Gość: mateo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 13:20 hej, a co to znaczy że niektóre modemy są hsdpa ready? jak kupie go sobie to będe mógł śmigać te 3,6 Mb/s albo 7,2 Mb/s? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.iplus Re: hsdpa ready? 28.01.08, 14:44 Hej, w przypadku modemów HSDPA ready, aby osiągnąć prędkość transmisji 7,2 MBita, należy ściągnąć zaktualizowany firmware ze strony www.iplus.pl. Modem bedzie działał wtedy tak samo jako inne modemy HSDPA. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lila-3 Re: hsdpa ready? 24.02.08, 11:51 Mam pytanie, czy już się zdecydowałeś/aś na podpisanie umowy z Plusem. Pytam, ponieważ szukam osoby, która byłaby chętna na zmianę, cesję umowy ze mną. Ja chcę zrezygnować, ponieważ internet w mojej miejscowości słabo chodzi. Aby nie płacić kary muszę znaleźć osobę chętną na internet. Dam możliwość sprawdzenia modemu, abyś nie musiał/a kupować "kota w worku". Myślę, że nie będziesz musiał/a opłacać wstępnych opłat typu aktywacja itp. ponieważ już jest wszystko opłacone. Odpowiedz Link Zgłoś