tygrysio_misio Re: co MiSie porabiaja w paskudny, zimowy(!) wiec 14.03.06, 19:06 nic zaraz po Faktach i Wiadomosciach bede sprzatac a potem czytac ksiazke i dzis ide wczesniej spac..wczoraj poslzma o 23 do łóża a o 0.00 spalam juz i bylo fajnie a dodam,ze od 3 tygodni spialam po 5-6 godzin dziennie...i nie moglam spac przed 2 a na 8 milam do skzoly... i tak fajnie wczoraj bylo narescie nie bylam dzis padnieta,zaspana i wogole ledwo zywa rano Odpowiedz Link
linka234 Re: co MiSie porabiaja w paskudny, zimowy(!) wiec 14.03.06, 19:15 ja sypiam długo... moge sobie na to pozwolić... a teraz siedzą w pracy, doginam do 20 i szlag mnie trafia, że jeszcze czegoś ode mnie o tej porze chcą Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: co MiSie porabiaja w paskudny, zimowy(!) wiec 14.03.06, 19:19 nie jest tak zle skoro mozesz posiedziec na forum a mozesz ttam sluchac pioseneczek?? mam taki zestaw ktory tluke od 2 dni..jest tak uspokajajacy,ze az mi dobrze z tym i jakos wracam do normy... a w sobote to juz mialma taki skok emocjonalny ze z piatkowego smutku z niewiadomych powodow w sobote milam ochote kogos udezyc..a tak za to ze jestem rozbita ale po tych pioseneczkach dobrze... i deprecha wiosenna mi przeszla..bo juz milam dosc tego,ze mam taki ciezki plaszcz i tak ciezko sie chodzi..a do tego goracy i jak troche przyspiesze to mam po 5 min mokre plecy ale to taki wiosenny zestaw..ktory uwielbilam rok temu w maju... i pierdole wszystko i oczami wyobrazi jest juz pieknie i ładnie ooo Odpowiedz Link
linka234 Re: co MiSie porabiaja w paskudny, zimowy(!) wiec 14.03.06, 19:22 oj, z muzyczka gorzej...nie mam aż takiej swobody, tym bardziej, że dookoła ludzie sie uczą języków obcych, nie mogę im przeszkadzać ale z ciekawości zapytam o skład tego zestawu Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: co MiSie porabiaja w paskudny, zimowy(!) wiec 14.03.06, 19:29 same starocie Dusty Springfield: "I Can See Clearly Now" - bo jest radosna i mowi o chmurkach i wogole niesamowice optymistyczna "The Look Of Love" - bo jest spokojna i taka "delikatna" i nastraja fajnie "I just dont known what to do with myself" - moze ta jest smutna..ale piekna i super zaspiewana - tak bardzo uczuciowo 2_Bob Marley "Jammin" - bo przy tym kawalku odrywam sie od rzeczywistowci i mam ochote pojammiowac Judy Garland: "somewhere over the rainbow" - bo to fajny kawalek i tez nastarajajaco- uspokajajacy Guess Who "These eyes" bo jest tak jak wyzej super uspokajajaca Odpowiedz Link
kejcak Re: co MiSie porabiaja w paskudny, zimowy(!) wiec 14.03.06, 19:37 a wlasnie wrocil mis do domu, cos zje, a potem pewnie ... nie bedzie wiedzial co robic Odpowiedz Link
voker Re: co MiSie porabiaja w paskudny, zimowy(!) wiec 14.03.06, 19:57 pije krew z mojego pucharu... Odpowiedz Link
linka234 Re: co MiSie porabiaja w paskudny, zimowy(!) wiec 14.03.06, 19:59 mmmmmmmmm, Voker, Ty wampirze... Odpowiedz Link
voker Re: co MiSie porabiaja w paskudny, zimowy(!) wiec 14.03.06, 20:02 z forum ukasilem okolo 15 osob, a na polowaniu zrabowalem jakies 400 litrow, starczy na 2-3 dni Odpowiedz Link
linka234 Re: co MiSie porabiaja w paskudny, zimowy(!) wiec 14.03.06, 20:04 zadbałeś chociaż o zbiezność grup krwi?? Odpowiedz Link
voker Re: co MiSie porabiaja w paskudny, zimowy(!) wiec 14.03.06, 20:10 nie ma takiej potrzeby, jemy kazde ludzkie mieso Odpowiedz Link
suczka78 kiepsko voker 14.03.06, 20:26 bo ja mam już wypite ponad 1300 litrów słodziutkiej krwi ;p Odpowiedz Link
suczka78 ps. ugryźć kogoś??? 14.03.06, 20:29 jestem delikatna s9.bitefight.pl/c.php?uid=52180 Odpowiedz Link
nane1 Re: co MiSie porabiaja w paskudny, zimowy(!) wiec 14.03.06, 21:07 siedza misie i pierdy puszczaja w stoleczki Odpowiedz Link
nane1 Re: co MiSie porabiaja w paskudny, zimowy(!) wiec 14.03.06, 21:49 wszystkie misie poszly szczac znaczy spac Odpowiedz Link