pozmigun 07.10.10, 19:14 Jaja sobie robicie? To ma być materiał? Artykuł? Czy ktoś mógłby wyjaśnić, co autor chciał przekazać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gervee Re: Przepis IBM na miasto idealne 07.10.10, 21:12 Kto to pisał? IBM takie debaty prowadzi ;)? Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
jan12121 Re: Przepis IBM na miasto idealne 07.10.10, 21:55 Nie dodaliście na końcu, ze IBM oferuje stosowne oprogramowanie. Założę się, że wygra przetarg we Wrocławiu (gdzie się ulokował) na zarządzanie ruchem drogowym... Odpowiedz Link Zgłoś
adamplaszczyca Re: Przepis IBM na miasto idealne 07.10.10, 23:25 Materiał... reklamowy. Podobnego rodzaju bullshit jest w prasie, tylko tam się na tyle wyróżnia, by widzieć, że to reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
ex Re: Przepis IBM na miasto idealne 08.10.10, 02:17 gowniany artykul, kilka reklamowych zdan bez sensu, piec obrazkow i juz, nabity ruch i wyswietlenia reklamy, no i mozna zgarnac kase za odwiedzalnosc. wstydzilibyscie sie. zrobiliscie IBM wiecej szkody niz korzysci. Odpowiedz Link Zgłoś
sykosonik Re: Przepis IBM na miasto idealne 08.10.10, 08:00 Nie zgodzę się z komentarzami: takie prognozy są bardzo istotne. Trzeba patrzeć dalej niż na przyszły weekend. Fajna jest też wizja, że przez pracę zdalną biura opustoszeją i przerobimy je na wielkie mieszkania: like-a-geek.jogger.pl/2010/06/24/mieszkanie-w-biurze-wynajme/ Odpowiedz Link Zgłoś
fryderyk_kompot Re: Przepis IBM na miasto idealne 08.10.10, 12:20 nie rozumiem tych waszych utyskiwań. Że co? Artykuł spoko, tylko trochę odjechany - jak sama wizja. Tak to jest z tematami przyszłościowymi. Pisanie o przetargach w jakiś polskich miastach na kilometr pachnie "życzliwym" komentarzem od autora konkurencyjnej oferty w tymże przetargu. Dla mnie artykuł i sam temat - bardzo ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazaar_gabka Re: Przepis IBM na miasto idealne 08.10.10, 12:28 A JA BYŁEM NA TEJ KONFERENCJI I BARDZO MI SIĘ PODOBAŁO! Odpowiedz Link Zgłoś
fryderyk_kompot Re: Przepis IBM na miasto idealne 08.10.10, 12:34 nie rozumiem tych waszych utyskiwań. Że co? Artykuł spoko, tylko trochę odjechany - jak sama wizja. Tak to jest z tematami przyszłościowymi. Pisanie o przetargach w jakiś polskich miastach na kilometr pachnie "życzliwym" komentarzem od autora konkurencyjnej oferty w tymże przetargu. Dla mnie artykuł i sam temat - bardzo ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazaar_gabka Re: Przepis IBM na miasto idealne 08.10.10, 12:35 A JA BYŁEM NA TYM FORUM I BARDZO MI SIĘ PODOBAŁO! Odpowiedz Link Zgłoś
real_optimistic Re: Przepis IBM na miasto idealne 08.10.10, 16:35 Idea jest bardzo ciekawa, choć wiadomo, że na niej się skończyć nie może. Event powstał we współpracy z Gazeta Wyborczą, silnym medium, co oznacza, że firma nie ma zamiaru stwarzać tylko idei, ale też zachęcać do akcji zwykłych ludzi, by wcielać ideę w rzeczywistość Odpowiedz Link Zgłoś
real_optimistic Re: Przepis IBM na miasto idealne 08.10.10, 16:36 a tak w ogóle, byłam także na samym evencie... wirtualna platforma jest naprawdę ciekawą sprawą i pozawala każdemu na uczestniczenie w interesujących nas eventach, nie gryzą nas wtedy hasła - brak miejsc Odpowiedz Link Zgłoś