luska242 11.12.06, 00:40 Witam !!! Mam pytanko czy może ktoś orientuje sie czy na biłołence ma do sprzedania domek lub działke , bo jestem zainteresowana kupnem . Pozdrawiam i dziękuje z góry . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marynarz_papay Re: dom lub działka 14.12.06, 14:16 Mam działkę w okolicy Ruskowego Brodu i nawet środki na budowę domu znalzłbym. Mam jednakwątpliwości związane z plamowaną budową saplarni przy Czajce, czy jej jednak nie sprzedać(działki) i nie zamieszkać gdzie indziej. Odpowiedz Link
skiela1 Re: dom lub działka 14.12.06, 16:18 Przy Ruskowym wybudowalabym nie tylko dom,ale i jakas fajna knajpke...kawiarnie? Kto wie kto wie... Tereny sa piekne,ale o ile mi wiadomo caly czas niezabudowane. Odpowiedz Link
bemola1 dzialki - okolice Tworczej/Dobka z Olesnicy 14.12.06, 21:03 na sprzedaz sa - wystarczy pojezdzic po okolicy i numery telefonow pospisywac. W tej samej okolicy sporo sie buduje na sprzedaz. Odpowiedz Link
luska242 Re: dom lub działka 29.12.06, 13:01 Dzięki za podpowiedzi , ale może macie coś konkretnego tzn. ulica lub numer telefonu . Możecie pisać meila luska242@gazeta.pl Odpowiedz Link