Dodaj do ulubionych

Przepis IBM na miasto idealne

07.10.10, 19:14
Jaja sobie robicie? To ma być materiał? Artykuł? Czy ktoś mógłby wyjaśnić, co autor chciał przekazać?
Obserwuj wątek
    • sacrificer Re: Przepis IBM na miasto idealne 07.10.10, 20:54
      Beznadziejny...
    • gervee Re: Przepis IBM na miasto idealne 07.10.10, 21:12
      Kto to pisał? IBM takie debaty prowadzi ;)? Żałosne.
    • jan12121 Re: Przepis IBM na miasto idealne 07.10.10, 21:55
      Nie dodaliście na końcu, ze IBM oferuje stosowne oprogramowanie. Założę się, że wygra przetarg we Wrocławiu (gdzie się ulokował) na zarządzanie ruchem drogowym...
    • adamplaszczyca Re: Przepis IBM na miasto idealne 07.10.10, 23:25
      Materiał... reklamowy. Podobnego rodzaju bullshit jest w prasie, tylko tam się na tyle wyróżnia, by widzieć, że to reklama.
    • ex Re: Przepis IBM na miasto idealne 08.10.10, 02:17
      gowniany artykul, kilka reklamowych zdan bez sensu, piec obrazkow i juz, nabity ruch i wyswietlenia reklamy, no i mozna zgarnac kase za odwiedzalnosc.

wstydzilibyscie sie. zrobiliscie IBM wiecej szkody niz korzysci.
    • sykosonik Re: Przepis IBM na miasto idealne 08.10.10, 08:00
      Nie zgodzę się z komentarzami: takie prognozy są bardzo istotne. Trzeba patrzeć dalej niż na przyszły weekend.
      Fajna jest też wizja, że przez pracę zdalną biura opustoszeją i przerobimy je na wielkie mieszkania: like-a-geek.jogger.pl/2010/06/24/mieszkanie-w-biurze-wynajme/
    • kuba.markiewicz Re: Przepis IBM na miasto idealne 08.10.10, 09:32
      strata czasu!
    • fryderyk_kompot Re: Przepis IBM na miasto idealne 08.10.10, 12:20
      nie rozumiem tych waszych utyskiwań. Że co? Artykuł spoko, tylko trochę odjechany - jak sama wizja. Tak to jest z tematami przyszłościowymi.
      Pisanie o przetargach w jakiś polskich miastach na kilometr pachnie "życzliwym" komentarzem od autora konkurencyjnej oferty w tymże przetargu.
      Dla mnie artykuł i sam temat - bardzo ciekawy.
    • baltazaar_gabka Re: Przepis IBM na miasto idealne 08.10.10, 12:28
      A JA BYŁEM NA TEJ KONFERENCJI I BARDZO MI SIĘ PODOBAŁO!
    • fryderyk_kompot Re: Przepis IBM na miasto idealne 08.10.10, 12:34
      nie rozumiem tych waszych utyskiwań. Że co? Artykuł spoko, tylko trochę odjechany - jak sama wizja. Tak to jest z tematami przyszłościowymi.
      Pisanie o przetargach w jakiś polskich miastach na kilometr pachnie "życzliwym" komentarzem od autora konkurencyjnej oferty w tymże przetargu.
      Dla mnie artykuł i sam temat - bardzo ciekawy.
    • baltazaar_gabka Re: Przepis IBM na miasto idealne 08.10.10, 12:35
      A JA BYŁEM NA TYM FORUM I BARDZO MI SIĘ PODOBAŁO!
    • real_optimistic Re: Przepis IBM na miasto idealne 08.10.10, 16:35
      Idea jest bardzo ciekawa, choć wiadomo, że na niej się skończyć nie może. Event powstał we współpracy z Gazeta Wyborczą, silnym medium, co oznacza, że firma nie ma zamiaru stwarzać tylko idei, ale też zachęcać do akcji zwykłych ludzi, by wcielać ideę w rzeczywistość
    • real_optimistic Re: Przepis IBM na miasto idealne 08.10.10, 16:36
      a tak w ogóle, byłam także na samym evencie... wirtualna platforma jest naprawdę ciekawą sprawą i pozawala każdemu na uczestniczenie w interesujących nas eventach, nie gryzą nas wtedy hasła - brak miejsc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka