nane1 19.04.06, 11:20 misiaki wyjezdzam, nie wiem na jak dlugo, jest kapa trzymajcie sie cieplo i dozywiajcie mego weza pa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nane1 Re: do zobaczenia 19.04.06, 11:46 kolorowa @@@@@@@ robi dzieki przyda sie troszke otuchy Odpowiedz Link
anxiety3 Re: do zobaczenia 19.04.06, 15:23 a ja w ogole nie wiem, co sie dzieje...Nane gdzies znika, hemoroid z tesknoty szalec zaczyna, nawet nie chcial sie rano wody napic ide przytulic tego gada, moze cos jednak zje...Nie mnie Odpowiedz Link
suczka78 Re: do zobaczenia 19.04.06, 17:19 anxiety3 napisała: > a ja w ogole nie wiem, co sie dzieje...Nane gdzies znika, hemoroid z tesknoty > szalec zaczyna, nawet nie chcial sie rano wody napic > ide przytulic tego gada, moze cos jednak zje...Nie mnie > ja też nie wiem o so choci nie chce pić wody,musi tęsknić za nane może dajmy mu czekolady ,poprawi mu sie humor czekolada i lody ....mniam mniam -to jest to;p Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: do zobaczenia 19.04.06, 18:03 nane do nas na pewno wróci... ale teraz musiała wyjechac... zdarza się niechże wszystko toczysię normalnym rytmem Odpowiedz Link
anxiety3 Re: do zobaczenia 19.04.06, 19:00 no wlasnie, Kolorowa dobrze mowi > drinka jej dac :p Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: do zobaczenia 19.04.06, 19:18 o własnie... brawa dla Anx i drina stawiac... ja nie będe image'a wrzucać, jak to dla mnie Odpowiedz Link