Gość: Krzysztof IP: *.mis 29.08.02, 13:02 Czy mozecie polecic dostawce uslug internetowych z Bydgoszczy? chodzi o lacze stale. Lokalizacja - Górzyskowo Pozdrawiam Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szymrog Re: stale lacze do internetu - Bydgoszcz IP: 212.122.212.* 22.09.02, 09:31 Polecam firme BART. Założyli mi w 3 tygodnie stałe łącza !!! Ich strona: www.hipernet.ras.pl . Zobacz warto. P.S. Znasz Pawła Gaula z ulicy Gołębiej ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: stale lacze do internetu - Bydgoszcz IP: *.mis 10.10.02, 14:25 Gość portalu: szymrog napisał(a): > Polecam firme BART. Założyli mi w 3 tygodnie stałe łącza !!! Ich strona: > www.hipernet.ras.pl . Zobacz warto. > > P.S. Znasz Pawła Gaula z ulicy Gołębiej ??? dziekuje, zobacze. P.G. nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: stale lacze do internetu - Bydgoszcz IP: proxy / 212.160.204.* 11.10.02, 10:24 Bardzo zależy mi na podłączeniu się w Bydgoszczy (dopiero co się tu przeprowadziłem) napisz proszę coś więcej o współpracy z tą firmą. Jak to chodzi jak z instalacją? Odpowiedz Link Zgłoś