dotyczące wszystkich mieszkańców.
      • nowynaforum_raszyn Re: Jest problem 24.02.15, 18:11
        Dokładnie. niech kurier tez pisze o tym w jak tragicznej sytuacji jest budżet gminy, a nie mydli oczy i opowiada o nadwyżkach 1,5 mln PLN. Może wtedy podatnicy się zlitująsmile
    • starix62 Re: Jest problem 24.02.15, 18:23
      jest taki jeden, co ma dobre kontakty z Policją, na jego polecenie niebieskie ludziki wlepiają mandaty w Rybiu,to i z egzekucją podatków sobie " poradzi "
      • sekler Re: Jest problem 24.02.15, 18:43
        wszyscy macie rację i fakt jest problem ale skoro katolik mówi, że kościół może mu zrobić "inną czynność seksualną" to jak może być dobrze... a później ten sam kościół wspiera go rękoma i nogami.
    • nowynaforum_raszyn Re: Jest problem 24.02.15, 21:06
      Jeszcze jedna mnie myśl naszła! Coś tu nie gra, skoro Jaśnie Pan tak śmiga od kościoła, do kościoła, nie tylko w niedziele, ale w każdej wolnej chwili to dla czego ma problem z podatkami? Czemu ma problemy cały czas? Z CBA, z Iwickim, z Kuczarą, z Sęklerem itd... Wszyscy tylko chcą mu zaszkodzić! Czyżby mimo tego poświęcenia, wielkich datków na tacę nie było wsparcia z samej góry? Może intencje Jaśnie Pana podczas wizyt w kościele nie są czyste?
      • stoper57 Re: Jest problem 24.02.15, 22:46
        wymyśl coś normalnego, wymyśl cokolwiek...
        Bo to co nie napisałeś to nie MYŚL,
        to obsrywanie...
        • nowynaforum_raszyn Re: Jest problem 25.02.15, 08:59
          Hihihi... Czyżby stoperanowi nerwy puszczały?smile W pracy ( czyt w urzędzie ) coraz większe ciśnienie, co? Atmosfera coraz bardziej napiętasmile Ludzie coraz bardziej wk.... Na pewno do kliki to oburzenie społeczne dociera, a do tego CBA...smile Zaraz się szczury zaczną między sobą gryźć, sypać jeden drugiego...
          • stoper57 Re: Jest problem 25.02.15, 09:28
            stoperan to taki wynalazek na nadmierne przeciążenie d...
            To raczej coś, co tobie by się przydało

Ja do napiętej atmosfery w urzędzie lub jej braku nie mam nic - "nie dotyczy"

a wk.. ludzie to nowy.., manga i sekler - dużo was (?),
            czas się bać....
            • nowynaforum_raszyn Re: Jest problem 25.02.15, 09:54
              Chyba jednak się Pan wkurzyłeśsmile Przeciążony to jest chyba nasz biedny wójt od 4 lat, bo żeby się odciążyć dobrał sobie dwoje vice, którzy czarną robotę za niego wykonująsmile To, że Pana atmosfera w gminie nie dotyczy, to nie uwierzę nigdysmile A ludzi wk.... jest więcej, i będzie więcej, im więcej klika wstydu gminie będzie przynosić w najbliższych dniach, tygodniach... A na to się niestety zanosismile
              • tuurodzony Re: Jest problem 25.02.15, 11:10
                Jest 9 wypowiedzi związanych z tematem i ani jednej merytorycznej co pokazuje jak zaangażowani w sprawy gminy są uczestnicy dyskusji- pyskówki.
                • stoper57 Re: Jest problem 25.02.15, 11:45
                  masz rację, obsr....wójta i "zidiociałych" 60 % - ponad wszystko

Podatki powinno się płacić tam, gdzie się mieszka - w końcu z czegoś korzystamy, i o jakiekolwiek niedostatki mamy wieczne pretensje
              • stoper57 Re: Jest problem 25.02.15, 11:48
                na wkurzanie mnie, tak jak na sympatię - też trzeba sobie zasłużyć, mogę mieć szacunek dla przeciwników , ale nie dla histerycznych krzykaczy..
                • nowynaforum_raszyn Re: Jest problem 25.02.15, 13:50
                  Akurat Pana stosunek do mnie jest mi całkowicie obojętnysmile Zresztą za krzykacza się nie uważam, wyrażam tylko swoje opinie na temat obecnej władzy, często ironizując co chyba boli was jeszcze bardziej... Cieszę się tylko że najwięksi obrońcy Zaręby, tuurodzony i stoper czytają forum. Możecie mnie nazywać krzykaczem itd... ale kolesiostwa, ustawiania konkursów i afer co Zaręba rozkręcił nie zmienicie i nie ukryjeciesmile I będę o tym pisał w każdym wątku, do znudzenia, żeby jak najwięcej osób się o tym dowiedziało, a szczególnie te 60% zrobione przez bociana w balona...
                  • sekler Re: Jest problem 25.02.15, 14:40
                    AMEN...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka