kobbieta 12.11.03, 06:17 mialam taka w prawym dolnym rogu. Klikaniem prawym klawiszem otwierala sie jednokolumnowa tabelka do przystosowania glosnosci. Ktos inny uzywal komputera i zniknela :-( Czy ktos prosze moze mi pomoc jak ja odzyskac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobbieta Re: zniknela mi ikona glosnosci :-(((( 12.11.03, 06:24 to byla taka ikonka chyba glosnosci jak dzwon Odpowiedz Link Zgłoś
kobbieta Re: zniknela mi ikona glosnosci :-(((( 12.11.03, 06:35 kobbieta napisała: > to byla taka ikonka chyba glosnosci jak dzwon raczej wygladala jak megafon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: zniknela mi ikona glosnosci :-(((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 06:48 A głośniki grają? I jaki to system? Jeżeli XP to najprościej przywrócić ustawienia sprzed używania przez osobę drugą. Odpowiedz Link Zgłoś
kobbieta Re: zniknela mi ikona glosnosci :-(((( 12.11.03, 07:21 Gość portalu: olo napisał(a): > A głośniki grają? I jaki to system? Jeżeli XP to najprościej przywrócić > ustawienia sprzed używania przez osobę drugą. tak , jak nastawiam winamp to muzyka gra. tylko tej ikonki nie ma jak bym chciala zmieniac glosnosc. A ustawienia przed ta osoba to nie potrafie przyywolac:-( Odpowiedz Link Zgłoś
wamal Re: to jest win98 12.11.03, 08:38 Klawisze: Start->Ustawienia->Panel sterowania->Multimedia i na zakładce audio przyhacz "Pokazuj wskaźnik głośności na pasku zadań". pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kobbieta Re: to jest win98 12.11.03, 09:03 wamal napisał: > Klawisze: Start->Ustawienia->Panel sterowania->Multimedia i na zakładc > e audio > przyhacz "Pokazuj wskaźnik głośności na pasku zadań". pzdr. dziekuje baaaardzo:-) a tyle sie meczylam tylko jeszcze spytam: dawniej jak naciskalam prawym klawiszem to wyskakiwala tabelka jednokolumnowa co do glosnosci, a teraz wyskakuja napisy: - Otworz glosnosci kontrole - Dostosuj audio wlasciwosci jak moge powrocic do tej jednokulumnowej tabelki? Odpowiedz Link Zgłoś
kobbieta Re: to jest win98 12.11.03, 09:29 Gość portalu: JP napisał(a): > to nacisnij lewy jak nacisne lewy - to potem jest trudniej sie pozybc tego co wyskoczylo - a prawym - to sie otwieralo i potem moglam kliknac (gdziesz indziej na pasku) zadan tylko raz i znikalo. Odpowiedz Link Zgłoś
kobbieta Re: to jest win98 13.11.03, 01:34 kobbieta napisała: > Gość portalu: JP napisał(a): > > > to nacisnij lewy > > jak nacisne lewy - to potem jest trudniej sie pozybc tego co wyskoczylo - > a prawym - to sie otwieralo i potem moglam kliknac (gdziesz indziej na pasku) > zadan tylko raz i znikalo. czy ktos prosze moze mi pomoc wrocic do prawego klawisza? (jak dawniej to mialam) Odpowiedz Link Zgłoś
wamal Re: zniknela mi ikona glosnosci :-(((( 13.11.03, 09:23 kobbieta napisała: > Ktos inny uzywal komputera i zniknela :-( Co oznacza "używał"? Prawdopodobnie zaktualizował system najnowszymi (tzn. właściwymi) sterownikami od karty dźwiękowej, albo ...być może jakaś część komputera (płyta główna, karta dźwiękowa) została wymieniona. Zgaduję, ale prawdopodobnie będziesz musiała polubić nowe otwieranie regulacji głośności lewym klawiszem. pozdrowienia z Toronto n/W. Odpowiedz Link Zgłoś
kobbieta Re: zniknela mi ikona glosnosci :-(((( 13.11.03, 11:34 wamal napisał: > kobbieta napisała: > > Ktos inny uzywal komputera i zniknela :-( > to byla osoba ktora uzywala pare godzin (slabo zorientowana w komputerach). Gdy skonczyla, na ta ikonka glosnosci byla przekreslona jako glucha (mute) Ja staralam sie sytuacje naprawic i tak wyszlo. ale postaram sie przyzwyczaic przez to inne otwieranie :-) Odpowiedz Link Zgłoś