Dodaj do ulubionych

dietetyk - warszawa

• jula_33 Re: dietetyk - warszawa 22.04.14, 13:06
      Osobiście polecam Panią Martę Turczyńska z centrum freemind w warszawie. Mnóstwo pozytywnych opinii o tym dietetyku i rewelacyjne przyjazne miejsce w którym przyjmuje. 20 kg mniej bo to był mój cel i udało się bez większego wysiłku. Trochę to trwało czasu i wysiłku z mojej strony ale warto było. Co do cen można negocjować a i tak są konkurencyjne biorąc pod uwagę ceny w warszawie.
      • annasur Re: dietetyk - warszawa 22.04.14, 17:31
        Ja polecam Panią dietetyk kliniczną Anetę Strelau. Pełen profesjonalizm, skuteczność 100%, 15kg mniej i waga dalej leci nawet przy małych grzeszkach. A jej poradnik konsumencik, super.
        • piotrmarec Re: dietetyk - warszawa 22.04.14, 22:30
          Zgadzam się z poprzedniczką, Pani Aneta Srtelau to 100% profesjonalizmu.
    • bigaboom Re: dietetyk - warszawa 24.04.14, 11:23
      Monika Dąbrowska Molenda jest rzeczowa, cierpliwa, sympatyczna i SKUTECZNA.
      • mikos87 Re: dietetyk - warszawa 24.04.14, 17:42
        bdieta.pl/
        • monicapoland Re: dietetyk - warszawa 25.04.14, 05:41
          Już raz pisałam że
          www.medical-fitness.com.pl/fizjoterapia.html
    • maniekpi Re: dietetyk - warszawa 07.05.14, 12:42
      NA CO ODŻYWIANIE MA WPŁYW?

Dr.Ewa Kiedrowska

Według zasady obecnie obwiązującej-niskokalorycznie i niskotłuszczowo.

Co osiągamy przez to niskokalorycznie i niskotłuszczowo?

Powiem krutko-powoduje ono degenerację umysłową człowieka.
      U osób stosujących te diety prawie zawsze rozwija się nerwica o typie neurastenii.
      Diety niskotłuszczowe powodują wzrost poziomu lipidów,depresję i ogólnie osłabienie.
      Zaburzenia psychiczne,większą śmiertelność,krótsze życie,przedwczesne starzenie,stałe uczucie zmęczenia,bule głowy,zaburzenia rytmu serca,lęki,płaczliwość,zaburzenia pamięci i znaczny spadek wydolności psychicznej i intelektualnej.
      Powszechne zaburzenie snu,zmniejszenie zdolności do pracy i zmniejszenie wydajności pracy.
      Powodują zobojętnienie,obniżenie poczucia moralności,postawy aspołeczne i egoistyczne.

Także spójrzmy na dzieci i młodzież, co jedzą:chrupki,batony,nutellę,dużo białego pieczywa,słodkie bułki,słodkie napoje i wszechobecną colę,w której jest zakamuflowane 48 łyżeczek cukru w 2L.
      Mózg nie dostaje dostatecznej ilości składników odżywczych i energii do prawidłowego myślenia i łączenia przyczyny ze skutkiem.
      • ajsza9 Re: dietetyk - warszawa 08.05.14, 19:09
        Bardzo dobry dietetyk jest w www.med-expert.pl/ - polecam, moja siostra tam chodzi, miała duzą nadwagę, ale teraz dzieki diecie ustalonej przez panią dietetyk z tego gabinetu stopniowo i ładnie chudnie :) Mają gabinet na Łukowskiej.
    • kamilka869 Re: dietetyk - warszawa 08.07.14, 19:15
      Witam serdecznie. Polecam wszystkim moją Panią dietetyk. Dlaczego właśnie ona, dlatego, że na te innych dietetyków, z którymi miałam okazję obcować, Pani Marta potrafi zmotywować swojego podopiecznego do pracy, moją opinię potwierdza również moja przyjaciółka, która trafiła do niej z polecenia. Razem zgubiłyśmy 28 kg z czego jesteśmy niezmiernie dumne :)
      Polecam raz jeszcze i dziękuję zarazem mojej wspaniałej wybawczyni ;)
      dietetyk-warszawa.com/
      • marianszka Re: dietetyk - warszawa 16.07.14, 18:40
        Polecam p. Rafeld z poradni na Mokotowie (poradnictwodietetyczne.waw.pl), bardzo miła osoba, która rzeczywiście ma indywidualne podejście dod anej osoby zarówno w czasie wizyty jak i jadłospisu, kttóry układa po wizycie. Mój wynik to minus 12 kg!!
    • agababowska Re: dietetyk - warszawa 17.07.14, 22:01
      A co sądzicie o rozpisywaniu diet przez internet? To ma sens??
      • marianszka Re: dietetyk - warszawa 21.07.14, 11:35
        ja jestem jednak zwolenniczką bezpośrednich spotkań z dietetykiem, uzyskuje wtedy odpowiedzi na pytania które sie pojawiają i czuje że jestem traktowana poważnie i ktoś przykłada duzo uwagi do mojego problemu.
        • agababowska Re: dietetyk - warszawa 21.07.14, 20:19
          A kogo polecicie?
          • marianszka Re: dietetyk - warszawa 21.07.14, 22:15
            p. Katarzyna Rafeld, jestem bardzo zadowolona z wizyt i odchudzania u niej. Przyjmuje na muszyńskiej na mokotowie
      • marzena_kali_84 Re: dietetyk - warszawa 13.09.14, 22:06
        Ja jestem zadowolony z wizyty u dietetyk Iwony Pawłowskiej która przyjmuje w przychodni Vita -Med w dzielnicy Gocław.
        Na stronie przychodni jest nieaktualna oferta, dlatego najlepiej sprawdzać pakiety u niej na stronie dietetyknazdrowie.pl
        Ułożony przez nią jadłospis naprawdę przypadł mi do gustu, w sumie jem to co lubię i chudnę. Polecam
    • marianszka Re: dietetyk - warszawa 09.08.14, 20:56
      Polecam pania Katarzynę Rafeld, świetna osoba, zmieniła totalnie moje życie!! Przyjmuje na Mokotowie (poradnictwodietetyczne.waw.pl)
    • one.hala34 Re: dietetyk - warszawa 10.09.14, 13:14
      Próbowałam wiele razu u rożnych dietetyków ale dopiero jak mój lekarz prowadzący Doktor Dębski mi kazał pójsć do dietetyczki Anety Łańcuchowskiej z halsa to i efekt rewelacyjny. Mimo hashimoto chudę i nie chodzę głodna! więc też polecaaaaaam!

Halinka
      • katrimatri Re: dietetyk - warszawa 20.10.14, 20:43
        Nam w zmianie tych złych nawyków żywieniowych pomogła poradnia jeszfresh.pl
        Byliśmy we trójkę z mężem i młodym i te zmiany odziwo również im przypadły do gustu wiec musi być dobrze...:)
      • karbo7 Re: dietetyk - warszawa 04.12.14, 21:22
        Czy ta Pani pracuje w poradni dietetycznej Halsa? Dostałam rekomendacje od swojej znajomej i zastanawiam się czy się wybrać.
        Jak do niej trafiłaś? Ile trwało zanim zobaczyłaś pierwsze efekty no i jak wygląda kontakt z tą panią po ustaleniu diety?
        • karbo7 Re: dietetyk - warszawa 04.12.14, 21:23
          Pytam o Panią Anete Łańcuchowską.
    • anna.p35 Re: dietetyk - warszawa 06.02.15, 15:57
      Szukam dobrego dietetyka praga płd albo gocłat. Polecicie kogoś?
    • tuli5 odradzam halsę 13.04.15, 17:35
      bylam zawiedziona bardzo kontaktem z poradnią halsa. Tyle się dobrego o nich naczytalam, ale te babki chyba same piszą o sobie pochwały. Odmowiły przyjęcia mnie, bo jestem "trudnym przypadkiem". Co to za wybieranie sobie klientów, dzielenia na lepszych i gorszych?! Widocznie jednak nie mają kompetencji zawodowych.
      • aga-horowa Re: odradzam halsę 06.06.15, 16:55
        Ja również mam niemiłe doświadczenie z poradnia Hasła. Byłam u p. Anety Łańcuchówkiej i nie poleciła bym jej nawet wrogowi. Brak profesjonalizmu, podejścia do ludzi, empatii, wsparcia, w ogole nie mogłam złapać z nią kontaktu. Ciągle zaliczala jakieś wtopy przy układaniu diety i tłumaczyła się, że jest zmęczona bo ma małe dziecko :(
        • monikaengel Re: odradzam halsę 06.06.15, 18:56
          Wiele tutaj mówicie o lekarzach, do których nie warto chodzić, to ja może z drugiej strony podejdę do tematu :) polecam bowiem dietetyków w Alfa-Leku, prywatnej lecznicy przy Nowym Świecie. Doktor Łasek jest wspaniałą kobietą i super lekarzem. Poleciła mi ją kuzynka - podczas wizyty potwierdziło się wszystko, co dobrego mi o niej przekazała. Także, jeśli macie jakieś negatywne doświadczenia z innymi dietetykami, i nie wykluczacie wizyty w prywatnej lecznicy, to ja polecam.
    • zielinskamaja Re: dietetyk - warszawa 28.05.15, 14:40
      W Warszawie polecam Martę Piekut. Współpracuję z nią od 6 miesięcy i nie jest tania, ale jak na razie efekty są super! :) Przyjmuje w bardzo przyjemnej przychodni na Mokotowie. Tu masz więcej o niej: medichouse.pl/zespol/marta-piekut/
      • qpaczkowska Re: dietetyk - warszawa 11.06.15, 11:30
        Osobiście korzystam z usług Akademii Zdrowia na Matuszewskiej. Prowadzi mnie Pani Gondolewska. Od badań przez dobranie suplementów aż po miesięczną dietę zawsze mogę na nią liczyć. W tamtym miesiącu kupiłam karnet na siłownię i dostałam trenera więc jestem zadowolona. Wszystko znajdziecie na greenport.pl Powodzenia :)
    • ariannasa Re: dietetyk - warszawa 16.07.15, 23:15
      Polecam już drugi raz. Warto. Już nie będę się rozpisywać... wagi wam nie podam ale jak pisałam efekty osiągnęłam :)
      jeszfresh.pl - Dietetyk Warszawa
    • iwonam80 Re: dietetyk - warszawa 28.07.15, 14:53
      Zerknij w to miejsce.
      www.albertkosmider.pl
      Miły facet z sporą wiedzą. Dietetyk i trener personalny. Korzystałam z Jego usług rok temu koło 6 mc.
      Zaszczepił we mnie dawkę motywacji oraz przekazał niezbędną widzę. Teraz już potrafię samemu sobie poradzić. Polecam z całego serca Alberta!
      • anuula89 Re: dietetyk - warszawa 17.08.15, 11:15
        W galerii ursynów , centrum żywienia i ditettyki Jabłuszko. Polecam w 110% mąż mega zadowolony
    • magdalenz Re: dietetyk - warszawa 13.08.15, 20:33
      Ja korzystałam z pomocy Pani dietetyk i trener- Wiesi Olkowskiej. Miałam tylko się udać się na konsultację, gdyż potrzebowałam zrzucić parę kilo a nie mogłam, ponieważ mam Hashimoto. Okazało się, że jednak wybrałam dietę i opiekę dietetyczną. Mega wiedza i profesjonalizm. Cel oczywiście osiągnięty nie na chwilę, ale moja waga trzyma się stabilnie:). Polecam zarówno jako dietetyka i jako trenera. Coraz mniej ludzi rzeczywiście pracujących w zawodzie z powołania. Tu jest więcej info: www.wieslawaolkowska.pl
      • anuula89 Re: dietetyk - warszawa 17.08.15, 11:14
        Ja zapisałam męża do Centrum Żywienia i Dietetyki ' jJabłuszko" w galerii Ursynów, świetna dietetyk Pani Paulina odchudziła go o 10 kg w poltora miesiaca. Znajdźcie na fejsie ich stronę
    • dobrydietetyk Re: dietetyk - warszawa 04.09.15, 13:37
      Dzień dobry, polecam swoją poradnię dietetyczną JeszFresh. Działamy już od ponad 5 lat, mamy 3 specjalistów w dziedzinie dietetyki. Specjalizujemy się w układaniu diet odchudzających dla dorosłych, ale i dzieci. Dodatkowo leczymy dietetycznie różnego rodzaju dolegliwości zdrowotne - nadciśnienie tętnicze, choroby tarczycy i inne. Nie sprzedajemy suplementów ani cudowynych środków na odchudzanie. Podaje namiary 505138033, wszelkie informacje na naszej stronie jeszfresh.pl Pozdrawiam, Aleksandra Kilen-Zasieczna
    • iwonam80 Re: dietetyk - warszawa 19.09.15, 19:24
      Ja Ci polecę dietetyka i trenera w jednym.
      Wygoogluj Albert Kośmider.
      Strona:
      albertkosmider.pl/
    • fraaakt Re: dietetyk - warszawa 21.09.15, 06:17
      ja również poproszę o szybką opinię o dietetyku w lecznicy ALfa przy nowym świecie. Sprawa pilna. Dzięki.
      • monikaengel Re: dietetyk - warszawa 19.11.15, 04:22
        Ja chodzę do tej lecznicy. Korzystałam już z kilku specjalistów, ale akurat z dietetyka nie. Jednak po doświadczeniach z ich dermatologami, stomatologami, rehabilitantami i, oczywiście jak każda kobieta, z ginekologiem, mogę z całą pewnością polecić ich usługi.
    • iwonam80 Re: dietetyk - warszawa 31.10.15, 21:40
      Polecam dietetyka i trenera. Akurat pomógł mi poprawić nawyki żywieniowe oraz schudnąć 20 kg mojemu mężowi! Poleciłam Go również mojej znajomej i też zadowolona.
      Zamieszczam stronę:
      Trener Albert Kośmider
      www.albertkosmider.pl
      • monikaengel Re: dietetyk - warszawa 19.11.15, 04:23
        A jaką dietę wybrał?
    • iwonam80 Re: dietetyk - warszawa 31.10.15, 22:24
      Zerknij tutaj:
      www.albertkosmider.pl
    • estera1538 Re: dietetyk - warszawa 25.11.15, 13:38
      Na Alejach Jerozolimskich jest świetna Poradnia Dietetyczna Halsa halsa.pl/ z bardzo kompetentnymi dietetyczkami (zresztą pani Aneta Łańcuchowska pojawia się w stacjach telewizyjnych jako ekspert w dziedzinie żywienia). Trzeba przyznać, że kompleksowo podchodzą do problemu i dużo czasu zajmuje ustalenie przyczyny problemów z wagą. Dokładnie jest badany skład ciała specjalnym analizatorem, co pozwala określić niezwykle drobiazgowo zawartość tkanki tłuszczowej, procentową zawartość mięśni oraz beztłuszczowej masy ciała, a nawet stopień nawodnienia organizmu czy też szybkość przemiany materii. Istotne są nawyki żywieniowe, a także zażywane leki. Taki całościowy obraz organizmu jest podstawą do ułożenia planu dietetycznego.
    • diet87 Re: dietetyk - warszawa 18.12.15, 13:41
      bdieta.pl/Dietetyk@bdieta.pl
      Indywidualnie, skutecznie, profesjonalnie.
      Zapraszam :)
    • kornelia_kornelka Re: dietetyk - warszawa 23.12.15, 13:43
      Monika Budkowska z Kliniki Odchudzania na Kabatach. Bardzo fajna osoba i świetny diet coach. Polecam.
      • marzena.pokora Re: dietetyk - warszawa 24.12.15, 03:35
        Tak Pani mgr inż. Monika Budkowska ( z klinikaodchudzania.pl Klinika BBC Butterfly Body Clinic ) to jest najleszym dietetykiem jakiego w życiu spotkałam. Schódłam po cionży 39 kilogramów w miesiąc i nie mam już celulitu a przed ciążą miałam. Tak że bardzo bardzo polecam tę paniął.
    • 101ewelina Re: dietetyk - warszawa 04.01.16, 12:07
      Warta polecenia jest poradnia dietetyczna Warszawa "Remedio" na Mokotowie przy ul. Naruszewicza 18. Miła i sympatyczna atmosfera, Pani Joanna która prowadzi poradnię jest specjalistką w swojej dziedzinie. Na co dzień prowadzi swoją praktykę (www.poradnia-remedio.pl) jak również pracuje z dziećmi w szkołach w zakresie odpowiedniego odżywiania.
      • edyta.m1 Re: dietetyk - warszawa 07.01.16, 17:50
        Ja byłam osobiście w Remedio i faktycznie rzetelna obsługa doradztwo jako że choruję na ZJD Pani Joanna postarala sie mi tak dobrać dietę że obecnie znacznie łagodnie przechodze objawy Zespołu jelita drażliwego. wczesniej to była jakas masakra cigłe bulgotanie w brzuchu i biegunki nawet po kilka dziennie. Jak dla minie Remedio jest sprawdzone.
        • te_ri Re: dietetyk - warszawa 07.01.16, 18:41
          Moja mama często bywała w Remedio gdy jeszce działali na Ursynowie tam dietetyk jej pomógł ustalajac jej dietę na cukrzycę-muszę mamie przekazać że są teraz na Mokotowie. Raczej są sprawdzeni bo piszą o nich wizaz.pl/forum/showthread.php?p=54044784#post54044784 a tak na marginesie to nie jest łatwo spotkać dobrego dietetyka....
          • agata.m1 Re: dietetyk - warszawa 10.01.16, 11:47
            te_ri napisał(a):

> Moja mama często bywała w Remedio gdy jeszce działali na Ursynowie tam dietetyk jej pomógł ustalajac jej dietę na cukrzycę-muszę mamie przekazać że są teraz na Mokotowie. Raczej są sprawdzeni bo piszą o nich wizaz.pl/forum/showthread.php?p=54044784#post54044784 a tak na marginesie to nie jest łatwo spotkać dobrego dietetyka....
            Przeanalizowałam ofertę poradni dietetycznej Remedio na tej stronie www.poradnia-remedio.pl/index.php/oferta i jest całkiem sensowna lecz cennik, który jest zadziwiajaco niski w stosunku do innych poradni dietetycznych w stolicy. Zanim się tam wybiorę podzwonię też po innych poradniach. Remedio nie jest to szemrana poradnia dietetyczna można znaleźć info o niej na wielu stronach i forach internetowych. Mnie osobiście interesuje spersonalizowana dietea na zrzucenie paru kilo? ciekawe czym mnie zaskoczą w Remedio.
            Jutro sie umawiam na wizytę.....
    • wege9 Re: dietetyk - warszawa 07.01.16, 18:32
      Polecam Panią Ewę Kozłowską z odchudzaniewarszawa.pl. Schudłam 15 kilo w 3 miesiące i czuje sie świetnie. Dieta była dopasowana do moich potrzeb i smaków a samo stosowanie prościutkie. Bardzo duże doświadczenie i efekty widoczne już po 2 tygodniach.
      • marekdobrzanski Re: dietetyk - warszawa 16.01.16, 17:12
        Mogę polecić dietetyka, do którego chodziła moja siostra, a pracuje w www.med-expert.pl bardzo dobry specjalista, który potrafi zaproponować odpowiednią dietę, możliwą do zrealizowania.
    • barbara.kura87 Re: dietetyk - warszawa 18.01.16, 09:14
      Hej! Ja korzystam z usług Pana Mikołaja z bdieta.pl Ale to tylko jeżeli szukasz najlepszych ;)
      Oprócz wiedzy dietetycznej jest też psychodietetykiem.
      Pomógł mi bardzo udało mi się zrzucić prawie 20kg i waga nie skacze.
      bdieta.pl/
      • monikaengel Re: dietetyk - warszawa 24.01.16, 15:17
        Psychodietetykiem? Matko boska, a kto to? Narzuca Ci dietę, której nie chcesz jeść, więc zmusza Cię podstępem do kontynuowania "terapii"? Ja pod okiem specjalisty z Alfa-Leku (gdyby ktoś był zainteresowany: www.alfa-lek.pl) nie musiałam zmuszać się do jedzenia. Nie cierpiałam również na uczucie niedożywienia, czy głód. Dieta była ułożona tak, że trzymałam się jej bez trudu. Jadłam mniej, jasne, ale dzięki temu, że jadłam inaczej, nie chodziłam głodna całymi dniami. Może nie schudłam 30 kilogramów w rok, ale chudłam systematycznie, czując się przy tym dobrze nie tylko fizycznie, ale i psychicznie. Zachęcam zatem do korzystania z prawdziwych fachowców, dyplomowanych dietetyków, a nie szarlatanów z internetu. :)
    • magda_ki Re: dietetyk - warszawa 12.02.16, 16:01
      Ja mogę polecić śmiało Sergiusza w centrum Warszawy. Prawdziwy dietetyk, można spokojnie z nim porozmawiać na luzie a wiedzę ma ogromną. Dostosował dietę nawet do mojej wrednej mikrofali w pracy :) Pomógł mi i to bardzo. Jak chcecie to dam Wam namiar. A, no i można się z nim umówić nawet u niego w domu.
      • marta_ja93 Re: dietetyk - warszawa 12.02.16, 16:22
        Podrzuć namiary bo chciałabym zrzucić oponkę zimową, a jakoś mi tak nie na rękę umawiać się na sztywno do Klinik. Stestuję :)
        • magda_ki Re: dietetyk - warszawa 12.02.16, 16:27
          Mam numer i mail
          799 727 239 powołaj się na mnie, może zniżkę dostaniesz :P
          sergiuszfilipczak@gmail.com
          miłego zrzucania oponki :)
          ja już po :)
          • marta_ja93 Re: dietetyk - warszawa 12.02.16, 16:28
            Dzięki :) pa :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka