anxiety3 25.10.07, 16:36 fotoforum.gazeta.pl/72,2,687,51539842,51539842.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stukam_kopytkami Re: Brak słów 26.10.07, 00:09 Niesamowite, a spodziewałam się czego innego. Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Brak słów 26.10.07, 09:47 > Niesamowite, a spodziewałam się czego innego. straszne, az boli patrzec na te rysunki. wiesz, jak wygladaja rysunki dzieci u nas? a tamte znaja tylko wojne Odpowiedz Link
eleni80 Re: Brak słów 26.10.07, 11:20 no niestety życie tam nie jest takie kolorowe jak nasze poznałam jednego chłopaka z Palestyny - był bez ręki - i jego wspomnienia z czasów szkolnych były zupełnie inne niż moje - ale potrafił sobie z tego żartować, mówił, że rzucali z chłopakami kamieniami w żołnierzy, a ci wtedy do nich strzelali - i dzięki temu byli zwolnieni z lekcji ;P Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Brak słów 26.10.07, 15:44 > no niestety życie tam nie jest takie kolorowe jak nasze > poznałam jednego chłopaka z Palestyny - był bez ręki - i jego wspomnienia z > czasów szkolnych były zupełnie inne niż moje - ale potrafił sobie z tego > żartować, mówił, że rzucali z chłopakami kamieniami w żołnierzy, a ci wtedy do > nich strzelali - i dzięki temu byli zwolnieni z lekcji ;P Człowiek czuje współczucie, a dla nich to było do pewnego stopnia normalne. Wiedzą, że tak nie powinno być, nie chcą by ich dzieci takich rzeczy doświadczały, ale oni nie mieli wyboru, ani nie znali wtedy niczego innego, po prostu zyli i bawili sie, jak zwyczajne dzieci. Odpowiedz Link