19.02.18, 13:02
Witajcie. Jestem tu nowa, postanowiłam coś napisać o sobie, bo dziś mam taki straszny dzień, że mam siebie po prostu dosyć.
Nie jestem zdiagnozowana. Psychiatra twierdzi, że mam CHAD, jednakże sama obserwuję u siebie tyle podobieństw do borderline. Nie wytrzymuję moich huśtawek nastroju, cierpią na tym wszyscy moi bliscy. Mam napady obżarstwa,a kiedy indziej nic nie jem. Od zawsze mnie ciągnęło do różnych używek, alkohol, papierosy, narkotyki, leki, również seks. Jestem kłótliwa, działam często pod wpływem impulsu. Dziś rano tak po prostu zrezygnowałam z pracy, bo stwierdziłam że się nie nadaję do niej i po prostu wstałam z płaczem, a teraz płaczę i wmawiam sobie, że jestem leniem. I tak jest we wszystkim, po kłótni z mężem potrafię mu powiedzieć, że to koniec i rozwód, a na drugi dzień się przytulać do niego. Mam tego wszystkiego dosyć, mam dosyć siebie. Szukam dobrego psychiatry w Warszawie, i psychologa, który mógłby pomóc. Wiem, że są osoby z borderline, które mają normalne związki, potrafią akceptować siebie. Chcę o to zawalczyć, bo wiem, że mam coraz mniej czasu. Chcę normalnie móc pracować, cieszyć się każdym dniem, lubić siebie i nie ranić mojej rodziny, którą kocham. Polećcie mi kogoś kompetentnego. Dziękuję
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka