Gość: Olga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 10:45 Kochani czy ktoś leci do Turcji do hotelu Atlas miejscowość Obagol Lot z Pyrzowic 03.07.2008 godz.01:05 z Biura podróży GTI TRAVEL Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: scarlett Re: Atlas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 18:19 hej, ja lece do tego hotelu, ale 2 z krakowa, od środy są tam moi znajomi i twierdza ze hotel całkiem nowy, jedzenie dobre ( szczegolnie sałatki, owoce i jogurty - pod dostatkiem) w ciagu tych dwóch dni nie mieli powodu do narzekan Odpowiedz Link
Gość: Olga Re: Atlas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 12:14 No to sie spotkamy.Właśnie tak myślałam,że to musi być nowy hotel bo nikt na forach o nim nie pisał.Ale myślę że bedzie fajnie polecili na ten hotel znajomi,którzy mają biuro turystyczne wiec sądze że będzie OK.No to miłej podróży życzę i dozobaczenia. Odpowiedz Link
Gość: Grzegorz Re: Atlas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 18:23 Witam:) Ja sie wybieram do tego hotelu we wrześniu i nie mogę znaleść o nim żadnej opinii mogli byście coś napisać jakie są warunki itp. I czy warto tam jechać. Z góry dziękuje i pozdrwiam. Odpowiedz Link
Gość: Olga Re: Atlas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 21:03 Wartojechać,jest tam fajnie(choć to pojęcie względne)sam hotel ładny **** gwiazdkowy,czysty.Nam się trafiło nawet to że jako rodzina trzy osobowa mieszkaliśmy w dwóch pokajach więc mieliśmy 2 łoża małżeńskie i 2 pojedyńcze -pełen komfort +łazienka ,jest klimatyzacja,telewizor ,suszarka,sprzątanie na życzenie.Posiłki dość dobre choć monotonne(jak ktoś jedzie na 2 tygodnie to może mieć już dość tych ich specjałów) bo ciąle się powtażają dania,aczkolwiek smaczne.Sama miejscowość fajna ,mnóstwo hoteli,a życie zaczyna sie nocą.Polecam wycieczki kupować u miejscowych są naprawdę dożo tansze choć my kupowaliśmy w pierwszym dniu u rezydenta. Co by Ci tu jeszcze napisać-acha są 2 baseny mały z zjerzdzalnią i "duży" okupowany .Plaża fajna i prawie pusta(może dlatego ,że jak my byliśmy to było bardzo gorąco i nikt nie miał ochoty po goracym piasku chodzić(my chodziliśmy)oczywiście w sandałach bo strasznie parzyło.Jest na plaży ciekawe miejsce gdzie rzeka wpływa do morza- naprawde fajne połączenie zimnej wody z rzeki i ciepłej z morza.Co tu jeszcze pisać hy.Jak masz jakieś pytania to pytaj na gg 730533pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: Olga Re: Atlas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 21:11 Wejdź sobie na stronke www.atlasotel.com Odpowiedz Link