malati 09.12.07, 17:03 czesc! chce zalozyc strone www (korzystajac np z joomla!) czy ktos moglby mi polecic darmowa (lub tanie) domeny? dziekuje ogromnie. pozdrawiam. malati Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-800 OT 09.12.07, 17:44 Darmowa albo tania będzie tylko w pierwszy roku abonamentowym. Później będzie normalna stawka. Odpowiedz Link Zgłoś
wwwsiedlce Re: darmowa domena + dobry standard 11.12.07, 17:31 Hej Kiedyś była to www.za.pl ale że tam jest już pełno to tera można zakładać na www.osemka.pl. Mam już tam kilka lat i nic za to nie płace. W dodatku masz 250 MB miejsca na swoją stronę. Jedyna rzecz to jakis programik zeby wysyłać pliki na serwer, Total Commander lub coś w tym stylu. Pozdrawiam. M_K_ / www.bilety.za.pl / Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: darmowa domena + dobry standard 11.12.07, 17:42 Jeżeli pod pojęciem "darmowa domena" rozumiesz darmowy hosting, a poza tym to ma być zwykła stronka bez wodotrysków i kosmicznych transferów. to polecam ovh.org/pl/index.html Mam tam swoją prywatną stronę od jakiegoś czasu i zero zastrzeżeń Odpowiedz Link Zgłoś