kolorowa_diablica 17.02.06, 14:52 słuchajcie... no sorry, ze taki troche badziewny... ale niestety na polchacie nie udało mi sie nic załatwić... jeszcze będe próbować... ale na razie ten bedzie lepszy cyc niż nic Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: ruszył chat MISIOWY 17.02.06, 15:13 ja sie tak nie bawie...zostawiliscie mnie sama to ja ide sprzatac cholera Odpowiedz Link
itsnotme Re: ruszył chat MISIOWY 17.02.06, 15:15 tygrysio_misio napisała: > na czacie? > jak wejdę na czat, to w tym samym momecie wylecę Odpowiedz Link
itsnotme Re: ruszył chat MISIOWY 17.02.06, 15:17 tygrysio_misio napisała: > why?? because i'm at work... > > a ja tam "dupa" napislam kuszące.. Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: ruszył chat MISIOWY 17.02.06, 15:19 ale na forum mozesz tak?? a jak nakryja Cie to lipa?? a ja bym ci upierdzielila wyplate) no widzisz..moze i kuszace ale to tylk o we WrocławiuPP (żart) Odpowiedz Link
itsnotme Re: ruszył chat MISIOWY 17.02.06, 15:20 tygrysio_misio napisała: > ale na forum mozesz tak?? > a jak nakryja Cie to lipa?? > a ja bym ci upierdzielila wyplate) dopóki robię co do mnie należy jest ok, ale czat to byłoby przegięcie. > > no widzisz..moze i kuszace ale to tylk o we WrocławiuPP (żart) Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: ruszył chat MISIOWY 17.02.06, 15:22 ja zazartowalam a Ty od razu z jezykiem lecisz Odpowiedz Link
itsnotme Re: ruszył chat MISIOWY 17.02.06, 15:27 tygrysio_misio napisała: > ja zazartowalam a Ty od razu z jezykiem lecisz > > faceci.. Odpowiedz Link
itsnotme Re: ruszył chat MISIOWY 17.02.06, 15:13 ruszył czat i już nikt na forum nie pisze Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: ruszył chat MISIOWY 17.02.06, 15:14 bo chyba sie praca skonczyla i teraz wszyscy pojda do domu) ja bym wam cholera pensje obciela Odpowiedz Link
kolorowa_diablica NOWY CHAT 17.02.06, 15:39 tamten wypieprzyłam, bo nie bardzo był... ten niby tez nie cudo, ale juz lepszy polchat olać, na zagranicznych stronach trzeba szuac czegos fajnego... jak znajde jakiś jeszcze lepszy chat, to założę Odpowiedz Link
kejcak Re: NOWY CHAT 17.02.06, 16:05 a nie lepiej poszukac jakiegos wlasnego chata? tych skryptow w internecie jest masa Przynajmniej nie bedzie reklam i innych tego typu rzeczy Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: ruszył chat MISIOWY 17.02.06, 15:47 z tym znów się cos wali... oł maj gad... Odpowiedz Link