krambambulia 11.01.07, 17:05 od paru dni MiS świeci pustkami Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krambambulia Re: Co jest? 11.01.07, 17:45 no właśnie, ja co chwila zaglądam, a tu nikogo... Odpowiedz Link
maclorcan Re: Co jest? 11.01.07, 23:59 krambambulia napisała: > MiS świeci pustkami Szkoda, że nie cyckami ) Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Co jest? 12.01.07, 09:31 maclorcan napisał: > Szkoda, że nie cyckami ) Jakoś nie czuję się tym faktem rozczarowana)) Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Co jest? 12.01.07, 10:54 Sesja idzie, robie prace. Mam do tego podły humor i jestem ogólnie małomówna. Ludzie mnie drażnią - nie potrafie przejsc do porządku dziennego nad pewnymi postawami ludzkimi, odpycha mnie to.. << co oczywiscie nie ma zawiazku z forum. Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Co jest? 12.01.07, 11:25 Anxiu, przydałby się dystans do ludzi i świata, po prostu. Ja teraz już tak odbieram pewne sprawy - na zewnątrz, bo wewnętrznie się spalam. Ale jest to wynikiem kilku gorzkich kopów od paru ludzi, o których myslałam, że są moimi bliskimi kolegami. Świata i ludzi się nie zbawi, a niektórym sadystyczną wręcz przyjemność sprawia, że drugiej osobie zrobi się na złośc. Cynizm to taka zbroja, która chroni przed takimi razami. A poza tym, Anxiu, życzę Ci zaliczenia sesji...i łepetynka w górę! Odpowiedz Link
eleni80 Re: Co jest? 12.01.07, 11:58 > wynikiem kilku gorzkich kopów od paru ludzi, o których myslałam, że są moimi ... > Cynizm to taka zbroja, która chroni przed takimi razami. Trzeba mieć jednak kontrolę na grubością tej zbroi skrojonej z cynizmu, bo po pewnym czasie okaże się, że to my dajemy gorzkie kopy, nawet nie zdając sobie z tego sprawy Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Co jest? 12.01.07, 12:14 Mylisz cynizm z sadyzmem, choć przyznać trzeba, że czasami można stracić nad tym kontrolę. Ja już wyrosłam z roli "chłopca do bicia" i nowotestamentowe "kiedy Cię uderzą w policzek, nadstaw drugi", już do mnie nie przemawia. Dystans do zachowań pewnych ludzi pozwala zachować zdrowy rozsadek i trzeźwość osądu Odpowiedz Link
eleni80 Re: Co jest? 12.01.07, 12:27 > nowotestamentowe "kiedy Cię uderzą w policzek, nadstaw drugi", już do mnie nie > przemawia. czyli powrót do starego testamentu - oko za oko? )) Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Co jest? 12.01.07, 12:32 To juz Twoja nadinterpretacja. Dla mnie po prostu "obojętność i ignorowanie za oko". Szkoda tracić czasu na bezsensowne zemsty. O wiele bardziej można dopiec nie reagując na czyjeś złośliwości. Może być? Odpowiedz Link
eleni80 Re: Co jest? 12.01.07, 14:59 może być tylko to trudniejsze do zrealizowania niż zemsta Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Co jest? 12.01.07, 16:25 Nikt nie powiedział, że łatwo to zrealizować. Ale ten sposób o wiele lepiej smakuje Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Co jest? 12.01.07, 17:08 Nie mam zamiaru sie na kimś mścić, to nic bezposrednio wymierzonego we mnie nie było. Po prostu nie lubie pewnych zachowań u ludzi, są takie rzeczy, które mnie odpychają, choćby ktoś mi czegoś nie zrobił. Odpowiedz Link
eleni80 Re: Co jest? 12.01.07, 11:18 krambambulia napisała: > od paru dni MiS świeci pustkami Może trzeba zmienić oświtlenie na bardziej nastrojowe Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Co jest? 12.01.07, 12:49 nastrojeowe? tym bardzej zaszyją się w kątach i zajmą hmmm zyciem, przyjemnościami, a Ci samotni usną niezauważeni Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Co jest? 12.01.07, 17:08 nieeee...bez przesadyzmu! nie mam pojecia..nie wiem czy oświetleniem mozna wiele zdzialać... Odpowiedz Link
eleni80 Re: Co jest? 15.01.07, 14:07 jacko1971 napisał: > nie mam pojecia..nie wiem czy oświetleniem mozna wiele zdzialać... nawt nie wiesz jaka siła tkwi w oświetleniu Może zmienić wszystko co nas otacza, barwy, postrzeganie.... więc może zaproponujemy regulację ustawień w monitorze ))) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Co jest? 16.01.07, 00:57 regulacja monitora? hmmm poeksperymentuj na sobie i określimy jaki stosunek RGB oraz jazności i kontrastu wpływa pozytywnie na twórczośc MiSiowego towarzystwa;- ) Odpowiedz Link
eleni80 Re: Co jest? 16.01.07, 17:23 jacko1971 napisał: > regulacja monitora? hmmm poeksperymentuj na sobie i określimy jaki stosunek RGB > > oraz jazności i kontrastu wpływa pozytywnie na twórczośc MiSiowego towarzystwa; > - > ) stwierdzam inną zależność - ilość obowiązków i nadmiar wolnego czasu Twórczość Misiowa jest odwrotnie proporcjonalna do tego pierwszego i wprost do tego drugiego ))) Odpowiedz Link
krambambulia Re: Co jest? 16.01.07, 17:31 )))))))))))))))))) nic mi się dziś nie chce, spiaca jestem... ale nie na MiSia Odpowiedz Link
eleni80 Re: Co jest? 17.01.07, 00:35 krambambulia napisała: > )))))))))))))))))) > nic mi się dziś nie chce, spiaca jestem... ale nie na MiSia co to znaczy - śpiąca jestem, ale nie na MiSia? Późna pora i mój umysł nie jest już taki bystry.. ) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Co jest? 17.01.07, 01:11 mi skojarzyło się z jednym...sexem "na misia"...;-P Odpowiedz Link
eleni80 Re: Co jest? 17.01.07, 01:21 haaahha a coś takiego istnieje? jakaś nieuświadomiona się poczułam ) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Co jest? 17.01.07, 01:09 potwierdzam tą zależność można dodac jeszcze inne rzeczy brane w nawiasy bezwzględne - brak dostępu do sieci czy brak prądu (trzymaj sie Kramba!) Odpowiedz Link
eleni80 Re: Co jest? 17.01.07, 01:20 jacko1971 napisał: > potwierdzam tą zależność można dodac jeszcze inne rzeczy brane w nawiasy > bezwzględne - brak dostępu do sieci czy brak prądu (trzymaj sie Kramba!) racja, racja można by jeszcze dodać ręce w gipsie po same łokcie )) A Kramba to ma chyba kompa na baterie )) bo jak widać działa Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Co jest? 17.01.07, 20:56 Kramba ma net w pracy więc działa;-P ...ale na gips nie wpadłem, nie miałem nic złamanego więc takie pomysły nie chodza mi po głowie...btw. wtedy pisałbym nosem... Odpowiedz Link
eleni80 Re: Co jest? 17.01.07, 21:17 jacko1971 napisał: > Kramba ma net w pracy więc działa;-P o północy też w robocie siedzi? ...ale na gips nie wpadłem, nie miałem nic > > złamanego więc takie pomysły nie chodza mi po głowie...btw. wtedy pisałbym > nosem... ja też nie miałam niczego w gipsie... ;P ale nosem? hhehhe ))) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Co jest? 18.01.07, 00:27 tak, tak przynajmniej nam tu nieraz pisze ;-P nosem zapalam swiatło kiedy mam zajete ręce, spokojnie trafiałbym w klawisze, pisałbym jedynie znacznie wolniej, za to jak ważyłbym każde słowo! Odpowiedz Link
eleni80 Re: Co jest? 18.01.07, 17:09 jacko1971 napisał: > nosem zapalam swiatło kiedy mam zajete ręce, ja wtedy używam łokcia >spokojnie trafiałbym w klawisze, > pisałbym jedynie znacznie wolniej, za to jak ważyłbym każde słowo! pisanie nosem kojarzy mi się z poczciwym, niezwykle mądrym psem )) to jednak masz jakąś jego cechę )) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Co jest? 18.01.07, 21:35 łokcia? ha ha ha spróbuj go uzyc niosąc dwudziestokilku kg skrzynkę;-P no tak, znowu...czy wszyscy widzą we mnie tylko jakieś zwierzaki? btw. wtedy o psie myslałem w innym kontekscie;-P Odpowiedz Link
eleni80 Re: Co jest? 19.01.07, 16:03 jacko1971 napisał: > łokcia? ha ha ha spróbuj go uzyc niosąc dwudziestokilku kg skrzynkę;-P kobieta nie powinna dźwigać więcej niż chyba 15 kg, bo później będzie miała problem z urodzeniem dziecka, więc nie będę próbować )) > no tak, znowu...czy wszyscy widzą we mnie tylko jakieś zwierzaki? btw. wtedy o > psie myslałem w innym kontekscie;-P o kurcze, w jakim? Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: Co jest? 12.01.07, 12:39 krambambulia napisała: > od paru dni MiS świeci pustkami mysle ze wiekszosc odpoczywa od forum i zajmuje sie sprawami realnymi ;P Odpowiedz Link
eleni80 Re: Co jest? 12.01.07, 15:01 skorpionica11 napisała: > krambambulia napisała: > > > od paru dni MiS świeci pustkami > mysle ze wiekszosc odpoczywa od forum i zajmuje sie sprawami realnymi ;P > > Co to się porobiło, żeby ODPOCZYWAĆ od forum i zajmować się sprawami realnymi... zawsze myślałam, że jest odwrotnie - i to na forum się odpoczywa od spraw realnych ;P Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: Co jest? 12.01.07, 16:20 eleni80 napisała: > > Co to się porobiło, żeby ODPOCZYWAĆ od forum i zajmować się sprawami realnymi.. -no wiesz takie zycie > . > zawsze myślałam, że jest odwrotnie - i to na forum się odpoczywa od spraw > realnych ;P -heeh czasem tak ,ale forum tez meczy tzn. siedzenie przed kompem ;P > > > > Odpowiedz Link
itsnotme Re: Co jest? 18.01.07, 08:51 krambambulia napisała: > od paru dni MiS świeci pustkami Przynajmniej można ogarnąć wszystkie wątki, jak się zagląda nieczęsto Odpowiedz Link