Dodaj do ulubionych

bukiet ślubny

IP: *.plock.mm.pl 28.06.12, 18:33
W której kwiaciarni w Płocku dostanę tani i ładny bukiet ślubny dla siebie, świadkowej i do butonierek. Nie chcę jakiegoś wymyślnego i z bardzo drogich kwiatów. Wolę coś skromnego. Wiem, że bez chodzenie po kwiaciarniach się nie obejdzie ale chciałabym poznać wasze opinie żeby wiedzieć których kwiaciarni unikać bo mają wygórowane ceny a które polecacie ze względu na ładne wykonanie i niewygórowaną cenę. Słyszałam, że jak się powie, że bukiet jest dla świadowej albo na rocznicę ślubu dla rodziców to cena jest 2-3 razy niższa niż cena takiego samego bukietu który będzie zrobiony dla młodej
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: bukiet ślubny IP: *.182.241.120.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.06.12, 21:49
      polecam ci kwiaciarnie o nazwie KLIWA na starym rynku idąc od jachowicza po lewej stronie chyba 52 nr ale nie pamiętam powiedziałam jaką chce z jakich kwaiatów była śliczna mimo ze wczesniej oglądałam w katalogach nie mogąc się zdecydować poleciła mi kolezanka tą kwiaciarnie i miała racje ceny przystepne i fachowa obsługa!
      • Gość: 777 Re: bukiet ślubny IP: *.cdma.centertel.pl 03.07.12, 12:09
        Nazrywaj sobie na łące, teraz jest lato, więc znajdziesz wiele odmian. będziesz miała piękny, orginalny, skromny bukiet za darmo.

szkoda, że mlecze już przekwitły
      • Gość: panna młoda Re: bukiet ślubny IP: *.plock.mm.pl 05.07.12, 12:51
        dzięki za odpowiedź
    • Gość: aa Re: bukiet ślubny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.12, 15:25
      tanie chwastowe wiechcie dzierga przekupa na rynku
      • Gość: aaaaa Re: bukiet ślubny IP: *.plock.mm.pl 05.07.12, 12:54
        Jest taka prosta zasada - jeśli nie masz nic do powiedzenia na dany temat to nie zabieraj głosu.

Szkoda, że na forum coraz częściej wypowiadają się osoby, nie mające nic ciekawego do powiedzenia. Zabierają głos żeby w zgryźliwy sposób próbować dokuczyć innym a sobie podnieść własną samooceną
        • Gość: aa Re: bukiet ślubny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.12, 13:38
          to zamknij się
      • Gość: pannamłoda Re: bukiet ślubny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.12, 13:40
        oj, wspaniała porada, chętnie skorzystam, jakie wielkie oszczędności, rewelacja
        • Gość: no co Re: bukiet ślubny IP: *.cdma.centertel.pl 05.07.12, 15:55
          > oj, wspaniała porada, chętnie skorzystam, jakie wielkie oszczędności, rewelacja

oj, nie chwal się już tak tym ślubem. Za kilka miesięcy i tak założysz nowy temat " Szukam dobrego prawnika od rozwodów". ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka