cruelladefacto 05.10.08, 22:02 Czy zna może ktoś dobrego psychiatrę we Wrocławiu, który zajmuje się BPD? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liczby-11 Re: dobry psychiatra - Wrocław 05.10.08, 23:29 IDZ DO SWOJEJ PRZYCHODNI - PZP. TERAZ JUZ KAZDY PSYCHIATRA NAWET NAJGLUBSZY ZNA TE CHOROBE. POWIEDZ O SWOICH OBJAWACH, ZE NIE DASZ RADY DALEJ FUNKCJONOWAC, ZE ZYCIE DLA CIEBIE JEST UDREKA. NA PEWNO CI POMOZE, JESTEM TEGO PEWNA. POZDRAWIAM SERDECZNIE. Odpowiedz Link
cruelladefacto Re: dobry psychiatra - Wrocław 06.10.08, 21:26 Dzięki wielkie, tak zrobię, mam nadzieję, że uzyskam pomoc. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
ja.mikolaj Re: dobry psychiatra - Wrocław 07.10.08, 11:45 Jest kilka fajnych, bezplatnych poradnii we Wroclawiu, np. www.szpoz.wroclaw.pl/. Co do grup terapeutycznych to polecam "pocoapoco" (www.pocoapoco.wroc.pl). Jest to sektor prywatny, ale to chyba zaleta w tym przypadku. Odpowiedz Link
mikser991 Re: dobry psychiatra - Wrocław 08.04.14, 22:25 zobacz tutaj cała lista przychodni które maja podpisane umowy z NFZ dolnoslaski.nfz.one.pl Odpowiedz Link