tox021 08.03.21, 16:44 Cześć, jest ktoś wstanie do mnie zadzwonić i porozmawiać co ma dużą wiedzę na ten temat i doswiadczenie? opowiem przez tel bo czasu nie mam ale potrzebuje bardzo pomocy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b9b9b9 Re: pomoc 09.03.21, 12:33 Może jeszcze, q-R-a, do ciebie przyjechać, co? A w główce to się tak nie popi@rdo-liło nic, baranie? Do ciebie trzeba dzwonić (ale tylko, jak się jest specjalistą co „ma wiedzę i doświadczenie”), bo ty „nie masz czasu”... Spi@rdalaj stąd bucu z@yebany, narcyzku, zapatrzona w siebie ruro, bo tu nie ma miejsca na takich egocentrycznych, uważających że świat istnieje tylko dla nich CIOT!!! Potrzebujesz pomocy? To nabierz pokory i wypi@rd@laj do gabinetu! Odpowiedz Link
brz_a_sk Re: pomoc 09.03.21, 23:37 odezwij się na mój nick konto mam na @gazeta.pl coś zaproponuję; Odpowiedz Link
astroblaster Re: pomoc 10.03.21, 10:13 Brzask, nie cykasz się robić kolejnej terapii? A jak Ci wyjdzie tak jak ze smarkiem21? Po tej terapii pojebało mu się w głowie, jakby go regularnie przelatywał dywizjon Borderek... Odpowiedz Link
b9b9b9 Re: pomoc 10.03.21, 11:08 Brzask nie robi „terapii”, żeby ktoś poczuł się lepiej i rozwiązał swoje problemy, brzask robi „terapię”, żeby sama poczuła się lepiej i nie musiała rozwiązywać swoich problemów. Odpowiedz Link
yadaxad Re: pomoc 10.03.21, 14:12 Oj tam, jak ktoś pisze taki post i tak stawia sprawę, to aż pomoc od brzask mu się należy. Odpowiedz Link
ol9ol Re: pomoc 10.03.21, 21:47 Tak, napisz 9olekolek9@gmail.com też potrzebuję rozmowy, jestem po rozstaniu z bpd, i nie mogę dojść do siebie Odpowiedz Link