maximilianna 11.06.06, 23:55 jakich tu słów można używać? Ja wiem, że język polski jest ubogim nazewnictwem na części ciała. Czy mogę swobodnie używać słów "kutas", "fiut". Czy nie urażę kogoś? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfeusz_1 Re: Pytanie do adminek 12.06.06, 00:14 Myślę że delikatniej będzie używać słów i określeń bliskoznacznych... np. Wielgas Kutas itp. Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Pytanie do adminek 12.06.06, 00:17 Pomimo nazwy rzeczywista tematyka forum nie krecila sie wokol mezczyzn i sexu nigdy tak, jak dotej pory i takie nazewnictwo nie bylo uzywane. chcialabym ,zeby wypiowiedzeli sie tez inni forumowicze, bo to o ich komfort chodzi Tyle na razie ode mnie. Ludzie zapomną, co im powiedziałam, ale nigdy uczuć, które w nich wzbudziłam... Tu mnie znajdziesz Odpowiedz Link
heldbaum Re: Pytanie do adminek 12.06.06, 00:41 chcialabym ,zeby wypiowiedzeli sie tez inni forumowicze, bo to o ich komfort > chodzi -jeżeli o nie chosi,to nie mam nic na przeciwko,wręcz przeciwnie Odpowiedz Link