occasion 22.08.06, 19:31 ciiiiiiiii nie denerwuj się!!!! Skorpionek na pewno nie Ciebie mial na mysli, a za altruizm orderu nie dostaniesz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacko1971 Re: Jacku 22.08.06, 19:34 byłem spokojny...do momentu kiedy okazało się ze jestem do dupy bo...pisuje na forum Odpowiedz Link
occasion Re: Jacku 22.08.06, 19:36 ojjjjjjjj, nikt tego nie powiedział!!!!! ja pisuje namiętnie na wielu forach i nie uważam, bym była do dupy!traktuję to jak rozrywkę i tyle spotykam miłych ludzi, ale życie jest życiem, wymaga od nas czego innego, niż umiejętna konwersacja i tylko my sami wiemy, czy potrafimy temu sprostać! nooooooo, buziak Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Jacku 22.08.06, 19:40 no Tobie nikt nie zarzucił bo kobietą jesteś..widać kobiety piszą mądrzejsze rzeczy i ogólnie fora są dla nich ;-P nie chodzi mi o poszukiwanie faceta na całe życie na forum, ale o sam fakt skreślania człowieka który w swoim życiu popełnił kilka postów na forum! tak wynikało z textu buziak od Linki...mmmm rozpieszczasz mnie! Odpowiedz Link
occasion Re: Jacku 22.08.06, 19:51 Jacku, poznałam na forum faceta, który jest moim ideałem, a rzeczywistośc była jeszcze wspanialsza!!niestety, nie udało się "sparować" absolutnie nie uważam, by fora były dla ograniczonych buziaków milion Odpowiedz Link
occasion Re: Jacku 22.08.06, 19:56 jacko1971 napisał: > oooooooooooooooooooooooooooo > zabrzmiało super.... > buziaki? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: A kto twierdzil ze faceci piszacy na forach s 22.08.06, 23:03 watek jestem tu najmłodsza...strona 1sza Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Skorpionica generalizuje :/ 22.08.06, 23:45 tak..ale niby to tak na loozie miało byc ....niby Odpowiedz Link