Gość: baNan IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.12.09, 10:55 Rence precz od Joe'go Monstera! Joe na presytenta! Ala ma kota!!! Nic się nie stało, chłopacy, nic się nie stało... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jkj Re: Joe Monster w końcu kogoś wkurzył - serwis zh IP: 86.47.59.* 03.12.09, 12:24 trzeba miec IQ kury by marnowac czas na takie bzdury w sieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klisza000 Re: Jakie bzdury, synu... IP: 80.48.107.* 03.12.09, 12:51 a jak są cycki, to jest okejka! JM, wracaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: areq Re: Jakie bzdury, synu... IP: *.171.65.147.static.crowley.pl 03.12.09, 13:57 Ja się zapisałem nawet do fanklubu:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q-ku Re: Joe Monster w końcu kogoś wkurzył - serwis zh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 09:06 oczywiście ludzie z większym IQ nie marnują mózgu tylko plotą co popadnie na forum w jakiejś gazecie Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy_krolik Dobrze tak plagiatorom 03.12.09, 12:42 JM specjalizuje sie w kopiowaniu tresci z innych serwisow i robieniu kasy na cudzych zartach. Widac kogos splagiatowali jeden raz za duzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Dobrze tak plagiatorom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.09, 12:51 krwawy_krolik napisał: > JM specjalizuje sie w kopiowaniu tresci z innych serwisow i robieniu kasy na cu > dzych zartach. Widac kogos splagiatowali jeden raz za duzo :) hehe, a ile jest portali tworczych?? majacych wylacznie swoje materialy?? Odpowiedz Link Zgłoś
erroid Re: Dobrze tak plagiatorom 03.12.09, 13:42 szczerze? moja pierwsza myśl (zanim doczytałem) była taka że to policja zablokowała bo się ktoś z policjantów śmiał albo z sędziów czy prokuratorów i polityków oO Odpowiedz Link Zgłoś
kielih_dex Re: Dobrze tak plagiatorom 03.12.09, 14:05 99% stron tego typu kopiuje chociażby emaumsworld Odpowiedz Link Zgłoś
staaary Re: Dobrze tak plagiatorom 07.12.09, 12:33 Jakiś przykładzik tej postępującej cenzurki w necie za Tuska? Chociaż jakiś drobny. Tak żeby móc poważnie potraktować Twój opis, w którym się chwalisz, że w ogóle myślisz... Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Wiesz, to akurat nie jest specjalna... 03.12.09, 12:51 ...tajemnica. Tylko widzisz, sprawa jest taka - wchodzisz na strone z ktorej JM rypie jak szalony a tam masz zdjecie jak coreczka tatusiowi robi dobrze; JM po prostu odsiewa takie smieci i publikuje to, co "przecietny konsument" przelknie. No i CYCKI. Inna sprawa ze jakos mi nie zal tego serwisu, bo od dobrych dwoch lat to kolejna "fotka.pl", w ktorej marnej jakosci tresci humorystyczne sa tylko dodatkiem do portalu randkowo-lanserskiego. A ze lansuja sie glownie przyglupie singlobiurwy z podlaskiego, to poziom leci na pysk z wykladniczym przyspieszeniem. Krzyzyk na droge. CYCKI mozna znalezc gdzie indziej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnrd Re: Wiesz, to akurat nie jest specjalna... IP: 194.181.22.* 03.12.09, 12:59 > Inna sprawa ze jakos mi nie zal tego serwisu, bo od dobrych dwoch lat to kolejn > a "fotka.pl", w ktorej marnej jakosci tresci humorystyczne sa tylko dodatkiem d > o portalu randkowo-lanserskiego. Nie no, tu akurat pieprzysz od rzeczy. Że poziom leci na pysk, to się zgodzę, ale gdzie ty tam randko-lans widzisz? Absurd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunnivva Re: Wiesz, to akurat nie jest specjalna... IP: *.limes.com.pl 03.12.09, 13:07 :kretynofil, ale "z Podlasia" to ja sobie wypraszam :> Każdy duży portal, na którym są fora, prędzej czy później staje się m.in. portalem randkowo - lanserskim. Ważne to, co oferuje prócz tego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Wlasnie rzecz w tym, ze nic nie oferuje... 03.12.09, 13:44 Wszelkie fotki znacznie szybciej zobaczysz na mmmm-chanie, wszelkie teksty typu "TITS or GTFO" tez stamtad pochodza. Jak sie dostana na JM, maja juz brode do jajec. Zeby chociaz te polskie teksty byly tam pierwsze - ale gdzie tam. Co do gier - armour games. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunnivva Re: Wlasnie rzecz w tym, ze nic nie oferuje... IP: *.limes.com.pl 03.12.09, 15:13 Heeh, widzę, że masz slabe pojęcie o społeczności dżołmonsterowej. Albo ktos ci dopier**dolił na tyle inteligentnie, że pozostało Ci jedynie strzelenie focha i tupnięcie nóżką. Wiesz, co jest najciekawsze? Że najczęściej "zejście na psy" zauważają ludzie, którzy są na forum rok w porywach do trzech. A JM istnieje prawie od dziesięciu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macleod Re: Wlasnie rzecz w tym, ze nic nie oferuje... IP: *.acx.pl 03.12.09, 15:26 albo dostał wilsonem w plecy. Tyle razy pisałem by "stary" z gwoździarką nie szalał. Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Spolecznosci JM? 03.12.09, 15:27 Chyba kpisz ;) Zbieranina typowego badziewia z naszej-klasy. Ciotki klotki toczace piane pod kazdym komentarzem na temat kosciola i niedzielni satanisci zwalczajacy je z uporem godnym lepszej sprawy. Cos jak onet. Wielkie romanse, milosci, zadurzenia w wariancie - wszyscy na jedna cipe. A co do obecnosci na JM, to mam jeszcze konto starego typu i pamietam takie rzeczy jak pamietniki kierownika budowy. Ostatnia zabawna seria na JM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunnivva Re: Spolecznosci JM? IP: *.limes.com.pl 03.12.09, 15:40 HesusieMaryjo, ktos Ci naprawdę musiał pojechać. Bidulku :glask Ale naprawdę nie musisz się martwić, nie wszyscy na Dżoł są ch**jami, zdarzają się też pospolite 3,1415zdy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Bidulku ;) 03.12.09, 16:46 Nikt mi nie pojechal, biedna glupia babo ze wsi ;) Po prostu szkoda portalu, bo kiedys naprawde byl fajny... Odpowiedz Link Zgłoś
staaary Re: Spolecznosci JM? 04.12.09, 12:14 A co do obecnosci na JM, to mam jeszcze konto starego typu i pamietam takie rze > czy jak pamietniki kierownika budowy. Ostatnia zabawna seria na JM... To prawda. Opowieści Lansky'go były mocno przewrotną przeróbką starych felietonów. Ale tego nie wiedziałeś, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Przepraszam Cie bardzo, ale chyba... 03.12.09, 13:40 ...pora do okulisty. Wybacz, ale fotki tytezterefere czy innej mroweczki to lans na maksa. To raz. A czesc randkowa? Czytasz czasem forum? Wpadnie jedna czy druga na forum pod cyckami, rzuci cos o kobiecych ksztaltach i nagle setka chlopa o urodzie snopowiazalki rzuca sie z tekstami o tym jak bardzo z nimi sie zgadzaja. I wiesz, to by nawet bylo zabawne, zdyby nie bylo zalosne - bo jak pomysle sobie ze ta setka chlopa, opie*dolonych na zapalke matolow, ktorych najwiekszym osiagnieciem zyciowym jest obrzyganie sobie butow przed akademikiem, naprawde ma nadzieje ze powacha majtki jakiejs dziewczyny od takich tekstow, to naprawde mi sie ich zal robi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnrd Re: Przepraszam Cie bardzo, ale chyba... IP: 194.181.22.* 03.12.09, 13:58 fakt, nie wziąłem pod uwage forum. nie wchodzę tam w ogole, wiec nie wiem co sie dzieje. bo w komentarzach nie widze jakiegos lanserstwa, raczej trollowanie i slinienie się do komentow bojowniczek. no i wlasnie, glownym zagrozeniem jako takiego poziomu nie są trolle pokroju mroweczki89, tylko tych prawiczków chcących wreszcie umoczyć. ale tego nie da sie uniknąć, sa tak sprytnie rozstawieni po calym necie, ze wszedzie ich spotkasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojowniczka Re: Przepraszam Cie bardzo, ale chyba... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 15:07 błagam, nawet tu musicie o mrówie pisać? Nie róbcie reklamy tej trolicy, błagam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macleod Re: Przepraszam Cie bardzo, ale chyba... IP: *.acx.pl 03.12.09, 15:18 > no i wlasnie, glownym zagrozeniem jako takiego poziomu nie są trolle pokroju mr > oweczki89, tylko tych prawiczków chcących wreszcie umoczyć. ale tego nie da sie > uniknąć, sa tak sprytnie rozstawieni po calym necie, ze wszedzie ich spotkasz. No, ale że się cytatem z pietsaq'a z joe posłużyłeś to już zapomniałeś zaznaczyć ??? Koziołek Matołek jesteś i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
blackdragon Re: Przepraszam Cie bardzo, ale chyba... 03.12.09, 14:35 kretynofil, znaczy, że co? Ty też kosza dostałeś? Wygląda mi na to, że środowisko "monsterowe" najwyżej z opowiadań osób, co bany dostały znasz... Albo nawet sam banana" dostałeś... A fotki? A lans? Jak komuś przeszkadzają, to może nie wchodzić, prawda? czepiasz się pan szczegółów, a sam kultury na tyle nie masz, żeby polskich znaków używać. Ale ja się nie znam, co ja tam wiem - ja truskawki śmietaną polewam i cukrem posypuję... Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Hihihihi... 03.12.09, 15:29 Wyglada na to, ze smiertelnie obrazilem kolko wzajemnej adoracji mroweczki. Dalej, chlopie, dawaj jej wrzucac linka jako dowod wielkiej walki o jej honor ;) Serio, JM tworza ludzie zarejestrowani w tym portalu. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunnivva Re: Hihihihi... IP: *.limes.com.pl 03.12.09, 15:42 Ja wrzuciłam. To źle? Piszesz w internecie o społeczności internetowej, więc licz sie z reakcją ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil No to teraz sie usmialem zdrowo ;) 03.12.09, 16:45 Coz, szkoda ze mam zablokowanego w robocie JM, bo bym sobie teraz poszalal tam, komentujac te wpisy ;) A jak tam potrzeba identyfikacji i samookreslenia poprzez wlasne wyobrazenie o grupie do ktorej rzekomo "nalezysz"? Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Hihihihi... 03.12.09, 16:46 Twoje wpisy wskazuja ,ze podana przez ciebie definicja twojego nicka wymaga uzupelnienia w postaci starego polskiego przyslowia : z kim przestajesz takim sie stajesz. Takie to sa skutki niekontrolowanych perwersji. kretynofil napisał: > Wyglada na to, ze smiertelnie obrazilem kolko wzajemnej adoracji mroweczki. > > Dalej, chlopie, dawaj jej wrzucac linka jako dowod wielkiej walki o jej honor ; > ) > > Serio, JM tworza ludzie zarejestrowani w tym portalu. Niestety. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spowiednik Re: Przepraszam Cie bardzo, ale chyba... IP: *.chello.pl 03.12.09, 16:23 Toś Pan - Panie inteligentny - pojechał z koksem merytorycznie. Ewidentnie ofiara Bobesha Portal trzeba zamknąć bo Pan kretynofil nie odnalazł się na nim. Pan kretynofil udziela się tylko tam, gdzie prawda płynie z klawiatur, a każdy piszący używa własnego alfabetu żeby uniknąć posądzenia o plagiat. A jak zdjęcie na profilu zamieszcza to w gumiakach i ocynkowanym wiadrze na głowie, żeby nawet niechcący się nie "lansować"... Złooo...złoooo.... Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Dzieki, bojownicy! 03.12.09, 16:49 Naprawde, zapewniliscie mi dzisiaj ocynkowane wiadro zabawy. Pytanie na marginesie: czy na punkcie kazdej swojej urojonej "przynaleznosci" macie takie kompleksy i czy krytyka kazdej z nich wywoluje u Was taka reakcje? Pytanie nie jest zupelnie pozbawione sensu, bo rzekomo mottem JM jest dystans do rzeczywistosci, poczucie humoru - a wylewanie na mnie wiadra zolci raczej dowodzi czegos przeciwnego ;) No coz, milego lansu i marzen o umoczeniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
spgm-1903 Re: Dzieki, bojownicy! 03.12.09, 18:43 tak sobie ciebie czytam i czytam i za głowę się łapię... odnoszę takie wrazenie, ze co by sie nie powiedzialo ty i tak masz wyrobione zdanie. o wszystkim, o kazdym, na kazdy ku#wa temat. jakie tyteztereferki? jakie mroweczki?? czlowieku! nie patrz na cala spolecznosc przez pryzmat kilku osob, ktore sie tam udzielaja! to tak jakbys wszystkich mlodych lubiacych sluchać hiphopu zrównywał do poziomu "Firmy". przeciez to żałosne i krzywdzące. wylewanie na mnie wiadra zolci raczej dowodzi czegos przeciwnego dla ciebie kazda obrona wlasnego interesu bedzie "wylewaniem wiadra żółci". tak jest bo tako rzekł pan wszech* kretynofil. poza tym nie oczekuj humorystyki, gdy sam zachowujesz się jak cwaniaczek, który wszelkie rozumy pozjadał. czy na punkcie kazdej swojej urojonej "przynaleznosci" macie takie kompleksy i czy krytyka kazdej z nich wywoluje u Was taka reakcje? przynaleznosc to pojecie wzgledne. niektorzy biora to powaznie, inni mniej. krytyka to tez pojecie wzgledne. w twoim przypadku krytyke ciezko uznac za krytykę, bo to ewidentne jeżdżenie po stereotypach. a poza tym - jaka bylaby twoja reakcja, gdyby znalazł się taki jeden, co próbuje na siłę udowodnić, ze to co robisz jest złe, że nie masz życia, że prawdziwe toczy się gdzie indziej? poszedł bys za nim i słuchał co pan Ktoś każe czy oponowałbyś i bronił własnego stanowiska? Tam sa CYCKI! nie rozumiesz ironii...? to nie jest banda prawiczków, które nigdy nie moczyły tylko prześmiewcze traktowanie 'męskich' zapatrywań. nie lubisz cycków? twoja sprawa. Inna sprawa ze jakos mi nie zal tego serwisu, bo od dobrych dwoch lat to kolejna "fotka.pl", w ktorej marnej jakosci tresci humorystyczne sa tylko dodatkiem do portalu randkowo-lanserskiego. randka i lans. hm, oryginalne porównanie, wziąwszy pod uwagę, że dolepiłes tam jeszcze fotkę.pl. w którym miejscu widzisz lans i randkowanie? nie wiem czy jesteś świadomy skali. skoro JM się lansuje to co się robi na porównanej przez ciebie FOTCE albo NK? Wszelkie fotki znacznie szybciej zobaczysz na mmmm-chanie, wszelkie teksty typu "TITS or GTFO" przeszkadza ci to? jest tam cos takiego jak "Szaffa", każdy ładuje tam co mu się podoba. to, że przejrzałeś kilka szaf, gdzie powtórzyło sie jedno czy drugie nie znaczy, ze kazdy to ma. podejrzewam, ze masz jakie wyczulenie na tym punkcie. widzisz to, co potwierdza twoją tezę. reszta jest wyjątkiem od postawionej przez ciebie reguły. widzisz, to jest taki zbiór tego, co w sieci niezłe, zabawne, niezwykłe, dziwne i inne. a kwestionuj sobie to ile chcesz! coś co dla jednych jest smieszne dla drugich jest żałosne. jednych śmieszy 12-sekundowe pierdnięcie, drugich bawi Kabaret Starszych Panów. ważną sprawą jest elastyczność i tzw szerokie horyzonty. bawi cię i ukryty wyrafinowany żart sytuacyjny, bawi cię żart nieco niższych lotów, ale najważniejsze to żeby umieć śmiać się z samego siebie. nie wiem czy posiadasz taką umiejętność, mam wątpliwości czytając twoje teksty od jakiegoś czasu. zawsze starasz się kreować na kogoś kto wie więcej, kto wie lepiej, jest Wielkim Dzierżycielem Prawdy Powszechnej i Komisarzem Ds Tego Co Może Być Śmieszne, A Co Nie Powinno. Zbieranina typowego badziewia z naszej-klasy. Ciotki klotki toczace piane pod kazdym komentarzem na temat kosciola i niedzielni satanisci zwalczajacy je z uporem godnym lepszej sprawy. Cos jak onet. przesadziłeś, ale w pewnym sensie trzeba przyznać ci rację. zawsze znajdize sie grupka tych, co pod zdjęciem o charakterze antyreligijnym czy choćby kontrowersyjnym znajdzie się grono pieniaczy, którzy się nazwajem próbują przekrzyczeć. tak, to bolączka. to się zgłasza do moderacji. ale to zdecydowanie ułamek ogółu i generalizacja i polaryzacja niewątpliwie jest krzywdząca. na pewno dla mnie. jaka zaś zbieranina z naszej-klasy? o czym ty człowieku pieprzysz? jeżeli masz na myśli ciumboków, które przyszły spamować na JM, bo na NK ich przymknęli to nie ten adres! pamiętaj, poza tym, że każdy może przyjść do serwisu, się zarejestrować i siać nienawiść. TO wypatrzy twoje kretynofilskie oko. najgorsze, ze na tym budujesz późniejszą opinię. podejrzewam, że wielu tych, którzy mają konta członkowskie równiez mają konta na NK. ale te NORMALNE. dostrzegasz to chociaż? Nikt mi nie pojechal, biedna glupia babo ze wsi ;) na tyle cię stać? naprawdę nie umiesz mocniej dowalić? popatrz jak kuli się w popłochu ten co śmiał cię zaatakować! najłatwiej komuś pojechać, tak, masz rację. HesusieMaryjo, ktos Ci naprawdę musiał pojechać. Bidulku :glask Ale naprawdę nie musisz się martwić no ja też odnoszę takie wrażenie. zażyłość z jaką atakujesz serwis jest iście zatrważająca! jakbyś naprawdę chciał się zemścić a nie mógł... Po prostu szkoda portalu, bo kiedys naprawde byl fajny... nna sprawa ze jakos mi nie zal tego serwisu zdecyduj się, bo tracisz na wiarygodności. I wiesz, to by nawet bylo zabawne, zdyby nie bylo zalosne - bo jak pomysle sobie ze ta setka chlopa, opie*dolonych na zapalke matolow, ktorych najwiekszym osiagnieciem zyciowym jest obrzyganie sobie butow przed akademikiem, naprawde ma nadzieje ze powacha majtki jakiejs dziewczyny od takich tekstow, to naprawde mi sie ich zal robi... bardzo mi przykro, ze tak to widzisz. w twoich przejaskrawieniach nie widzę zbyt wielu takich przypadków. może masz takiego pecha mając styczność z takimi a nie innymi ludźmi? fora i inne działy JM to przekrój społeczeństwa: dzieci, gimnazjaliści, licealiści, studenci, pracujący, niepracujący, ci z dziewczynami i ci z grabą, ci co siedzą w domu i ci co aktywnie się rozwijają. a to, że twoja percepcja wyłapuje tylko niektóre przykłady, które rzutują na całość, to znaczy, ze za bardzo się przejmujesz. większość bojownictwa umie oddzielić ziarno od plew i wartosciowe komentarze, wpisy potrafi odpowiednio podkreślić. pamiętaj, że nie można nikomu zabronić korzystania z serwisu, więc znajdą się i niesmieszne przybłedy, które myślą, ze są śmieszne. to est wyczuwalne na kilometr. ale ty się zdajesz tego nie dostrzegać. poza tym, nie musi ci pasować profil tego serwisu! twoje prawo. mnie odpowiada. choć sam mam wiele zastrzeżeń to jednak ogół trzyma się kupy. możesz kwestionować, twoje prawo. krytykuj. ale ku#wa konstruktywnie! bo czasami jak pierdniesz to czuć od kogo. Wyglada na to, ze smiertelnie obrazilem kolko wzajemnej adoracji mroweczki. ten tekst jest żałosny. Serio, JM tworza ludzie zarejestrowani w tym portalu. Niestety. serio? eee, no co ty... czepiasz się pan szczegółów, popieram blackdragona. czepiasz się pan szczegółów. Zdaje się, że ten, który tak mocno zabiega o "zdystansowanie wobec siebie" sam cierpi na jego deficyt. ale ja już o tym na początku mówiłem. ja swojego zdania będę się trzymać. i uważam, że przesadzasz, robisz z igły widły, a próby tłumaczeń i zwracania tobie uwagi traktujesz jak atak na własną osobę. nie łapiesz tego? Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Blablablabla ;) 03.12.09, 22:50 > tak sobie ciebie czytam i czytam i za głowę się łapię... > odnoszę takie wrazenie, ze co by sie nie powiedzialo ty i tak masz wyrobione zdanie. o wszystkim, o kazdym, na kazdy ku#wa temat. Taka przypadlosc. Nazywa sie geniusz ;) > jakie tyteztereferki? jakie mroweczki?? czlowieku! nie patrz na cala spolecznosc przez pryzmat kilku osob, ktore sie tam udzielaja! Po pierwsze, to ta spolecznosc jest urojona. A przez pryzmat tytezterefere nie da sie nie patrzec, bo az strach na forum spojrzec - wpieprzy sie wszedzie i wszedzie cos dorzuci... > sam zachowujesz się jak cwaniaczek, który wszelkie rozumy pozjadał. Nie musial. Urodzil sie z nimi w malym palcu ;) > przynaleznosc to pojecie wzgledne. niektorzy biora to powaznie, inni mniej. Wlasnie rzecz w tym, ze ten watek i reakcja na moja, jakby nie bylo, prowokacje udowodnilo, ze niektorzy biora "elitarnosc" JM za bardzo na powaznie. Czy mam Ci przypomniec tekst z loga serwisu? Bo powaga zabija powoli ;) Eksperyment wykonany, sukces widoczny jak na dloni. Okazuje sie ze JM skrzykuje pod swoim szyldem ludzi, ktorzy powagi... maja za duzo ;) > krytyka to tez pojecie wzgledne. w twoim przypadku krytyke ciezko uznac za krytykę, bo to ewidentne jeżdżenie po stereotypach. Wiesz jaka jest roznica miedzy statystyka a stereotypem? Zadna. > a poza tym - jaka bylaby twoja reakcja, gdyby znalazł się taki jeden, co próbuje na siłę udowodnić, ze to co robisz jest złe, że nie masz życia, że prawdziwe toczy się gdzie indziej? poszedł bys za nim i słuchał co pan Ktoś każe czy oponowałbyś i bronił własnego stanowiska? Wlasnego stanowiska? Bronil? A po cholere? Na co dzien otaczaja mnie ludzie, ktorzy "wiedza lepiej" - i ni diabla sie ich zdaniem nie przejmuje, bo w odroznieniu od lansujacej sie "spolecznosci" JM nie spedzam zycia na poszukiwaniu akceptacji. Do JM nie zagnaly mnie ani kompleksy ani potrzeba przynaleznosci; nie poszukuje w sieci akceptacji, poparcia i poglaskania - JM to portal (w zalozeniu) satyryczny - a pelen jest ludzi smiertelnie powaznych. I to widac. > randka i lans. hm, oryginalne porównanie, wziąwszy pod uwagę, że dolepiłes tam jeszcze fotkę.pl. w którym miejscu widzisz lans i randkowanie? Prosze Cie, tam co drugie zdjecie bojownicze jest zrobione wedle slynnej instrukcji "jak zrobic sobie zdjecie na myspace". > nie wiem czy jesteś świadomy skali. skoro JM się lansuje to co się robi na porównanej przez ciebie FOTCE albo NK? Dokladnie to samo. A nuz sie trafi ;) > przeszkadza ci to? jest tam cos takiego jak "Szaffa", każdy ładuje tam co mu się podoba. to, że przejrzałeś kilka szaf, gdzie powtórzyło sie jedno czy drugie nie znaczy, ze kazdy to ma. Nie. Roznica jest taka, ze jesli trafie na fajne zdjecie na mmmm-chanie, to wiem ze zobacze je na JM tydzien pozniej. I wiesz co? Sprawdza sie ;) > przesadziłeś, ale w pewnym sensie trzeba przyznać ci rację. zawsze znajdize sie grupka tych, co pod zdjęciem o charakterze antyreligijnym czy choćby kontrowersyjnym Ale nie chodzi o zaciecie antyreligijne, tylko reakcje na glupie zaczepki. Kiedys mozna bylo czytac forum JM i sie smiac. Pewnie tego juz nie pamietasz... Teraz to jest onet bis. > ale najważniejsze to żeby umieć śmiać się z samego siebie Coz, ponownie: jak widac w tym watku, tej umiejetnosci "bojownicy" nie posiadaja. > nie wiem czy posiadasz taką umiejętność, mam wątpliwości czytając twoje teksty od jakiegoś czasu. > zawsze starasz się kreować na kogoś kto wie więcej, kto wie lepiej, jest Wielkim Dzierżycielem Prawdy Powszechnej i Komisarzem Ds Tego Co Może Być Śmieszne, A Co Nie Powinno. Wybacz, ale naprawde sie usmialem ;) Coz, jak to mawia moj kolega: being smart is not for everyone ;) > popłochu ten co śmiał cię zaatakować! > najłatwiej komuś pojechać, tak, masz rację. Badz na tyle przytomny, zeby dostrzec komizm sytuacyjny - zarzucilem JM wtornosc, lans i glupote - i wszystko co dostalem w zamian to ataki ad personam od niedoje*anych prawiczkow, przekonanych ze ja tez dostalem kosza od mroweczki. I, zeby bylo zabawniej, w tych samych postach zarzucili mi... brak argumentow. Coz, being smart is not for everyone ;) > zażyłość z jaką atakujesz serwis jest iście zatrważająca! jakbyś naprawdę chciał się zemścić a nie mógł... Badz na tyle mily i zobacz moze kto co pisze - to nie JM, nie trzeba pisac pod piecioma roznymi nickami, zeby dodac sobie waznosci. Ja uzywam tylko jednego nicka i zawsze pisze zalogowany. > bardzo mi przykro, ze tak to widzisz. > w twoich przejaskrawieniach nie widzę zbyt wielu takich przypadków. może masz takiego pecha mając styczność z takimi a nie innymi ludźmi? Zapytam wprost, bo mam watpliwosci - czytales moze ostatnio forum pod galeria? Ostatnio - w sensie w ciagu ostatnich kilku lat? > fora i inne działy JM to przekrój społeczeństwa: dzieci, gimnazjaliści, licealiści, studenci, pracujący, niepracujący, ci z dziewczynami i ci z grabą, ci co siedzą w domu i ci co aktywnie się rozwijają. Widzisz, rzecz w tym, ze kiedys to nie byl przekroj spoleczenstwa. Zreszta, pal szesc uzytkownikow, niech bedzie ze zawsze byli tak samo durni - ale teksty byly kiedys lepsze, a wielopak weekendowy nie byl sednem istnienia serwisu. Dla mnie JM dzisiaj przypomina stary program telewizyjny "Smiechu warte". I material, i target i publicznosc ta sama. > a to, że twoja percepcja wyłapuje tylko niektóre przykłady, które rzutują na całość, to znaczy, ze za bardzo się przejmujesz. Gowno prawda. Poczytaj forum, poczytaj archiwum. Moze do Ciebie dotrze o co mi chodzi. A jak nie, poszukaj u cioci nagranego na VHS "Smiechu warte" - bedziesz mial ubawu na pol roku... > ten tekst jest żałosny. Ponownie, odsylam do forum. > Zdaje się, że ten, który tak mocno zabiega o "zdystansowanie wobec siebie" sam cierpi na jego deficyt. ale ja już o tym na początku mówiłem. W dupie byles i wiesz co widziales. Wku*wilem bande lanserow i musze przyznac - nawet mi sie podobalo ;) > ja swojego zdania będę się trzymać. i uważam, że przesadzasz, robisz z igły widły, a próby tłumaczeń i zwracania tobie uwagi traktujesz jak atak na własną osobę. nie łapiesz tego? Rozumiem, ze jako "proby tlumaczen" uznajesz wmawianie mi ze obrazilem sie na JM, bo mroweczka nie dala mi majtek powachac a inny debil mi dogadal? No to masz racje, jakos do mnie to "tlumaczenie" nie trafia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziobas Re: Blablablabla ;) IP: *.chello.pl 03.12.09, 23:19 Wiesz co, chłopcze? Poza internetem też jest życie - uświadamiam cię, bo chyba o tym nie wiesz. Kompleksy wylizły jak dżdżownice po dżdżu. No, ale nic, nic, odreagowuj sobie kolejną godzinę... A odpowiadam tylko po to, żeby się upewnić co do twojego szmergla :P Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Och jej, ten tez? 04.12.09, 10:03 > Wiesz co, chłopcze? Poza internetem też jest życie - uświadamiam cię, bo chyba o tym nie wiesz. Przypomina mi to opowiesci kolezanki o zachowaniach jej dziecka w przedszkolu - przeglad "blyskotliwych ripost" i "oryginalnych komentarzy". No, dawaj, jeszcze troche ;) > Kompleksy wylizły jak dżdżownice po dżdżu. No, ale nic, nic, odreagowuj sobie kolejną godzinę... A skad masz pomysl, ze ja sobie cos odreagowywuje? > A odpowiadam tylko po to, żeby się upewnić co do twojego szmergla :P Ach, jasne. No tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziobas No to się upewniłem IP: *.chello.pl 04.12.09, 16:42 Polecam póki nie jest za późno Typy siecioholizmu (wg. Kimberly Young): erotomania internetowa nałogowe poszukiwanie materiałów o treści pornograficznej i rozmowy o tematyce seksualnej na chat-roomach socjomania internetowa uzależnienie od kontaktów z ludźmi przez Internet (zerwanie kontaktów bezpośrednich) uzależnienie od sieci obsesja śledzenia, co się dzieje w sieci przeciążenie informacyjne gorączkowe przerzucanie informacji, udział w kilku listach dyskusyjnych jednocześnie (obniżenie sprawności psychicznej) uzależnienie od komputera przymus spędzania czasu przy włączonym komputerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nielubielamerstwa Re: Blablablabla ;) IP: *.lanet.net.pl 04.12.09, 00:01 Gratuluję. Nie ma to jak wrzucić dwa, trzy głupie czy też twoim zdaniem kontrowersyjne czy prowokujące komentarze i wmawiać wszystkim że taki był plan żeby ocenić reakcję ludzi. Winszuję świetnego pomysłu na rozbawienie młodszej siostry a jeżeli jednak masz więcej niż 12 lat to współczuję głupoty. Dorośnij. Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Dziekuje, dziekuje ;) 04.12.09, 10:01 > Gratuluję. Nie ma to jak wrzucić dwa, trzy głupie czy też twoim zdaniem kontrowersyjne czy prowokujące komentarze i wmawiać wszystkim że taki był plan żeby ocenić reakcję ludzi. Dziekuje za gratulacje :) > Winszuję świetnego pomysłu na rozbawienie młodszej siostry a jeżeli jednak masz więcej niż 12 lat to współczuję głupoty. Dorośnij. A ja nadal mam ubaw, bo nadal widze bande zaplutych gimnazjalistow, ktorzy gotuja sie z wscieklosci, bo ktos podwazyl "elitarnosc" ich portalu, przez ktory probowali sie lansowac, pardon, identyfikowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blackdragon Re: Blablablabla ;) 04.12.09, 07:05 kretynofil, dziecko drogie - bo inaczej nie mogę Cię określać... Trollem jesteś, i tyle. Typowym, dokarmianym internetowym trollem. Tyle w tobie geniuszu, co i w atakujących Cię durniach - chyba żeś nie zauważył, że sam ten atak zacząłeś... Nadal mnie zastanawia, co się stało takiego, że aż tak ziejesz nienawiścią do przedstawicielek wsi i województwa podlaskiego... Nie wnikam, mogę tylko rzeczonym przedstawicielkom pogratulować gustu... Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Dzisiejszy odcinek sponsoruje literka A 04.12.09, 09:59 A jak (trudne slowo) autoironia. Pojecie, jak widac, slabo znane "bojowniczej spolecznosci" ;) > Tyle w tobie geniuszu, co i w atakujących Cię durniach No coz, jesli nie dostrzegles dowcipu - to znaczy ze jestes typowym dzieckiem JM. Gratulacje ;) > Nadal mnie zastanawia, co się stało takiego, że aż tak ziejesz nienawiścią do przedstawicielek wsi i województwa podlaskiego... Nic sie nie stalo i nie palam do nikogo nienawiscia. Rozumiem ze inny trudny zwrot "figura retoryczna" jest Ci obcy jak swini astronomia? Coz, pogratulowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP2+bicz=kretyn Re: Dzieki, bojownicy! IP: *.lanet.net.pl 03.12.09, 22:21 Drogi panie kretynofilu. Nie wiem ile masz lat i czy przypadkiem nie 12 bo z twoich wypowiedzi można wywnioskować że jesteś jednym z tych, jak sam twierdzisz, zakompleksionych prawiczków. Ogólnie rzecz biorąc to głodnemu chleb na myśli. Ale co ja mogę wiedzieć o życiu. Niestety szkoda mi czasu na komentowanie wszystkich twoich wpisów bo jednak mimo wszystko mam ważniejsze zajęcia. Także pozdrawiam i milej zabawy w piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Rozumiem, ze to kolejna... 03.12.09, 22:53 ...proba "tlumaczenia" mi dlaczego sie myle co do JM? No wlasnie... Zabraknie mi czasu zeby ustosunkowac sie do Twoich argumentow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pCz Re: Dobrze tak plagiatorom IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.12.09, 13:01 Znaczy ze jak robia kase na cudzych zartach? prosil bym o przyklad. Filmy, Gry, Teksty mozna przegladac za darmo, nawet bez logowania sie na www. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolosiem Re: Dobrze tak plagiatorom IP: *.nitka.net.pl 03.12.09, 14:51 No ty za darmo, ale oni mają kasę za te milion reklam na stronie. Trudne do zrozumienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziobas Jakie reklamy??? IP: *.chello.pl 03.12.09, 19:42 Jakoś nie zauważyłem więcej niż jednej na rok... A, może po prostu trza sesemesa wysłać... Wiesz, pewne rzeczy kosztują. Nie wszystko da się załatwić darmowym kontem na republice - jeżeli wiesz oczywiście, o czym mówię. A poza tym :gw Odpowiedz Link Zgłoś
dfgfdg Re: Dobrze tak plagiatorom 03.12.09, 13:27 krwawy_krolik napisał: > Widac kogos splagiatowali jeden raz za duzo :) Pewnie ruscy :) JM to od dluzszego czasu klon fishki albo englishrussia. Odpowiedz Link Zgłoś
m_n_m_s Re: Dobrze tak plagiatorom 03.12.09, 13:29 krwawy_krolik napisał: > JM specjalizuje sie w kopiowaniu tresci z innych serwisow i robieniu kasy na cu > dzych zartach. Widac kogos splagiatowali jeden raz za duzo :) Oj przecież oni zbierają po prostu dostępne publicznie treści znajdujące się w internecie i wrzucają to w jednym miejscu. Wystarczy wtedy, że wejdę na jedną stronę, a nie 10 tys., żeby pozbyć się kilku szarych komórek ;)Poza tym podają często i gęsto źródła informacji, zatem portal jest lepszy od niejednej pracy naukowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale jesteś łoś Re: Dobrze tak plagiatorom IP: 81.21.200.* 03.12.09, 14:19 Idąc tym tropem powinno się zamknąć wszystkie portale, łącznie z Interią ;), które korzystają z PAP. Joe podawał zawsze źródło newsa - co wyklucza plagiat łosiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Dobrze tak plagiatorom IP: *.chello.pl 03.12.09, 16:50 Myslisz się. Podanie źródła NIE wyklucza plagiatu. Zobrazuję Ci: Przepisz Harrego Potera, wydaj po swoim nazwiskiem z dopiskiem "źródło: Rowling" i spróbuj sprzedać unikając ###. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Dobrze tak plagiatorom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 19:12 Gadasz głupoty, Joe Monster zawsze podawał źródło jeśli tylko je znał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukiluki Joe Monster w końcu kogoś wkurzył - serwis zhak... IP: 81.26.29.* 03.12.09, 13:29 Niestety joe się skomercjalizował ))): miałem tam konto które miało być ważne do końca świata za które zapłaciłem , potem jak wprowadzili opłaty bombardowali mnie ciągle przy logowaniu tym żeby zmienić rodzaj konta...kliknąłem i co się okazało ?moje konto ważne tylko jeden miesiąc a już nie do końca świata , pisze do admina ,że chciałbym wrócić do poprzedniego stanu a tutaj jakiś brzydal w czapeczce z daszkiem mi napisał ,że nie da rady jak chce to mam płacić i hu... Nawet nie wiecie jak się wkurzyłem bo konto miałem tam od jakiś 4-5 lat i wszystkich moich znajomych zaraziłem tą stronką...Więc pisze znowu maila admin opryskliwy ...fe skutkiem czego nie planuje dalszego przedłużania konta ...joe schodzi na psy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folksdojcz Re: Joe Monster w końcu kogoś wkurzył - serwis zh IP: 194.181.22.* 03.12.09, 13:39 coś spaprałeś, ja mam dożywotnie konto starego typu i... no właśnie, mam, niczego mi nie skracają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okejka Re: Joe Monster w końcu kogoś wkurzył - serwis zh IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.12.09, 15:29 ja też. Widać joe wyszedł ze słusznego założenia, że za głupotę się płaci ;) A tak na serio - współczuję. Ja mam konto od 8 lat, kilka nagród od joe na koncie, kilka występów gościnnych na głównej i nigdy nie zostałem potraktowany tak, jak ty. Jak piszę do admina to odpowiada grzecznie i rzeczowo... pozdrawiam bojowniczo: są cycki, jest okejka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukiluki Niestety joe się skomercjalizował a fe IP: 81.26.29.* 03.12.09, 13:34 Niestety joe się skomercjalizował ))): miałem tam konto które miało być ważne do końca świata za które zapłaciłem , potem jak wprowadzili opłaty bombardowali mnie ciągle przy logowaniu tym żeby zmienić rodzaj konta...kliknąłem i co się okazało ?moje konto ważne tylko jeden miesiąc a już nie do końca świata , pisze do admina ,że chciałbym wrócić do poprzedniego stanu a tutaj jakiś brzydal w czapeczce z daszkiem mi napisał ,że nie da rady jak chce to mam płacić i hu... Nawet nie wiecie jak się wkurzyłem bo konto miałem tam od jakiś 4-5 lat i wszystkich moich znajomych zaraziłem tą stronką...Więc pisze znowu maila admin opryskliwy ...fe skutkiem czego nie planuje dalszego przedłużania konta ...joe schodzi na psy Odpowiedz Link Zgłoś
erroid akcja reakcja : ) 03.12.09, 13:52 a wiec postanowiłeś sie włamać i zamknąć serwis? w sumie to Cie rozumiem : ))) przemyślą sobie pare rzeczy i oddadzą Ci stare konto :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LT87 Re: Niestety joe się skomercjalizował a fe IP: *.radom.vectranet.pl 03.12.09, 14:03 Ja do JM nie mam nic. Stronka świetna. Jednak pierwsze, co przyszło mi do głowy, kiedy przeczytałem tytuł, to myśl że "serwis został zamknięty, a jego administratorzy zatrzymani" Cóż, w czasach rozwijającej się cenzury wszystko jest możliwe. Niedługo moderatorzy wszystkich forów zostaną wykopani ze stanowisk, a ich rolę zajmą pracownicy Głównego Urzędu Kontroli Prasy, Publikacji i Widowisk. Jak śpiewał K. Daukszewicz "I brakuje już tylko do obrazu tego słów: >>Dla dobra narodu będzie przywrócone Biuro Polityczne Komitetu Centralnego<<" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korozja Joe Monster w końcu kogoś wkurzył - serwis zhak... IP: *.pub.emernet.net.pl 03.12.09, 14:27 tak sem tyko kcioł coś sprowdzić hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re:swinska grypa to A/H1N1 a nie zadne A1H1N1 IP: 91.198.246.* 03.12.09, 14:44 i tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macleod Re:swinska grypa to A/H1N1 a nie zadne A1H1N1 IP: *.acx.pl 03.12.09, 15:23 Naprawdę ?? Dzięki za uświadomienie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziobas Re:swinska grypa to A/H1N1 a nie zadne A1H1N1 IP: *.chello.pl 03.12.09, 19:53 Weź, nie żartuj... Poważnie??? A na serio to krótka historyjka: Mosze trafił główną wygraną na loterii, bo obstawił numer 49. Aron go pyta: - Jak na to wpadłeś? - Przyśniło mi się siedem szóstek. 7 razy 6 to 49. - Oszalałeś? 7 razy 6 to 42! - Jak ty chcesz być taki matematyk, to ty sobie bądź... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja-cek Joe Monster w końcu kogoś wkurzył - serwis zhak... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.09, 15:01 Joe Monster rządzi, najlepsza strona w sieci !!!! AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikuś, Pan Pikuś A forum awaryjne? IP: *.gorzow.mm.pl 03.12.09, 15:26 Mogli byście jeszcze dodać, że "forum awaryjne" też nie działa. www.joemonster.fora.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunnivva Re: A forum awaryjne? IP: *.limes.com.pl 03.12.09, 15:45 Działa. Z przerwami, bo jest przeciążane, ale działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walto51 Joe Monster w końcu kogoś wkurzył - serwis zhak... IP: *.xdsl.centertel.pl 03.12.09, 15:44 Jednym z potencjalnych sprawców może być , Doktór Ojciec Dyrektor ,a raczej jego pracownik lub zwolennik.Doktór jest za głupi by coś takiego zmajstrować osobiście.Amen!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torowiec Bezpieczne hasło - zgadzacie się ze mną? IP: 91.198.227.* 03.12.09, 16:24 Hej, ja mam na wyciekające hasła taki myk. Proszę potwierdźcie czy dobrzę rozumuję. Mam kilka swoich standardowych haseł i żeby ich nie zapominać i ciągle nie wymyślać nowych postanowiłem do standardowego hasła dodać unikalną rzeczy, nazwę konkretnego serwisu gdzie mam konto. Dzięki temu, to samo hasło, w każdym serwisie jest inaczej zahaszowane. I tu moje pytanie, na ile jest to bezpieczne? Czy mając hashe z tym samym hasłem i inną końcówką z 5 różnych serwisów możliwe jest odgadnięcie jakie to hasło? Wg. mojej wiedzy nie. Jedyny sposób na weryfikacje hasła to zahaszowanie i porównanie z hashem z bazy danych._wkurzyl___serwis_zhakowany.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan haslolog Re: Bezpieczne hasło - zgadzacie się ze mną? IP: 199.67.203.* 03.12.09, 16:42 moim zdaniem jestes miszczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torowiec Re: Bezpieczne hasło - zgadzacie się ze mną? IP: *.org.all.de 03.12.09, 17:16 Wyczuwam ironię ;) Ale pytam serio. Wiem, że rozwiązanie dalekie od ideału ale to chyba całkiem niezły kompromis pomiędzy bezpieczeństwem a lenistwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Bezpieczne hasło - zgadzacie się ze mną? IP: *.chello.pl 03.12.09, 19:05 Dopóki nie zdradziłeś swojej tajemnej taktyki, to było ok:-) A tak na poważnie, to o ile nie jest to hasło typu 1abc, gdzie "abc" to nazwa serwisu a "1" to hasło, to może być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny Kogo wkurzył? Zakompleksieńców IP: *.dsl.bell.ca 03.12.09, 16:28 Nie było w tym serwisie treści, które by mnie bulwersowały. Zawsze gdy miałem zły humor, ten serwis dawał 1000% gwarancji, że to się poprawi. Gdy nie odpowiadał mi jakiś dział - nie wchodziłem. Mam nadzieję, że pryszczaty wór kompleksów, który się tam włamał jest z siebie teraz zadowolony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tigress Joe Monster w końcu kogoś wkurzył - serwis zhak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 17:37 'W końcu'??? Co to ma być za obiektywizm? Parodia :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Joe Monster w końcu kogoś wkurzył - serwis zhak... IP: *.chello.pl 03.12.09, 18:08 mało zabawne repozytorium jumanych treści. komentarze "od redakcji" zawsze okraszone humorem topornym jak trabant limuzyna, brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukaszek Joe Monster w końcu kogoś wkurzył - serwis zhak... IP: *.acn.waw.pl 03.12.09, 18:48 JOEMONSTER KOCHAM CIĘ, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idioto Joe Monster w końcu kogoś wkurzył - serwis zhak... IP: *.net.pulawy.pl 03.12.09, 18:57 Przeważnie inne serwisy kopiują joemonstera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek103 Joe Monster w końcu kogoś wkurzył - serwis zhak... IP: 217.116.248.* 03.12.09, 19:40 trzmaj sie monsterku oni maja hasla ja mam kalacha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Joe Monster w końcu kogoś wkurzył - serwis zhak... IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.09, 20:56 zahashowane != zaszyfrowane Zahashowanego hasła nie da się "odhashować", w przeciwieństwie do zaszyfrowanego. Można co najwyżej spróbować zgadnąć hasło które ma taki sam hash, ale do tego poza samym hashem trzeba znać funkcję hashującą oraz tzw. "ziarno" użyte do hashowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szarik Joe Monster w końcu kogoś wkurzył - serwis zhak... IP: *.speed.planet.nl 03.12.09, 21:07 Tak sie konczy jak sie chce cyckami kazdych internautow przyciagnac. To sie przyciaga. Kiedys moglam sobie na JM cos poczytac, czasem wrzucic i galerie sprawdzic poza domem, teraz co chwila cycki na zdjeciach albo wypiete tylki. Troche mi z tym nie po drodze, bo nie mam ochoty sie z tego tlumaczyc komus przy sasiednim biurku w pracy (nie mam stanowiska pracy w klimatach miska666) albo przy stoliku obok w kawiarni. Moze jakbym byla lesbijka to bym byla zadowolona. A tak to po prostu wchodze na JM raz w tygodniu jak mam czas w domu. Troche szkoda, ale widac na takich klientach jak ja JM nie zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Odhashowanie hasła trwa ułamek sekundy 04.12.09, 05:08 góra pół minuty przy użyciu rainbow tables lub łamania metodą słownikową oraz potężnych klastrów obliczeniowych. Więc niech panowie z joemonster nie uspokajają użytkowników mając ich za idiotów.Wyciek haseł ma ostatnio miejsce we prawie wszystkich popularnych portalach internetowych wiec pewnie jest przeprowadzany przez tą samą grupę hakerów.A zaczęło się od wykopu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hexchen Re: Odhashowanie hasła trwa ułamek sekundy IP: *.touk.pl 04.12.09, 10:19 Trochę przerażające te pół sekundy - ale na szczęście prawdziwe tylko dla banalnych haseł. Odgadnięcie zahaszowanego hasła zależy od od jego długości i zawartych w nim znaków. Ponieważ algorytm haszowania jest mechanizmem jednostronnym, nie jest możliwe odwrócenie tego procesu - trzeba zgadywać (oczywiście są do tego programy). Na tej stronie są całkiem ciekawe dane: www.livephysics.com/ptools/password-recovery.php. Generalnie im dłuższe hasło (i tu juz 6-7 znaków jest dobrą długością) tym lepiej - czas odgadywania hasła rośnie wykładniczo. Oczywiście przyda się zróżnicowana wielkość liter i 1-2 cyfry w haśle - to wielokrotnie zwiększa czas odgadywania hasła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brix Re: Odhashowanie hasła trwa ułamek sekundy IP: *.DWUDZIESTOLATKA.ds.uni.wroc.pl 04.12.09, 10:37 Nie trzeba łamać hasła, wystarczy znaleźć hasło, które pasuje do hasha, a takich jest wiele. Z rainbow tables można to rzeczywiście zrobić szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brix Re: Odhashowanie hasła trwa ułamek sekundy IP: *.DWUDZIESTOLATKA.ds.uni.wroc.pl 04.12.09, 10:35 Sugerujesz atak 4chana na Polskę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ua wkurzyl-chyba poziomem sucharow i plagiatow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.09, 07:13 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Joe Monster w końcu kogoś wkurzył - serwis zhak... IP: *.gumed.edu.pl 04.12.09, 10:14 Akurat niedawno kolejny raz zobaczyłam coś obrzydliwego na stronie joemonster (zdjęcie trupa z odciętą głową). O ile serwis, wg mnie ma służyć rozrywce, o tyle w tym żadnej rozrywki nie znajduję, a zdjęcie umieszczono pośród innych "normalnych", bez żadnego ostrzeżenia. Zupełny brak wyczucia przyzwoitości :/ chyba, ze kogoś bawią trupy i cudza krzywda. Wcześniej było jeszcze kilka innych drastycznych zdjęć i filmów. Ale po tym stwierdziłam, ze więcej tam nie zaglądam. Dlatego trochę się ucieszyłam, ze ich zhakowali :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugocosraldlugo Re: Joe Monster w końcu kogoś wkurzył - serwis zh IP: *.acx.pl 04.12.09, 10:29 A ja widziałem zdjęcia jak się puszczasz z 10 murzynami i co z tego ?? Napisać można wszystko, tylko trudniej to udowodnić. udowodnij swoją tezę, ale zapewniam ciebie że konfabulujesz, takiego zdjęcia na pewno nie było na ogólnie dostępnym JM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Internetowy Joe Monster w końcu kogoś wkurzył - serwis zhak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 12:38 Niestety takie ataki były są i będą mówi o tym raport jednej z firm zajmującej się zabezpieczeniami: www.youtube.com/watch?v=dyh0jQFuAc8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu Joe Monster w końcu kogoś wkurzył - serwis zhak... IP: *.c160.msk.pl 23.01.10, 15:08 Każdy ma inny gust, osobiście pamiętam joe zaraz po powstaniu. To były inne czasy, można było się naprawdę pośmiać,ale jak wiadomo każdego śmieszy co innego.. nie powinno się wyrabiać opinii przez pryzmat kilkudziesięciu przypadków, ale teraz jak patrzę na komentarze to wychodzę z założenia, że facet joe jest specjalistą we wszystkich dziedzinach od randek po fizykę nuklearną. Cycki, motyw ten pojawia się tak często, iż jestem gotów stwierdzić, że typowy facet to jakiś napalony masturbant myślący tylko o cyckach i sprowadzający dziewczynę do poziomu automatu do robienia lodów czym chwali się przed kolegami, będąc jednocześnie aniołkiem przy swojej wybrance. Typowy facet to smakosz piwa, które najlepiej mocno schłodzone ma przynieść kobieta, najlepiej ubrana w topless tak po anglikańskiemu bo to trendi.. uwielbia zajefajne auta o których może pomarzyć bo jest studentem jedzącym chleb z musztardą lub samym chlebem popijając złocistym trunkiem. Wychwala złocisty trunek nazywając się ekspertem w tej dziedzinie, a nie zna procesu technologicznego. Wiecznie spłukany bo kieszonkowe mamy i taty idzie na browar. Uczy się dzień przed sesją, zarywając resztę czasu grając i oglądając filmiki na joe. Oczywiście imprezy też na porządku dziennym. Dla takiego faceta kobieta za kierownicą jest głupią blondi parkującą na 10x, łamiącą przepisy ruchu drogowego na wszystkie możliwe sposoby i ogólnie powinna się trzymać z dala od auta, co manifestuje typowym; głupia baba, blondynka na pewno, nie ma cycków nie ma okejki. Sam uważa się za znakomitego kierowcę, a swoje umiejętności sprowadza w mniemaniu do poziomu kierowcy rajdowego. Zachowuje zasadę kiedy wpadniesz między wrony kracz jak one. Lubi gadżety związane z kobiecym biustem, pośladkami... jak np. cycki antystresowe, oraz specyfiki coby nie śmierdzieć kobietą, a podwyższając swoje niskie ego kupuje koszulkę z napisem prezes. można tak wymieniać kolejne.. na szczęście to tyczy się tylko niewielkiej grupy ludzi a nie całego serwisu. Osobiście przestał mnie interesować ten serwis bo coś ciekawego bardzo rzadko się trafia i nie zaglądam na niego.. sieć to dużo więcej niż joe i korzystam z tego... Odpowiedz Link Zgłoś