Dodaj do ulubionych

lodziarnia.

02.06.06, 14:27
miało to zdarzenie mejsce kilka dni temu, idę ulicą, na której otworzono nową lodziarnię. Jak wiadomo reklama dźwignią handlu, dlatego też przed lodziarnią stoi kobieta wykrzykując, że otwarcie i dzisiaj z tej okazji lody za darmo, zapraszamy... drze sie tak i drze... jestem coraz bliżej a idacy przede mna gośc do tej dziewczyny
- to co mam wejść do środka?
panna w mgnieniu oka zrobiła sie buraczono czerwona, ja tam myslałam, że padnę... to było niezłe, nie wiem jednak, czy wspomniany chłopak doczekał sie tego darmowego loda smile
Obserwuj wątek
    • roborobi Re: lodziarnia. 02.06.06, 18:10
      Troszkę dwuznaczne, ciekawe co pani w nocy robiła, że się czerwona zrobiła smile
      • kolorowa_diablica Re: lodziarnia. 02.06.06, 18:46
        nie wiem co robiła, ale chłopak powiedział to w taki sposób, że jednoznacznie było wiadomo, co ma na myśli.
        • roborobi Re: lodziarnia. 02.06.06, 18:51
          Czyli kulawa nie była smile
          • kolorowa_diablica Re: lodziarnia. 02.06.06, 19:01
            garbata tez nie smile
            • anxiety3 Re: lodziarnia. 02.06.06, 19:04
              ani kulawa, ani garbata...To do mnie podobna tongue_outPP
              • roborobi Re: lodziarnia. 02.06.06, 19:08
                No własnie cos pisałaś, że ostatnio 1,5 tyg. duzo na powietrzu pracowałaś smile
                • anxiety3 Re: lodziarnia. 02.06.06, 19:10
                  hahaha smile taaak!!! hmm...i nawet ktos mnie probowal zaczepiac...ale o wiele
                  dyskretniej tongue_out
                  • roborobi Re: lodziarnia. 02.06.06, 19:19
                    Wiesz może Kolorowa troszkę podkoloryzowała całe wydarzenie smile
                    • kolorowa_diablica Re: lodziarnia. 02.06.06, 19:27
                      wypraszam sobie tongue_out

nie wiem, czy Anx utożsamia się z firma algida, tudzież lodami 'maszynowymi' smile)) ale na mój gust to nie była ona smile
                      • anxiety3 Re: lodziarnia. 02.06.06, 20:16
                        oj jush, jush..to nie bylam ja tongue_out ja w tym tyg w pracy wygladam gorzej niz ta
                        pani tongue_out przymusowy stroj roboczy tongue_out ech...tongue_outPP
                        oczywiscie po zajeciach przechodze metamorfoze big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka