Dodaj do ulubionych

swawolny...

22.07.06, 12:28
uprzejmie prosze Cię, abyś zaprzestał swoich wygłupień. Jak nie maszs nic do powiedzenia, to nie zaśmiecaj forum jakimiś postami bezsensownymi z róznych nicków... może według Ciebie to jest zabawne, nie wiem... ale to kretyńskie, co robisz...
Obserwuj wątek
    • roborobi Re: swawolny... 22.07.06, 12:49
      Cześć
      podaj przykłady
      • kolorowa_diablica Re: swawolny... 22.07.06, 13:00
        przykłady zostały wyciete. były to posty składajace się pojedyńczyh liter i cyferek... bez sensu.
        • maximilianna Re: swawolny... 22.07.06, 13:02
          I są wycinane.
          To Swawolny?
          Jeszcze gdzieś są takie posty, ale właśnie robię porządek.
          • kolorowa_diablica Re: swawolny... 22.07.06, 13:03
            no wiesz... tylko jego o taki debilizm bym posadziła. zresztą pytał, czy jest jakas moderatorka na forum, a jak powiedziałysmy, ze jestesmy, to nagle znikną, a zaczeły się te głupoty pojawiać...
            • maximilianna Re: swawolny... 22.07.06, 13:05
              No tak. Nie skojarzyłam.
            • kolorowa_diablica Re: swawolny... 22.07.06, 13:05
              banuje teraz te nicki, ale zaraz pewnie pojawi sie w nastepnej odsłonie... hmm... jesli nic nie pomoże na niego, to chyba trzeba bedzie zamknąc forum. zero rozumu.
              • maximilianna Re: swawolny... 22.07.06, 13:07
                Kurde, takie fajne forum i zamykaćsad
                Ale tylko ukryć tak?

Co za idiota?
                Gdzie takich sieją?
                • kolorowa_diablica Re: swawolny... 22.07.06, 13:07
                  zamknąć, czyli żeby tylko wybrani uzytkownicy mogli pisać... a reszta po zaakceptowaniu zgłoszenia
                  • maximilianna Re: swawolny... 22.07.06, 13:08
                    Rozumiem, ok.
                    Jak trzeba to trzeba.
                    • kolorowa_diablica Re: swawolny... 22.07.06, 13:09
                      na razie jeszcze tego nie będę robic... al4e jak sie nie uspokoi, to nie bedzie wyjścia
                      • maximilianna Re: swawolny... 22.07.06, 13:10
                        Ok, a ja trochę posprzątamsmile
            • swawolny.diabel Re: swawolny... 22.07.06, 15:23
              kolorowa_diablica napisała:

>no wiesz... tylko jego o taki debilizm bym posadziła. zresztą pytał, czy jest j
              > akas moderatorka na forum, a jak powiedziałysmy, ze jestesmy, to nagle znikną,
              > a zaczeły się te głupoty pojawiać...

masz na to jakies dowody czy tylko fantazjujesz.
              hmmm ponantazjuj lepieij ze sie bzykasz z bradem pitem czy jakis innym di caprio

• kolorowa_diablica Re: swawolny... 22.07.06, 15:55
                dziwnie podobne nicki, Twoje pytanie, czy sa adminki, po czym zaczęły sie te idiotyzmy pojawiać, a Ciebie wtedy nie było, kiedy Ty byłeś, jakos w dziwny sposób brakowało trolla. Kiedy zamknełam forum trzeba było poczekać do wylogowania sie dlaczegowycietomojpost, również w magiczny sposób to cos sie wylogowało i nagle dostałam zgłoszenie od Ciebie o checi uczestnictwa. Póżniej już owe cholerstwo nie pojawiło sie ponownie. Wiesz swawolny, jak chcesz ze mnie idiotke robic, to Ci sie nie uda... wydaje mi się,że już powinieneś wyrosnac z debilnych zachowań. Nie wiem jak Ty, ale widać inni potrafia kojarzyć pewne fakty. tyle mam w tym temacie do powiedzenia. Nie rozrabiaj wiecej.
                • swawolny.diabel Re: swawolny... 22.07.06, 16:01

> dziwnie podobne nicki, Twoje pytanie, czy sa adminki, po czym zaczęły sie te id
                  > iotyzmy pojawiać, a Ciebie wtedy nie było, kiedy Ty byłeś, jakos w dziwny sposó
                  > b brakowało trolla. Kiedy zamknełam forum trzeba było poczekać do wylogowania s
                  > ie dlaczegowycietomojpost, również w magiczny sposób to cos sie wylogowało i na
                  > gle dostałam zgłoszenie od Ciebie o checi uczestnictwa. Póżniej już owe cholers
                  > two nie pojawiło sie ponownie. Wiesz swawolny, jak chcesz ze mnie idiotke robic
                  > , to Ci sie nie uda... wydaje mi się,że już powinieneś wyrosnac z debilnych zac
                  > howań. Nie wiem jak Ty, ale widać inni potrafia kojarzyć pewne fakty. tyle mam
                  > w tym temacie do powiedzenia. Nie rozrabiaj wiecej.

a ty pisałaś w czasie dzialań trola? moze to ty?
                  swoją drogą można pisać w tej samej chwili uzywajac róźnych nicków to kwestia
                  cookies u klienta.
                  te a gdybym nie pytal czy są adminki to co taż bys oskarżenie rzucieła na mnie ?
                  pewności i tak nie masz.

• swawolny.diabel Re: swawolny... 22.07.06, 13:14
      ale o co chodzi ?
      • loczek62 Re: swawolny... 22.07.06, 13:18
        Natręctwa, często zwane zaburzeniami obsesyjno-kompulsywnymi są szczególną formą zaburzeń niepsychotycznych, dawniej zaliczanych
        do nerwic. Choroba nieleczona często ma tendencję do przewlekłego przebiegu znacznie upośledzającego zdolność do zdrowego
        funkcjonowania.
        O to:
        Objawy tej choroby to: przykre natręctwa, uporczywe wyobrażenia lub myśli, powracające wbrew woli oraz czynności zwane
        kompulsyjnymi. Chory zdaje sobie sprawę z tego, że te myśli i czynności są niedorzeczne i zbędne, często sprzeczne z postawą
        chorego, są bardzo męczące, ale nie można nad nimi zapanować, ani ich zignorować, bowiem przeciwwstawienie się im powoduje
        paraliżujący lęk.
        • swawolny.diabel Re: swawolny... 22.07.06, 15:13
          te ty masz coś do powiedenia czy tylko tak pierdzielisz od rzeczy ?
          • loczek62 Re: swawolny... 22.07.06, 15:31
            swawolny.diabel napisał:

> te ty masz coś do powiedenia czy tylko tak pierdzielisz od rzeczy ?

Nie przypominam sobie bym z Tobą tramwaje do zajezdni pyrgał obszczymurku. Łatwo sie chować za anonimowością w necie. Bąć tak odwarzny i pokarz twarz jak ja zrobiłem. Ale o czym ja mówię, obszczymurek nigdy nie zdobędzie się na taka odwagę. To zwyczajny tchórzliwy zadymiarz netowy.
            • swawolny.diabel Re: swawolny... 22.07.06, 15:43
              > Nie przypominam sobie bym z Tobą tramwaje do zajezdni pyrgał obszczymurku

nie dziwie sie ja tramwaki nie pyrgałem.
              tia szczyt odwagi to pokazanie gęby w necie. he he he

• loczek62 Re: swawolny... 22.07.06, 15:50
                Niestety Tobie tej odwagi brak. No bo ktoś nieopatrznie po ryju może nakłasć na ulicysmile
                • swawolny.diabel Re: swawolny... 22.07.06, 15:53
                  loczek62 napisał:

> Niestety Tobie tej odwagi brak. No bo ktoś nieopatrznie po ryju może nakłasć na
                  > ulicysmile

buachaaaaaa.
                  no takiej gupoty to jeszzce nie słyszałem.

te a może jak ty taki odważny jesteś to zaprezentujesz ptaszka a nie łysine?
                  to dopiero jest odwaga big_grin

• loczek62 Re: swawolny... 22.07.06, 15:54
                    Akurat to to jest ekschibicjonizm.
                    • swawolny.diabel Re: swawolny... 22.07.06, 15:55
                      co wstydzisz sie swojego ciała? chicken chicken
                      • loczek62 Re: swawolny... 22.07.06, 15:57
                        No fakt ekschibicjonista sie nie wstydzi więc dziwi mnie że ty nie pokazujesz. Wszak to chyba jedna z wielu Twych przypadłości.
                        • swawolny.diabel Re: swawolny... 22.07.06, 16:04
                          przed chwila pisałeś o wiekiej odwadze potrzebnej do pokazania twarzy. teraz
                          piszesz o ekshibicjoniźmie i wstydzie.
                          pomyśl nad tym jakie masz poglądy a potem pisz dalej
                          • loczek62 Re: swawolny... 22.07.06, 16:11
                            Ekshibicjonizm to dewiacja seksualna polegająca na pokazywaniu własnych narządów płciowych celem osiągnięcia zaspokojenia seksualnego, anonimowej osobie lub grupie osób i bez kontekstu związanego z przygotowaniem do spółkowania.
      • kolorowa_diablica Re: swawolny... 22.07.06, 13:19
        nie udawaj głupiego. ja jeszcze raz bedziesz się tak wydurniał, to zamkne forum.
        • swawolny.diabel Re: swawolny... 22.07.06, 13:21
          ale o so stękasz ?
          • kolorowa_diablica Re: swawolny... 22.07.06, 13:21
            o jajco.
            • loczek62 Re: swawolny... 22.07.06, 13:23
              Dodaję do giagnozy: Niegrzeczny gbur!
              • swawolny.diabel Re: swawolny... 22.07.06, 15:14
                loczek62 napisał:

> Dodaję do giagnozy: Niegrzeczny gbur!

no prosze.
                ty jak widze wchodzisz w dupe bez mydła. Nie wiem na co liczysz ale i tak ci
                nie da
                • loczek62 Re: swawolny... 22.07.06, 15:32
                  A niby kto i co miałby mi dać?
                  • swawolny.diabel Re: swawolny... 22.07.06, 15:44
                    na to pytanie to sam odpowiedz w jakim celu rznieszz swietojebliwie obużenie
                    • kolorowa_diablica Re: swawolny... 22.07.06, 15:56
                      swawolny mam jedno pytanie do Ciebie... chcesz polecieć? i tak za ten cyrk nie powinieneś dostać wstepu.
                      • swawolny.diabel Re: swawolny... 22.07.06, 16:02
                        no dawaj
        • roborobi Re: swawolny... 22.07.06, 13:40
          Tak w sumie to tylko przypuszczenia, ale niestety jak to już wcześniej to robił
          to łatwo Go o to znów posądzić smile, najprostrze wyjście smile
          • kolorowa_diablica Re: swawolny... 22.07.06, 13:44
            jesli jeden z nicków to 'zbanowany-zbanowany-diabel' to chyba wszystko mówi samo za siebie. do tego wywiad, czy sa adminki... jakoś za duzo zbiegów okoliczności.
            • swawolny.diabel Re: swawolny... 22.07.06, 15:12

> jesli jeden z nicków to 'zbanowany-zbanowany-diabel' to chyba wszystko mówi sam
              > o za siebie. do tego wywiad, czy sa adminki... jakoś za duzo zbiegów okolicznoś
              > ci.

no a jakby jeden z nicków był zblazowana-diablica to jakie wnioski byś wysnuła?
              • kolorowa_diablica Re: swawolny... 22.07.06, 15:49
                nie tylko po nicku te wnioski wysnułam... i już nie wmawiaj mi, że to nie Ty, bo i tak Ci nie uwierzę.
                • swawolny.diabel Re: swawolny... 22.07.06, 15:54
                  wcale mi nie zależy zebyś mi wierzyła. pisze ze wyciądasz bezpodstawne wnioski,
                  bo pewności nie masz
          • maximilianna Re: swawolny... 22.07.06, 13:44
            Już wcześniej tak robił?

Widać co upał może zrobić z człowieka...
            • swawolny.diabel Re: swawolny... 22.07.06, 15:11
              to nieprawda
            • skorpionica11 trzeba byc z niezdrowa rozumu aby miec kilka ników 22.07.06, 16:46
              czyzby takie osoby mialy "coś nie tak pod kopulą" !!??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka