voker 20.04.06, 22:48 Kontrola, bilecki prosze P Jacko: zaadoptuj Miska, ja jestem wyrodnym ojcem i nie bede sie nim zajmowal... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anxiety3 Re: glos zza grobu 20.04.06, 22:49 jak mozesz...bedzie plakal chlip, chlip... Anx placze Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: glos zza grobu 20.04.06, 22:50 O cześć voker psycholu fajną masz wizytówę Odpowiedz Link
jacko1971 Re: glos zza grobu 20.04.06, 22:53 > Kontrola, bilecki prosze P ufff jakie szczęście że Kolorowa zdążyła mi wystawić miesięczny-roczny- niewidoczny > Jacko: zaadoptuj Miska, ja jestem wyrodnym ojcem i nie bede sie nim >zajmowal... no ba! a to takie proste niby jest? Adopcja takich MiSiów...na pewno bede się starał nie rozzłościc ich bardziej niz ustawa przewiduje i czesto głaskać po zgrabnych główkach Odpowiedz Link
voker Re: glos zza grobu 20.04.06, 23:38 Jacko: jesli o mnie chodzi to jest, masz kwalifikacje, ale wszystko zalezy od kolorowej Morfi: zluzuj zwieracze... znikam, ale grzecznie, bo wiem co sie tutaj dzieje P Odpowiedz Link
suczka78 Re: glos zza grobu 21.04.06, 00:22 proszę proszę sam hrabia voker do nas zawitał) witam Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: glos zza grobu 21.04.06, 00:42 voker tobie chyba puściły skoro się tak wyluzowałeś że zaglądasz bezpretensjonalnie oczywista raznadwamiechy he he he... pzdr Odpowiedz Link
jacko1971 Re: glos zza grobu 21.04.06, 13:22 > Jacko: jesli o mnie chodzi to jest, masz kwalifikacje, ja? przeceniacie mnie...zdecydowanie jestem za drętwy >ale wszystko zalezy od kolorowej kolorowa mnie nie trawi i codziennie gada o mojej żonie (inaczej Damie jak to pisze Anx ) Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: glos zza grobu 21.04.06, 13:35 nie przesadzaj Jacek... po prostu jestem dzisiaj w złym nastroju, przepraszam... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: glos zza grobu 21.04.06, 13:43 > nie przesadzaj Jacek... po prostu jestem dzisiaj w złym nastroju, >przepraszam.. kobieto droga! to trzeba było tak od razu napisać mam nadzieje że po spacerze humorek wróci do normy...sam bym się z Toba chętnie przeszedł a poza tym moje baby na pewno by Cię rozweseliło na 110% acha i nie masz za co przepraszać, nie gniewam się Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: glos zza grobu 21.04.06, 13:49 o to cieszę się... ok, umówmy się tak, ze mi małego podrzucisz na jakies 2 godzinki, to na pewno będe w dużo lepszym nastroju... a teraz zmykam... buziak Odpowiedz Link
jacko1971 Re: glos zza grobu 21.04.06, 13:53 >ok, umówmy się tak, ze mi małego podrzucisz na jakies 2 godzinki, to na pewno >będe w dużo lepszym nastroju... a teraz zmykam... buziak ok, nie ma sprawy tym bardziej że się dowiedziałęm że i w weekend z nim sam siedzę cmokusie! Odpowiedz Link