korsarz3 25.04.06, 14:46 Absolut do swojej rodziny ma zamiar wprowadzić nowy smak. Dotychczasowe poza czystą: Papper, Kurant, Vanilia, Mandrin, Rasbperri, Citron. Czy ktoś wie jaki, tym bardziej że jeden z wymienionych ma zostać wycofany. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polisemia Re: Nowy smak Absoluta 25.04.06, 15:00 Mam nadzieję że nie zabiorą vanilki, kuranta i citrona Odpowiedz Link
yatsec Re: Nowy smak Absoluta 26.04.06, 10:46 Mam nadzieje ze Pepper'a nie wycofają. Nie ma jak pepper w krwawej mary... Odpowiedz Link
hubar Re: Nowy smak Absoluta 26.04.06, 16:25 Ponoć ma to być grapefruitowy. Choć nie wykluczone, że i niedługo wprowadzą Apeach www.martiniboys.com/files/190/absolut.jpg Wycofywać się mają ponoć z mandaryny Odpowiedz Link
marushka Re: Nowy smak Absoluta 29.04.06, 18:20 ruby red absoluta to bomba po prostu !!!!!!! testuje już któryś raz i wyjśc z zachwytu nie mogę. Ruby red i tonic to sama przyjemność. Dla melomanów jeszcze cytrynka i lód. Przepyszna pyszność!!!!! Odpowiedz Link
polisemia Ruby red 29.04.06, 18:48 Bo jak sie okazuje, promocja już nastała: media.netpr.pl/PressOffice/PressRelease.54223.po?print_version=true Odpowiedz Link
jan-w Re: Nowy smak Absoluta 29.04.06, 20:23 Czy napewno, niemożność wyjścia po wielokrotnym testowaniu absoluta, jest spowodowana zachwytem ? ;-) Odpowiedz Link
celebrity Re: Nowy smak Absoluta 08.05.06, 21:34 citron jest bossski... ale papper - dla mnie nie do wypicia. mam cala butelke, zmeczylam 1 kieliszek i dalej ani rusz... dajcie jakis przepis na dobrego drinka bo az mi wstyd ze sie taki trunek marnuje :) Odpowiedz Link