Dodaj do ulubionych

Kolega schudł 22 kg

22.04.09, 12:38
Nie wiem jakim cudem, ale mojemu koledze udało się po 2 latach samodzielnej
walki spróbować sił u dietetyka. Rezultaty super, ale dietetyk jest na
Mokotowie. Poszukuję gabinetu w centrum Warszawy, aby przyjść parę razy po
poradę.
Obserwuj wątek
    • ostroga32 dietetyk w centrum Warszawy 26.04.09, 12:45
      Próbowałam podobnie jak Ty na własną rękę, ale słabość mnie pokonała, no cóż nie
      mam czasu jeść w tygodniu a wieczorami i w weekend nadrabiam.Teraz na szczęście
      mam spis zdrowych słodyczy na które mogę sobie pozwolić w chwilach słabości, mam
      sobie znaleźć różne inne źrðóła przyjemności, endorfiny to nie tylko dieta :),
      od 3 tygodni jestem na diecie od dietetyka w centrum Warszawy i polecam, na
      razie na minusie 2,2 kg, minęły bóle głowy, nie puchną mi nogi, chodzę
      najedzona, jestem zadowolona, poczułam się pewniej i postanowiłam pokazać się na
      basenie. Gabinet jest nieopodal Łazienek, ul. Bagatela 11 w centrum zdrowia.
    • robercik1983 Re: Kolega schudł 22 kg 06.04.11, 14:38
      Ja moge polecić poradnię, a raszej gabinet:

www.ekodiet.pl/

Młoda Pani dietetyk, ale bardzo dobrze wyedukowana: studia dietetycze, podyplomowe, doświadczona. Od 1 lutego 5kg schudłem. Nie mam diety typu np. dukana - jadłospis ustalony indywidualnie, ciągle jem i chudne:)

Pozdrawiam
    • pawelkuzma78 Re: Kolega schudł 22 kg 08.04.11, 16:42
      Bardzo dobre opinie ma Mój Dietetyk www.mojdietetyk.pl/gabinet/warszawa.html - teraz mają poradnię w samym Centrum Warszawy na Marszałkowskiej.

Ważne jest to, że nie faszerują klienta chemią ani żadnymi tabletkami tylko odchudzają sposobami naturalnymi - co za tym idzie po schudnięciu wygląda się zdrowo i jest to trwałe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka