Dodaj do ulubionych

10 najlepszych aplikacji na iOS

• ajachcealojz Re: 10 najlepszych aplikacji na iOS 10.01.11, 21:22
      Typowo ajfonowy punkt widzenia, zwłaszcza jeżeli chodzi o Latitude. Bo KAŻDA inna platforma ma to standardowo wbudowane w Google Maps. Każda platforma, pod warunkiem, że jej jedyny i niezastąpiony najświętszy guru od czarnego golfa nie obraził sie na Google i nie zablokował aktualizacji Google Maps.
    • marinellla Re: 10 najlepszych aplikacji na iOS 10.01.11, 21:22
      >>"Przez mojego iPhone'a i iPada przewinęło się ich grupo ponad kilkaset, jednak większość z nich prędzej czy później odinstalowałem." Jedną z tych aplikacji z pewnością był słownik ortograficzny.

@czujnykorektor, podkreśl błąd, bo nie widzę.
    • marinellla Re: 10 najlepszych aplikacji na iOS 10.01.11, 21:25
      Ha. Widzę :P
      BTW, ironii, nie ironi :D
    • popijajac_piwo Re: 10 najlepszych aplikacji na iOS 10.01.11, 22:56
      zapomnieliście o iGay. i iSuck.
    • sip_3 Re: 10 najlepszych aplikacji na iOS 10.01.11, 23:41
      Jakto, nie ma apps ktore umozliwiaja (prawie) darmowe rozmowy? VoIP / SIP.
      Zobacz Bria iPhone Edition.
      Uzywam Bria od miesiecy. Pare groszy za minute za rozmowe np do Chin.
      Reszta apps to zabawki marnujace czas.
    • wiedmak1 Re: 10 najlepszych aplikacji na iOS 11.01.11, 09:28
      "Google Latitude is compatible with most devices running Android, BlackBerry OS, Windows Mobile, Symbian S60, and the iPhone." Kim jest ten platny buc, ktory mial zlecenie napisania tej badziewnej reklamy?
    • to_ja_dziki-9876543210 Re: 10 najlepszych aplikacji na iOS 11.01.11, 09:35
      A ja już myślałem że będzie dzień bez Appla...
      Od jakiegoś czasu odnosze nieodparte wrażenie graniczące z pewnością, że dział Technologie na Gazecie, siedzi w kieszeni dystrybutora pogryzionych jabłek...
      Codziennie MUSI być coś napisane - jak nie o iFonie to o tablecie, jak nie o tablecie to przynajmniej o gadżetach do nich.
      A jak na tegorocznym CES pojawił się nowy telefon Sony Ericsson Xperia Arc to oczywiście żadnej informacji nie było. Ale za to ze dwadzieścia pierdołowatych niusów o jabłkach tak. To może od razu zmienić nazwę działu na np. Makowe Technologie i nic więcej.
    • von_rosen Re: 10 najlepszych aplikacji na iOS 13.01.11, 10:49
      do: czernobyl 2

--znowu kłamiesz--
      nie odniosę się do tego, bo nie pamiętam żebym kłamał :-)

co do aplikacji nagrywających rozmowy - naliczyłem przed chwilą jakieś 30. Połowa darmowych

Ta wymagająca loginu na zewnętrznym serwerze rzeczywiście była średnia - 2 lata temu - masz bardzo aktualne informacje.

Nie pozdrawiam
    • marco6-90 Re: 10 najlepszych aplikacji na iOS 21.01.11, 12:54
      Większość aplikacji faktycznie jest bez użytecznych, dlatego należy wiedzieć, które są wartościowe

thebestmaszyna.blogspot.com/
      • super_bartnik tv ipad 31.12.12, 13:34
        Dobra teraz aplikacja pojawiła się od platformy N - nGO. Na razie beta ale można ogladać tv na ipadzie.
    • dziubas232 Re: 10 najlepszych aplikacji na iOS 27.03.13, 20:09
      Trudno wybrać 10 najlepszych - różni ludzie, różne potrzeby. Ja ciekawych apek poszukuje zawsze na appsblog.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka