olunia503 13.01.10, 20:05 hej jak powinna wygladac zachowywac sie i jakie miec cechy charakteru idealna gwiazda hollywood??? Moze juz taka jest... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikki_x Re: idealna gwiazda!!! 13.01.10, 20:10 By musiałabyć ładna , fajna musiałaby ładnie śpiewać , nie fałszować . Nie mogłaby sie popisywać ani robić z siebie variatki. Nie wiem , coś takiego xd Odpowiedz Link Zgłoś
nikki_x Re: idealna gwiazda!!! 13.01.10, 20:12 do karmel_ właśnie , a polska to co ? już sie nie liczy? Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: idealna gwiazda!!! 13.01.10, 20:18 dokładnie. Wkurzyło mnie to ; |. Docenia się tylko te zagraniczne gwiazdy ... Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: idealna gwiazda!!! 13.01.10, 20:11 Powinna udzielać się harytatywnie. ; x Nie powinna wywoływać swoją osobą skandali. Powinna być naprawde dobra w tym, co robi. Wyglad zbytnio sie nie liczy, ale wiadomo, że za brzydka też nie może być. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
zakrecona.. Re: idealna gwiazda!!! 13.01.10, 20:14 Ha. Nick Jonas oczywiście. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka. Re: idealna gwiazda!!! 13.01.10, 20:14 Nigdy takiej nie będzie . Nawet nie chodzi o to że ideałów nie ma . Nawet w fikcyjnym świecie nie istnieje coś takiego . Dla każdego innymi wartościami odznacza się tzw. ideał . Dla jednego będzie to wysoka blondyna, dla drugiego drobniutka szatynka . Jeśli ktoś nie będzie miał skandali, będzie się poświęcał - będzie widać tą sztuczność i słodkość . wiadomo - skandale precz . Jednak sama idealność już jest wadą . To że przez ciebie [ kobietę idealną ] dziewczyny zapadają w kompleksy . Tak mi się wydaje . Może nie mam racji, tylko wy to wiecie . Odpowiedz Link Zgłoś
other_ Re: idealna gwiazda!!! 13.01.10, 20:15 moi zdaniem , nie było , nie ma i nie będzie takiego ideału , ponieważ ja myśle , że na świecie nie ma człowieka idealnego Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: idealna gwiazda!!! 13.01.10, 20:17 A czemu tylko HoliłÓdu ? Są gwiazdy któe wiecj osiągnęły niż gwiazdeczki z LA i też sie liczą. Ale i tak większosc wywodzi się właśnie stąd,też wielkie gwiazdy jednakże jest wiekszośc strasznie zepsutych itp. Mój ideał to Bill Kaulitz.Ma dosłownie wszystko. A przede wszystkim-jest z niemiec a osiągnął między narodową karierę. No chodzi mi w sumie o całą kapele;p To mój ideał Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: idealna gwiazda!!! 13.01.10, 20:20 no dobra, nikt nie jest idealny. ale znam takiego jednego, który w zupełności by mi wystarczył ;d <3 Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: idealna gwiazda!!! 13.01.10, 20:23 ideałów nie ma . ale moimi sławnymi ( takimi prawdziwymi ) świetnymi gwiazdami są : nicole kidman & beyonce . (; Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: idealna gwiazda!!! 13.01.10, 20:23 idealna gwiazda= zła gwiazda nie można być idealnym, a jak już coś okazuje się niby takie idealne to jest tak wspaniałe, że aż okropne ... wiem wiem pokręcone, ale taka to już moja teoria ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: idealna gwiazda!!! 13.01.10, 21:22 selena gomez to taka gwiazda.jest śliczna i pomaga innym Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: idealna gwiazda!!! 14.01.10, 10:13 kara4454 napisał(a): > selena gomez to taka gwiazda.jest śliczna i pomaga innym Zgadzam się. Dodam jeszcze, że woda sodowa nie uderzyła jej do głowy. Selena nie bierze też udziału w żadnych skandalach. Odpowiedz Link Zgłoś
bgirl Re: idealna gwiazda!!! 14.01.10, 10:22 nie ma idealnej ;p ale jak dla mnie to Justin Bierber powoli sie zbliza do !nastoletniego! ideału co dalej bedzie to sie zobaczy Odpowiedz Link Zgłoś
razzo idealna gwiazda!!! 22.02.10, 20:36 nie było, nie ma i nie będzie idealnej gwiazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: idealna gwiazda!!! 22.02.10, 21:48 Hmm... 1. nie powinna gwiazdorzyć 2. Mieć dystans do siebie 3.MIEĆ TALENT 4. Nie sprzedawać swojej prywatności. 5. Dawać przykład fanom. 6. Udzielać sie charytatywnie. Takich cech są tysiace=D To tak samo jak tworzymy chłopaka idealnego. Można wymieniać i wymieniać=** Odpowiedz Link Zgłoś
zania02 Re: idealna gwiazda!!! 22.02.10, 23:44 nie ma idealnych ludzi na swiecie. a co do tego ze ktos pisal ze musi byc "ladna"- to co zeby byc gwiazda trzeba byc ladnym?! kazdy jest piekny, inny, oryginalny... troche mnie denerwuje jak "gwiazdy" robia sobie operacje plastyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
tiktok Re: idealna gwiazda!!! 23.02.10, 14:34 utalentowana - nie taka (chodzi o śpiewanie) , że trzeba robić remiksy, by ludziom nie spuchły uszy, ładna, mądra, zabawna, żeby była sobą - by nie udawała nikogo innego i nie była sztuczna. Odpowiedz Link Zgłoś