hubar 11.04.06, 01:17 Jak to jest? Jak wypiję jedno piwko (o,5l) to chce mi się spać. Polepsza się po kolejnych piwkach ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: Po jednym piwie spać się chce 11.04.06, 09:26 Też mnie to zawsze zastanawiało. Odpowiedz Link
ben-oni Re: Po jednym piwie spać się chce 11.04.06, 10:04 Bo browar obniża cisnienie... Większa ilość podnosi ciśnienie zawartym w piwie alkoholem. Mnie łeb nap... dopiero po trzecim, dlatego nigdy nie piję więcej jak 2 piwa, albo posiłkuję się tabletkami przeciwbólowymi (polopiryna jest tu rewelacyjna). Odpowiedz Link
angels_dont_kill Re: Po jednym piwie spać się chce 25.04.06, 21:09 w sumie tez tak mam, troche lepiej po wodce Odpowiedz Link
untochables Re: Po jednym piwie spać się chce 04.05.06, 22:49 jedno piwko to mi się między zębami rozlewa ale faktycznie po 3 lub 4 zabiera mnie sen jeśłi pije wieczorem po pracy ;) Odpowiedz Link
simian-raticus to jest tzw "zamulacz" 19.05.06, 12:58 albo się idzie w cug albo trzeba poczekać żeby organizm przerobił te kilka gram alkoholu i będzie dobrze :-DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link