Dodaj do ulubionych

Termin oddania wiaduktu Głębocka

07.11.12, 14:15
Hej,
Dzis dostałam mailem skan pisma z GDDKiA w sprawie terminu otwarcia wiaduktu na ul. Głebockiej ( [pismo otrzymał jeden z mieszkanców ul. Skarbka z Gór).

Wynika z niego że; "Termin zakończenia kontraktu z wykonawcą przypadał na dzień 10.04.2012. Do dnia dzisiejszego ( tj.06.11.2012) podpisano jeden aneks terminowy z datą zakończenia robót do dnia 31.05.2012." Potem o karach jakie zostana nałożone na wykonawcę i dalej "odpowiadając na pytanie dotyczace remontowanego wiaduktu w ciągu ulicy Głębockiej wraz z łącznicą i rondem informuję, że Wykonawca planuje wprowadzić ruch do końca br.roku".
No to sobie pojechaliśmy....
Obserwuj wątek
    • ravak1 Re: Termin oddania wiaduktu Głębocka 07.11.12, 15:12
      Brak słów!
      Co nam z kar jakie zapłaci wykonawca. Kto nam zwróci utracony czas na stanie w korkach i spaloną benzynę ????
      Czy ktoś w GDDKA odpowie za takie skandaliczne prowadzenie inwestycji ????
      • hanah.vic Re: Termin oddania wiaduktu Głębocka 07.11.12, 15:18
        Jak dla mnie (delikatnie mówiąc) kiepska sprawa. Tym bardziej że od dłuższego czasu nic się nie dzieje na tym wiadukcie.
    • hanah.vic Re: Termin oddania wiaduktu Głębocka 07.11.12, 15:20
      Jeszcze to znalazłam:
      tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,torunska-ciagle-niegotowa-problem-z-wykonawca-i-pogoda,65853.html
    • pluto_11 Re: Termin oddania wiaduktu Głębocka 08.11.12, 15:33
      Chyba mają gotowca smile ja kiedyś zgłaszałem sprawę niechlujstwa przy budowie (chodniki, scieżki rowerowe, zniszczona kładka na wysokości Bródno Podgrodzie) i dostałem to samo zdanie. A potem bla, bla, bla, że uwagi zostały przekazane do wykonawcy. Może i częśc rzeczy została poprawiona ale za to dużo kolejnych rozgrzebanych np. wycięcie kawałków asfaltu na świeżo położonej ściezce rowerowej po stronie Bródna a potem ten asfalt wsadzony prostacko w to samo miejsce i uklepany. Majstersztyk.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka