zoncia11 20.03.07, 18:33 Witam! mam pytanie, czy wiadomo dlaczego domofon przy wejściu na osiedle tak często się psuje? dziś nie działał ten przy bramie! może dobrze by było go wymienić? a może jest jeszcze gwarancja na niego? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tytusromekiatomek2 Re: domofon znowu zepsuty 21.03.07, 07:44 Czytałem, na tym forum, że w jednej klatce żarówki były wymienianie 4 tygodnie. To tak sobie myślę, że do domofon – rzecz trudniejsza będzie zrobiony w okolicach 30 czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
gusia18 Re: domofon znowu zepsuty 21.03.07, 09:09 Przesadzacie. Ostatnio zepsuty był domofon u nas w klatce i naprawili go w ciagu godziny. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
magda.rada Re: domofon znowu zepsuty 21.03.07, 13:13 Witam, moim zdaniem w wyniku bardzo częstego użycia, szczególnie ten przy sklepie jest eksploatowany bardzo. Nie sądze jednak, aby awarie miały miejsce często. Raczej sporadycznie. Dziś o 7:20 zgłosiłam fakt zepsucia obu domofonów do Administratorki i liczę, że jak wrócimy z pracy to będą już działały. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
zoncia11 Re: domofon znowu zepsuty 31.03.07, 18:55 Czy ktoś wie co dzieje się z tym cholernym domofonem????????? dziś nie dość, że nie działają obie furtki to również brama się nie otwiera! ostatnio podobno był jakiś fachowiec, ale widzę bez rezultatu :( Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś