Dodaj do ulubionych

MSM Chemik

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.15, 14:39
Od prawie dwóch lat mieszkam w bloku na podolszycach administrowanym przez msm chemik. Zastanawiam się co robią ludzie pracujący w administracji osiedla. Nigdy nic nie wiedzą, nie potrafią wyjaśnić. O co by ich nie zapytać to jakby się rozmawiało z dzieckiem - wiecznie zdziwieni i zaskoczeni, że w ogóle ktoś o coś pyta.
Mają taki śmieszny zeszyt, w którym zapisują różne rzeczy do zrobienia, np. wymiana nadstawek balkonowych, montaż zadaszenia nad balkonami. Jak człowiek chce się dowiedzieć kiedy dane prace zostaną wykonane to jest wielka niewiadoma. Wręcz drwiący śmiech, że ludzie są pozapisywani lata wstecz a roboty jeszcze nie wykonane. No do cholery! Na co ja płacę fundusz remontowy? Skąd opłaty eksploatacyjne? Na co to wszystko idzie?
Jestem szczerze powiedziawszy zdegustowany podejściem do lokatorów ludzi odpowiedzialnych w spółdzielni za administrację. Spychologia i chowanie głowy w piasek. Najlepiej jakby się wszystko samemu zrobiło i nie zawracało im głowy. Żenada dosłownie.
Pomijam już fakt, że mamy XXI wiek a spółdzielnia nawet nie ma strony internetowej.
Co sądzicie? Jest tu więcej lokatorów chemika?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: MSM Chemik IP: 5.174.68.* 16.04.15, 19:17
      Całe szczęście nie kupiłam tam mieszkania tylko raz byłam w tej spółdzielni ale po rozmowie z Panią w sekretariacie a potem Panem prezesem odpuściłam sobie. Takiej niekompetencji i arogancji nigdzie indziej nie widziałam. Mam wrażenie że Ci ludzie nadal żyją w głębokiej komunie. Pyta pani o opłaty , fundusze ...pewnie muszą mieć z czego płacić premie swoim nieocenionym pracownikom wszak od zawsze wiadomo że najbardziej męczące jest nic nierobienie.
      • Gość: Ola Re: MSM Chemik IP: *.play-internet.pl 17.04.15, 00:16
        Straszne rzeczy dzieją się w tej spółdzielni administracja nic nie wie a dlaczego by miała wiedzec jak zarządca jest pan bóg i władca w jednej osobie p.prezes i p.księgowa pytanie po co jest zarząd po to zeby brał diety i bał się o swoje stołki. pracownicy to rodzina szumowina koledzi o kieliszka.Kupienie mieszkania w tej społdzielni to katastrofa
    • Gość: areknikola Re: MSM Chemik IP: *.play-internet.pl 17.04.15, 00:10
      Dajcie spokój z tym kumoterstwem, rodziną i alkoholizmem u p. prezesa pracownicy nic nie wiedzą, rada nic nie wie bo rządzi p.prezes bóg i władca w jednej osobie.DOBRA RADA ZAPRASZAM NA ZEBRANIA WYBORCZE BO NAPRAWDĘ LOKATORZY NIE CHODZI>
      • Gość: Zosia Re: MSM Chemik IP: *.play-internet.pl 17.04.15, 00:14
        Chemik do roboty nie do pracy dług rosnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka