arkadivs 09.07.01, 16:52 wybieram sie do miejscowosci Faro w Portugalii. czy ktos wie, czy to tylko wielki kurort turystyczno-plazowy, czy tez jest tam cos ciekawego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chrizz Re: plaze w Faro IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 10.07.01, 15:35 Byłem tam dwa razy ale tylko przejazdem.Niemniej trochę zwiedziłem.Faro to stosunkowo duże miasto z lotnskiem i centrami handlowymi. Jeżeli chodzi o plaże to jest bardzo fajnie. Na zachód od faro rozciągają się klify z licznymi "wyżłobieniami plaż", a na wschodzie są duże piaszczyste plaże jak w Hiszpanii. Czyli jest wybór. Polecam Portugalię-piękny kraj. W tym roku jadę już trzeci raz Odpowiedz Link
Gość: andaluz Re: plaze w Faro IP: *.fwfin.fwc.com 07.08.01, 19:20 Czesc. Czy moze wiesz cos o wypozyczalniach samochodow.jakie ceny? czy to w ogole mozliwe w sezonie? Jakie miejsca sa godne polecenia w okolicach Faro a co w Portugalii trzeba zobaczyc. Jade pierwszy raz mam tydzien czasu i chcialbym jak najlepiej to wykorzystac. Dzieki. Pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: bickos Re: plaze w Faro IP: 10.60.0.* / *.pote.hu 22.08.01, 22:46 Faro ma nieciekawe plaze. Polecam dalej na zachod dzikie plaze. Az po przyladek sw Wincentego. To oczywiscie, jesli ktos lubi campingi i slabsze warunki. Nic dla milosnikow Ibizy. Odpowiedz Link