Dodaj do ulubionych

jade na Ukraine

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 14:18
moze tez masz chec sie wybrac ze mna samochodem do LWOWA na 2 dni a potem
ewentualnie dalej np. do Kijowa lub powrot od razu wyjazd najlepiej jeszcze
w kwietniu poniewaz na weekend majowy planuje pojechac docelowo do Paryza
przez Niemcy, Belgie, Luksemburg na wyjazd do Lwowa mogę zabrac 1-2 osoby
Obserwuj wątek
    • Gość: JUSTYNA Re: jade na Ukraine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 16:10
      CZY JADĄC DO PARYŻA W MAJU MA PAN MOŻE DWA MIEJSCA?
      jEZELI TAK TO PROSZĘ O KONTAKT.
      PAWELCZAK@INTERIA.PL
      • Gość: fdf Re: jade na Ukraine IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 22:48
        ja tez jestem zainteresowana paryzem
        • Gość: Pawel Re: jade na Ukraine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 14:10
          O rany i co ja mam z wami zrobic wyjazd do Paryza chociaz jest docelowy to po
          drodze bede sie w wielu miejscach zatrzymywal aby odwiedzic znajomych zjesc z
          nimi obiad , wypic piwo,pogadac, jesli was cos takiego tez interesuje to moze
          czemu nie
          • justasz Re: jade na Ukraine 19.04.05, 15:36
            kIEDY DOKŁADNIE JEDZIESZ ILE BĘDZIESZ W PARYŻU I KIEDY
            WRACASZ.PAWELCZAK@INTERIA.PL
          • clickkey Re: jade na Ukraine 22.04.05, 02:50
            Gość portalu: Pawel napisał(a):

> O rany i co ja mam z wami zrobic wyjazd do Paryza chociaz jest docelowy to po
            > drodze bede sie w wielu miejscach zatrzymywal aby odwiedzic znajomych zjesc z
            > nimi obiad , wypic piwo,pogadac, jesli was cos takiego tez interesuje to moze
            > czemu nie
            ---------------------------------------------------
            To chcesz w końcu kogoś zabrać do Paryża czy nie ???

A jeśli nie, to po co o tym wyjeździe piszesz?

A ile czasu będziesz w Paryżu? Znasz francuski?

• Gość: diazepam Re: jade na Ukraine IP: *.zax.pl 18.04.05, 16:26
      ja chetnie bym pojechala na ukraine ale dopiero w maju. jesli bys zmienil plan
      co do terminu to daj znac. diazepam@gazeta.pl
      • kuchcik77 Re: jade na Ukraine 19.04.05, 15:46
        J achciałbym pojechać do Lwowa pociagiem w piatek lub sobote a wrócic w
        poniedziałek/ wtorek, w długi majowy weekend. Granice jakoś się przekroczy,
        dojechac do lwowa tez raczej się da ale obawiam sie ze z noclegiem może byc
        krucho, ponieważ masa ludzi się tam wybiera i duzo 'kwater' jest już
        zarezerwowanych. Ziostaje hotel George. Potem już tylko zwiedzać, niestety
        bez przewodnika ale dam sobie rade.
        Czy ktoś ma podobne plany? tzn weekend we Lwowie? Grupą raźniej
        jaskier77@wp.pl
        • Gość: Pawel Re: jade na Ukraine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 00:29
          tak raczej sie juz zdecydowalem jade w 28 lub 29 ostatecznie bo potem beda duze
          kolejki na granicy. We Lwowie zawsze rezerwuje kwatery koszt to okolo 85-95 hr
          za mieszkanie 1 pokojowe a docelowo do Paryza to zaraz po powrocie z UA jesli
          kogos jeszcze namowimy to prosze o kontakt najlepiej na skype
          Pawel
          • Gość: Marcinowa Re: jade na Ukraine IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 21.04.05, 17:12
            Czyli ile taka przyjemność kosztuje? Jaka jest cena przejazdu i noclegu
            (osobno).Ja też wybieram się do Lwowa BO NIE MASZ JAK LWÓW.
            • Gość: Pawel Re: jade na Ukraine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:56
              na UA a scislej we Lwowie bede juz pewnie od czwartku wieczorem tel
              +380675981067 moge pomoc w razie czego wynajac mieszkanie koszt to okolo 85-120
              kr za mieszkanie 1-2 pokojowe
              • Gość: Pawel Re: jade na Ukraine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 15:43
                wyjazd 28 kwietnia rano jeszcze 1 osobe możemy zabrać
                • Gość: Sławik z Lwowa Re: jade na Ukraine IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 18:35
                  Gość portalu: Pawel napisał(a):

> wyjazd 28 kwietnia rano jeszcze 1 osobe możemy zabrać

Ale którędy będziesz jechał ? Przez Kolonie czy Kopenhagę? I jak będziesz
                  jechał po piwie?
                  • Gość: Janik Re: jade na Ukraine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 00:12
                    czesc ja tez wybieram sie do Lwowa wiec pewnie tam sie spotkamy
    • natalia971 Re: jade na Ukraine 02.05.05, 14:37
      a ja zapraszam Cie ze soba szczegoly na www.eastway.pl
    • pampa3 Pawle zdaj relacje please !!! 02.05.05, 21:30
      Opowiedz nam jak bylo, jak dlugo stales na granicy i czy miales jakies
      problemy ? Wybieram sie na U. w czerwcu i nie wiem jaki srodek lokomocji
      wybrac....
      • Gość: Pawel Re: Pawle zdaj relacje please !!! IP: *.213-81-202.telecom.sk 04.05.05, 17:38
        na UA to w koncu jeszcze nie dojechalem teraz jestem w Koszycach wcyesniej w
        Orawicach na termalnych zrodlach jest tak super ze wszystko sie przedluza
        zostjemy po 2-3 dni dluzej w ostrowcu na zrodlach oraz w koszycach na ukraine
        wjedziemy dopiero jutro pododa dopisuje i jest super ok musze konczyc bo konczy
        mi sie limit dostepu do netu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka