Dodaj do ulubionych

Komórki z Azji

13.04.05, 20:12
Każdy operator, byle nie ERA, IDEA czy PLUS !!! A zwłaszcza z Hong-Kongu -
oni wiedzą jak rozwijać telefonię komorkową na miarę 21-go wieku
Obserwuj wątek
    • Gość: mcbet Re: Komórki z Azji IP: 212.244.114.* 13.04.05, 20:32
      TYrzymam kciuki!!!! Za AZJATÓW. I czekam na rownie niskie ceny, jak w Angli.
      Wreszcie skonczy sie obdzieranie ze skory najbiedniejszych.
      Zeby rownie szybko uwolnil sie od monopolu rynek energetyczny!!!!
      • rechott Re: Komórki z Azji 13.04.05, 20:52
        Oby nie wygrał nikt z tórjki, którzy już tutaj są
        • Gość: hegemon® CHINOLE! WIĘCEJ CZADU!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:16
          czekamy na was ©
          • Gość: Andrzej SUPER - chcemy niższych cen!!! IP: *.proxyplus.cz / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.04.05, 10:06

SUPER - chcemy niższych cen!!! Obecne szakale niech idą do Rosji!!!
          • luk_mar Re: CHINOLE! WIĘCEJ CZADU!! 14.04.05, 10:39
            taki jestes cwany??? a jak sie bedziesz czul wiedzac ze twoja poczta glosowa ma
            skosne oczy???
            • Gość: Ździchu Re: CHINOLE! WIĘCEJ CZADU!! IP: *.chello.pl 14.04.05, 16:56
              głupek.
            • Gość: zgrzyt koniec ery, plusa i idei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 21:00
              koniec ery, plusa i idei - utonęli
              koniec złodziejskich psów gryzących swoich dobroczyńców, utopić ich
              huuuuuuuuuuurrrrrrraaaaaaaaaaaaaa
          • Gość: barbara44 CHINOLE maja tanie systemy $4 na miesiac usluga IP: *.roadrunner.nf.net 14.04.05, 14:46
            Personal Handy Phone (PHS albo PAS) to 40% chinskiej telekomunikacji.

Dobry w duzych miastach gdzie wiekszosc ludzi dzwoni do siebie wewnatrz miasta.
          • Gość: radykał Re: CHINOLE! WIĘCEJ CZADU!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 21:04
            niech żyje korea, dobić zdzierców -ide, ere i plus - niech już zdychają
        • Gość: s Re: Komórki z Azji IP: *.eranet.pl 13.04.05, 22:24
          Głupiście jak buty. Precz z Netią i koreańczykami.
          • Gość: KR$ Re: Komórki z Azji IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 13.04.05, 23:12
            No - rozumiem cie - siedzisz w erze to portkami trzesiesz...
          • slugger Re: Komórki z Azji 13.04.05, 23:51
            Troche by was geografii w tej Erze pouczyli! I niech Niemcy z Ery portami trzęsą
            teraz!
          • Gość: blq amatorzy z Ery.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 00:39
            ... tacy wlasnie jestescie, amatorzy! nie znajacy sie na hi-tech, nawet na
            glupie proxy nie umiesz koles wejsc, zeby sie nie osmieszyc IP "eranet.pl" - oj
            marność, marność...
          • cubusek eee..tam 14.04.05, 08:44
            Netia nie jest taka zła, nie licząc polityki d/s pracowników ale to już inna
            bajka. Wejdźcie na ich stronę www.netia.pl nie jest tak żle może na giełdzie im
            nie idzie ale dostają mnóstwo nagród. Niedługo planują telewizję po adsl. Radzę
            przeczytać.
          • Gość: zim Re: Komórki z Azji IP: *.lan / *.radom.sdi.tpnet.pl 16.04.05, 11:22
            precz z preczem
    • blq kibicuje koreanczykom! 13.04.05, 20:34
      pomimo, ze w takich sprawach zwykle jestem patriota, tym razem kibicuje
      koreanczykom! zrobili naprawde kawal dobrej roboty w Wielkiej Brytanii! To
      dzieki Nim mam przed soba telefonik, o ktorym wiekszosc biednych naszych Rodakow
      moze jedynie pomazyc (albo kupic ekwiwalent za 2600zł w Germanosie:)

O tak. Polska mlodziez tez sobie upodobala brytyjska "3" - niestety tylko ta
      wyedukowana, majaca dostep do Allegro, albo znajomych w Anglii. Tlum, ano, tlum
      niestety nadal podnieca sie Nokiami 3100 itp badziewem...

zainteresowanych odsyłam

www.matrax.net/forum/forumdisplay.php?f=55
      • Gość: UnaK Re: kibicuje koreanczykom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 20:59
        Pragnę azjatów na naszym rynku !!!!!!!!!!!!!!!! :P
      • Gość: blq Re: kibicuje koreanczykom! -> CHINCZYKOM :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 00:47
        ... co nie zmienia faktu, ze jak wejda do Polski to przepedza te cala bande
        nieudacznikow, wciskajacych przestarzale telefony po kosmicznych cenach!!!
      • Gość: STDT Re: kibicuje koreanczykom! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 12:30
        Ja tez uwazam ze polskie firmy powinny wygrywac przetargi
        Ale zadna z firm ktore sa na rynku nie jest polska
        Wiec im wiecej tym lepiej

OLIGOPOL IS DEAD !!!!!!!!!
    • Gość: obserwator GERMANOS, SUNLIGHT- firma oszustow IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 13.04.05, 20:42
      grecka firma ktora przekupstwem, niskimi cenami i takaz jakoscia dostala sie na
      polski rynek, moze miec utrudnione zycie. a w ogole warto sie przyjrzec dwom
      greckim firmom Germanos i Sunlight.
    • Gość: tobiash Re: Komórki z Azji IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 13.04.05, 21:13
      zoltek to oszust, ktory ma najgorsza reputacje w anglii!!traci klijentow wiec
      chce teraz wejsc do polski!!!
      • yasqier do tobiasha 13.04.05, 22:03
        pewnie sie wsciekasz jak cie w USA nazywaja Polaczkiem, prawda, wiec nie nazywaj
        Azjatow 'zoltkami', bo to rasism. Jak chcesz leczyc swoje sterane nerwy i
        kompleksy to sa inne sposoby
      • Gość: blq a co to sie w ogole USA odzywa??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 00:41
        wracaj do swojego PAGERA, ciemnoto :))))
      • Gość: janbar Re: Komórki z Azji IP: 217.153.29.* 14.04.05, 06:14
        Kolega z .eranet.pl dowiedzial sie juz jak laczyc sie przez proxy ? ;))

Pozdrawiam,

janbar.:))
    • Gość: akson1 Wszyscy im kibicuja :-))))))))) IP: *.uni.lodz.pl 13.04.05, 21:30
      Przeciez to skandal - dzwonienie z Anglii do Polski z komorki na karte - mowie o
      jednym z operatorow ( u pozostalych jest 20 pikow )kosztuje 1 penny w weekend. A
      najtansze w odwrotna strone? Che, che. I porownajmy to z sila nabywcza
      przecietnej polskiej i angielskiej pensji. Tu i tu zarabiamy 1000 - tylko ze tam
      funtow, a tu zlotych.
      Oj bedzie kipisz :-))))))))))))))))))))))))))))
      Oj bede sie cieszyl :-))))))))))))))))))))))))
      Na pohybel monopolom. !!!!!!!!
    • Gość: Agata Re: Komórki z Azji IP: 195.217.253.* 13.04.05, 21:38
      Najbardziej podoba mi sie ten tekst:

"Pojawienie się tej ostatniej spółki było we wtorek wielkim zaskoczeniem - jej
      nazwa nic nie mówiła analitykom. Nieoficjalnie mówiło się nawet, że to grecki
      fundusz inwestycyjny. Wyciąg z Krajowego Rejestru Sądowego, do którego
      dotarła "Gazeta", nie pozostawił jednak wątpliwości".

Akcja prawie jak w filmie sensacyjnym...! Gazeta DOCIERA do wyciagu itp.

Tyle, ze wyciag z KRSu moze wyciagnac z Sadu ktokolwiek, za jedyne 30 zl...
      • Gość: el_comandante No nie? IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 13.04.05, 21:53
        Prawie jakby musieli wynajac jakiegos Bonda, ktory z narazeniem zycia badal
        historie spolki gdzies po drugiej stronie globu...
    • Gość: piotrek tak jest w anglii IP: *.cable.ubr10.haye.blueyonder.co.uk 13.04.05, 21:41
      tak się składa że jestem od kilku lat lat w anglii, sieć "3" jest faktycznie
      tania np 500 min za 15 funtów na miesiąc (srednia ang ok 10 funów na h) mówi
      samo za siebie. Jak byłem w Polsce kilka miesięcy temu i udałem się do ery aby
      zakończyć umowę z tą siecią pan sie mnie zapytał czy jestem zainteresowany
      ofertą na 20 min darmowych... dla mnie to smieszne Azzjjaaa
    • komentator44801 Re: tak czy siak - ten Li to gej. 13.04.05, 21:42
      Oj Pani Ciekawska - co to: szef z Centertela kazal robic czarny PR? Slabo. Juz
      drugi artykul z tym samym Pani komentarzem. Tak nie wygracie.
    • Gość: Korwus Rywalizacja IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.05, 21:49
      No, im większa rywalizacja, tym lepiej dla konsumenta czyli dla nas, prawda?
      • Gość: John Galt Hong Kong... IP: 204.86.34.* 13.04.05, 21:58
        ... miasto gdzie komorka dziala nawet w metrze pod morzem...
    • yasqier [...] 13.04.05, 21:59
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: barbara44 Re: Komórki z Azji IP: *.roadrunner.nf.net 13.04.05, 22:02
      W Chinach jest wiecej telefonow komorkowych niz w USA.
      Dlatego ze USA w 1960 mialo wiecej zwyklych telefonow niz reszta swiata.

Nowe firmy chinskie jak UTStarcom (rejestracja w USA), Huaiwei, ZTE, Datang,
      Putian etc produkuja kazdy rodzaj "komor" i innego sprzetu wg. wlasnych konstrukcji.

Nie mowiac o Korei.

Rynek chinski telekomunikacji w tym roku jest 25 miliardow US.

W Kanadzie 70% wyrzucili z NorTel, Lucent i w Europie z Alcatel, Siemes,
      Ericcson. Produkuja w Azji.

Szkoda ze RP nie korzysta z taniej sily roboczej i nie przyciaga w tej sytuacji
      produkcji.

• yasqier moze ceny w koncu spadna 13.04.05, 22:06
      stacjonarne tez. z toronto dzwonie do polski 100 minut za 5 dolarow (mozna i
      taniej ale mi sie nie chce szukac). Wychodzi 20 minut za dolara czyli 5 ZL z
      hakiem :)
      • Gość: Raflik yaskier - 1dolar kanadyjski to nie 5zl ale 2.5zl IP: *.adslplus.ch 13.04.05, 22:41
    • Gość: ww normalka IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl 13.04.05, 22:08
      i dobrze. wreszcie ktos przytnie zadartego nosa naszym operatorom. KOBICUJE
      KOREANCZYKOM!!!!!!!!! oni wiedza jak tanio, szybko i skutecznie konkurowac na
      rynku. Niech rozwala wreszcie te kupe g...a.
    • Gość: panmix Re: Komórki z Azji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:08
      tak,tak kibicujcie koreanczykom bezkrytycznie,a moze sie skonczyc jak z daewoo !
      • Gość: qml OD KIEDY TO W HONGKONGU MIESZKAJĄ KOREAŃCZYCY??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:20
        CIemnota, ciemnota i jeszcze raz ciemnota.
        • mike-great Re: OD KIEDY TO W HONGKONGU MIESZKAJĄ KOREAŃCZYCY 13.04.05, 23:07
          Od zawsze - nie wiedziałeś? To już wiesz!
    • Gość: hiszpan Re: Komórki z Azji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:22
      Jak tylko się pojawi, i będzie miał jako taki zasięg to się do nich przenoszę.
      Mam dosyć już tych aroganckich buców z ery ideii i plusa. ehh niech wygrywaja
      azjaci!
    • Gość: Ania Re: Komórki z Azji IP: *.chello.pl 13.04.05, 22:35
      masz racje, oni wiedzą jak sprawić przyjemność człowiekowi - mały, sprawny,
      tani i z dobrą prezencją telefon - uśmiech na twarzy użytkownika
    • Gość: Krzysztof K. Re: Komórki z Azji IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 13.04.05, 22:46
      Byle nie Turcy, zwłaszcza z firmy Gueris.
    • Gość: EWA Re: Komórki z Azji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:02
      Zastanawia sie dlaczeo i po co krytykowac czy tez klaskac,jeszcze nikt nie
      wszedl na rynek i nie wiadomo jak bedzie.Jacy by nie byli zasada rynkowa jest
      prosta,wiecej konkurentow,taniej dla klienta, bo w koncu czyms trzeba ich sobie
      zdobyc,prawda?O rasizmie w ogole nie ma co dyskutowac.Szkoda
      czasu.Pozyjemy-zobaczymy.Pozdrawiam i czekam mimo wszystko.
    • Gość: ANDRZEJ TRZYMAM KCIUKI ZA AZJATÓW - MAM DOŚĆ ERY I INNYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:12
      Może azjaci wyzwolą Nas z niewoli łupieżców i bezkarnych złodziei.
      BRAWO AZJA! JESTEM Z WAMI - oby się w czworo nie dogadali!!?
    • Gość: KR$ Suuuper!!! IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 13.04.05, 23:23
      Wlasnie na nich liczylem - i zmartwilem sie slyszac ze oferty zlozyla Netia i
      jakas malenka firemka. A tu niespodzianka - Hutchinson - mam nadzieje ze da
      naszym zlodziejom po dupie.
    • Gość: Kris Re: Komórki z Azji IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.04.05, 23:24
      jestem za wprowadzeniem nowego operatora z zewnątrz bo mieszkam obecnie w UK i
      "3" jest super bardzo dobre telefony i co więcej bardzo tanie połączenia dlatego
      czekam z niecierpliwościom co będzie w polsce
    • Gość: maroi Re: Komórki z Azji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 00:16
      Oczywiście że lepiej jeżeli będzie to nowy operator, a nie podział na dotychczasowych trzech.
      Tylko martwi mnie dlaczego tylko CZWARTY, skoro do podziału były DWIE częstotliwości.
      A co do azjatów, to zbytnio bym się nie cieszył, bo pewnie oleją GSM i zainwestuja w UMTS, a tam raczej chyba tanio nie będzie?
    • Gość: PAP Pierwsza fala IP: *.acn.waw.pl 14.04.05, 00:32
      Moze wkoncu cos ruszy sie w tej naszej Polsce, bo jesli nasze znaczy lepsze to
      ja w tym wypadku wole azjatyckie.Im szybciej tym lepiej! i taniej... mam
      nadzieje.
      • Gość: obserwator Dopuki Grecy sprzedaja w Polsce poprzez Germanos IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 14.04.05, 01:07
        i Sunlight, doputy przekupstwo w Erze bedzie sie szerzyc.
    • Gość: juraS nawet z Rosji! Byle tylko rozwalił tę sitwę w PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 01:41
      czas na nową Erę, a nie Plus in minus, czy bezmózgowa Ideę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka