Dodaj do ulubionych

jaka przeglądarka najlepsza??

05.12.06, 19:36
mam maxton-a
ale dzis wogole cos sfiksował.....jakas nowa wersja -ja nic nie kumam
poradzcie jakąs bardziej przyjana przegladarkę dla...ograniczonej
komputerowo;-)))))
tylko jak sie ja sciaga i instaluje?
lopatologicznie proszę Was!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • neder Re: jaka przeglądarka najlepsza?? 05.12.06, 21:31
      np. firefox. Ściąga sie ja z internetu oczywiści (pewnie w google znakdziesz
      stronę domową ale strzelam www.firefox.pl), a instaluje... klikając w to co
      ściągnęłaś.

pzdr
    • daniellinux Re: jaka przeglądarka najlepsza?? 05.12.06, 21:54
      Każda ma plusy i minusy. Najpopularniejsze to IE,Opera,Firefox. Najlepiej
      sprawdź samemu.
    • p4p2pc Re: jaka przeglądarka najlepsza?? 06.12.06, 11:23
      Co za pytanie? ;)
      Fire Fox!! :)
    • monika_04 Re: jaka przeglądarka najlepsza?? 06.12.06, 11:42
      firefox!
    • seggio Re: jaka przeglądarka najlepsza?? 06.12.06, 15:19
      Opera - wygodna i szybka ;)
      • Gość: marek Re: jaka przeglądarka najlepsza?? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.12.06, 15:22
        ma jedną zaletę , nie otwiera prawidłowo wiele stron. a zaleta to żart.
        • 3promile Re: jaka przeglądarka najlepsza?? 06.12.06, 21:11
          Jessó, znowu wojna WaFFen SS i Opera Special Forces...
      • Gość: zrob_se_dobrze Re: jaka przeglądarka najlepsza?? IP: *.c29.msk.pl 08.12.06, 06:18
        seggio napisał:

> Opera - wygodna i szybka ;)

jasne ,wszystkie sa szybsze od IE hehehehe
        szczegolnie FireFox - od startu do otwarcia okna uplywa 10 s !!!!!!!!!!!!
    • Gość: Qba Re: jaka przeglądarka najlepsza?? IP: 82.160.33.* 06.12.06, 19:33
      Safari i Konqueror
      • Gość: fajfus Re: jaka przeglądarka najlepsza?? IP: *.tpnet.pl 07.12.06, 09:44
        Linuksa nie używają osoby ograniczone komputerowo więc
        Konqueror odpada. Ja na swoim Archu używam głównie Firefoksa
        a czasami włączam Operę.
    • Gość: IE fan Re: jaka przeglądarka najlepsza?? IP: 195.116.202.* 07.12.06, 09:49
      Tylko IE. Najnowszy oczywiscie. Nie jakies tam badziewie..
      Sprawdzony! z tradycjami! i od Bill'a.
      • Gość: fajfus Re: jaka przeglądarka najlepsza?? IP: *.tpnet.pl 07.12.06, 22:15
        Wsadź sobie to IE do swojej ..... nooo tam gdzie najbardziej śmierdzi.
        P.S. Tak, możesz do gęby.
        • Gość: bajeczka35 Przeglądarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 22:21
          fajfus wybrańcu Linuxa nie przesadzaj z tymi komentarzami
          brygida po kolei ściągaj i instaluj i popracuj parę dni. Przeglądarkę najłatwiej znajdziesz w googlach, a tam strony gdzie można ją ściągnąć. Sama używam Opery i w sumie jestem z niej zadowolona i jak każda przeglądarka nie jest pozbawiona zalet i wad, kwestia tylko w tym jaka przypadnie Ci do gustu
        • Gość: IE fan Re: jaka przeglądarka najlepsza?? IP: 195.116.202.* 08.12.06, 09:45
          Widze, ze z własnego doświadczenia wiesz gdzie mógłbym sobie to wsadzić, ale w
          moim przypadku sie pomyliłeś. U mnie z buzi pachnie jak fiołkami o poranku, a ty
          się wybierz do dentysty, wtedy problem zniknie.

Czasem należy czytać między wierszami. Współczuje Tobie i Twoim znajomym.
          Tobie dlatego, że szybko padniesz na wrzody albo inne choroby spowodowane
          nerwicą, a Twoim znajomym, że muszą przebywać z takim gburem.

• Gość: aaaaa Re: jaka przeglądarka najlepsza?? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.12.06, 00:29
            IE to sobie możesz wsadzić gdzie Ci sie żywnie podoba ale nie wciskaj tutaj głupot...

Tylko Opera lub Fx...
            • bruke Re: jaka przeglądarka najlepsza?? 09.12.06, 07:50
              Nie kłóćmy się! Niech każda osoba wypowie swoje zdanie z podaniem zalet i wad
              swojej przeglądarki, to przynajmniej coś wzajemnie skorzystamy. Wczoraj
              zainstalowałem sobie Mozillę Firefox 2, bo dotychczas miałem sprawiająca mi
              pewne problemy wersję 1.5. Niezbyt szybko uruchamiała się i czasami zawieszała.
              O jej zaletach można przeczytać w internecie, a ja na razie zauważyłem, że jest
              znacznie szybsza, nie zawiesza się i ma słownik, więc pisząc nie popełni się błędu.
              • era77 Re: jaka przeglądarka najlepsza?? 09.12.06, 12:11
                W 1.5 też spokojnie można sobie zainstalować słownik.
    • Gość: Me Re: jaka przeglądarka najlepsza?? IP: 82.139.9.* 09.12.06, 18:28
      używam opery,ma troche wad jak np.to ze nie otwiera prawidłowo niektórych stron,ale jest mała ładna szybka a ja mam wolny komputer i wolne łącze.
      mam też firefoxa , niby ok,ale jakoś na codzień nie mogę się do niego przekonać.używam go tylko do tych stron które nie otwierają się w operze a musze je otworzyć.
      nie urzywam i.e.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka