Gość: tomsok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 12:58 Pewnie wszyscy szczęśliwi Użytkownicy Nesotrady Plus, patrzą codziennie na to hasełko na belce przeglądarki. Czy ktoś wie jak to usunąć? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hepik Re: Neo + wita Cię w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 13:04 A po cholerę patrzeć tak wysoko.Prawdę mówiąc kończy mi się miesiąc i pierwszy raz na to spojrzałem po przeczytaniu twojego postu.Co to ludziom może przeszkadzć,popatrz,popatrz. Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: Neo + wita Cię w internecie 14.12.03, 16:45 Gość portalu: hepik napisał(a): > A po cholerę patrzeć tak wysoko.Prawdę mówiąc kończy mi się miesiąc i pierwszy > raz na to spojrzałem po przeczytaniu twojego postu.Co to ludziom może > przeszkadzć,popatrz,popatrz. Mnie najbardziej przeszkadza, że Tepsa i jej program ma w d... użytownika i instaluje i wpisuje mu wszystko "ustawowo" gdzie chce i jak chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hepik Re: Neo + wita Cię w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 17:22 Wjeżdzam do Polski-pisza Witamy w Polsce,wjeżdżam do Niemiec a tam też napis Wilkommen albo cos w tym sensie,nawet w GB Welcome stoi.Wchodzę do hipermaketu a tam Witamy w Auchan.I wreszcie gdy gość w dom to ja też Witam,witam.Ale już nie będę ,żeby nikogo nie urazić. Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: Neo + wita Cię w internecie 14.12.03, 20:58 Instaluję Neostradę a mi to gówno wstawia BEZ PYTANIA jako stronę startową www.wp.pl zamiast mojego webmaila! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hepik Re: Neo + wita Cię w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 04:57 Bo oni wiedzą,że jesteś piecyk gazowy i sobie zrobiśz tak jak będziesz chciał.Ja sobie zrobiłem GW bo lubię.Ale to jest zmiana tematu czyli ucieczka do przodu czyli szukanie następnych powodów na udowodnienie ,że Neo to goowno.Czy komukolwiek może przeszkadzać wąziutki pasek na samej górze ekranu ,w którym ktoś grzecznie mówi Dzień dobry?Obawiam się,że takim osobnikom powiedzenie dzień dobry w windzie może skończyć się skopaniem mordy i kilkudniowym pobytem w szpitalu.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Neo + wita Cię w internecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.03, 07:53 Gość portalu: hepik napisał(a): > Bo oni wiedzą,że jesteś piecyk gazowy i sobie zrobiśz tak jak będziesz > chciał. Ja sobie zrobiłem GW bo lubię. Doprawdy? Gratuluję dobrego samopoczucia. Myślę, że tu nie chodzi o stronę startową czy napis na belce, ale o pewne ZASADY. > Ale to jest zmiana tematu czyli ucieczka > do przodu czyli szukanie następnych powodów na udowodnienie ,że Neo to > goowno. Nie trzeba nic szukać. Tepsa daje powody na każdym kroku. Napis ma pasku i strona startowa to pikuś. Np. na podstawie własnych doświadczeń mogę powiedzieć, że NA INFOLINII (0800 602 602) KŁAMIĄ! > Czy komukolwiek może przeszkadzać wąziutki pasek na samej górze > ekranu ,w którym ktoś grzecznie mówi Dzień dobry? Mnie na przykład krew zalewa! Czy Tepsa spytała mnie czy chcę taki napis??? Czy uprzedziła, że coś takiego po instalacji się pojawi? Że jej program tak głęboko ingeruje w system? > Obawiam się,że takim osobnikom > > powiedzenie dzień dobry w windzie może skończyć się skopaniem mordy i > kilkudniowym pobytem w szpitalu.Pozdr. He, he! Tu to lekko przesadziłeś! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Neo + wita Cię w internecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.03, 10:40 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > powiedzieć, że NA INFOLINII (0800 602 602) KŁAMIĄ! Oczywiście chodzi o nr 0800 102 102. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hepik Re: Neo + wita Cię w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 14:18 Krew zalewa z róznych powodów,każdego z jakiegoś innego.Mnie naprzykład zalewa gdy idę po wózek na zakupy w hipermarkecie i się okazuje,że mam w kieszeni 5 zł a wózek można uwolnić tylko 1 lub 2 złotowką.I trzeba dymać przez cały sklep do informacji by rozmienić.Tylko czy to napewno wina globalistów,którzy wymyślili,że wózki będą akurat na takie monety?Sam widzisz -to dlaczego nas zalewa jest w nas a nie obok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hepik Re: Neo + wita Cię w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 14:21 A czy oni się mnie pytali czy ja chcę na 1lub 2 złotówkę wózek? Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: Neo + wita Cię w internecie 15.12.03, 21:04 Nie musisz kupować w hipermarkecie. Możesz sobie kupić w innym sklepie w mieście, albo w sklepie osiedlowym. Jeśli mieszkasz w większym mieście, nie musisz nawet wychodzić z domu - zamawiasz przez Internet i masz wszystko z dostawą do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk.gazowy Re: Neo + wita Cię w internecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.03, 09:01 Poza tym w Twoim przypadku są możliwe CZTERY opcje: 1) masz złotówkę, 2) masz dwuzłotówkę, 3) masz złotówkę i dwózłotówkę, 4) nie masz ani złotówki i ani dwózłotówki. A to że nie masz to tylko Twoja wina. Mógłbyś zadbać o to, żeby mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hepik Re: Neo + wita Cię w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 20:48 U Ciebie też 4 opcje 1 masz Neo i masz pasek niebieski z powitaniem 2 nie masz Neo i nie masz paska niebieskiego z powitaniem 3 masz Neo i nie masz paska niebieskiego z powitaniem,bo ci przeszkadzał i się go pozbyłeś 4 nie masz własnego compa,nie masz Neo i nie masz paska niebieskiego z powitaniem ale to już tylko Twoja wina Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: Neo + wita Cię w internecie 16.12.03, 20:51 Gość portalu: hepik napisał(a): > U Ciebie też 4 opcje > 1 masz Neo i masz pasek niebieski z powitaniem To jest opcja DLA WSZYSTKICH, "ustawowa". > 2 nie masz Neo i nie masz paska niebieskiego z powitaniem Albo modem, albo modem i telepakiety z paskiem i stroną startową gratis (niektórzy nie wiedzą, że można ją w ogóle zmienić!). > 3 masz Neo i nie masz paska niebieskiego z powitaniem,bo ci przeszkadzał i się > > go pozbyłeś Trzeba być ZAAWANSOWANYM użytkownikiem, żeby się tego pozbyć. Ilu jest procentowo zaawansowanych użytkowników Neostrady? > 4 nie masz własnego compa,nie masz Neo i nie masz paska niebieskiego z > powitaniem ale to już tylko Twoja wina No tak. Nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP Re: Neo + wita Cię w internecie IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 16.12.03, 09:14 Nie moge doczytac do konca tych postow bo mnie ten helpik zszokowal. Zeby uzyc wozka trzeba za to placic? To nie wystarczy, ze ja chce zrobic w tym sklepie zakupy i ten sklep na tym zarobi? Tu gdzie mieszkam, ludzie zatrudnieni w sklepie podsuwaja mi wozek przy wejsciu abym nie musial za daleko chodzic. Dawno juz nie bylem w Polsce. Ciagle sie zastanawiam czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hepik Re: Neo + wita Cię w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 20:40 Dwuzłotówka lub dwózłotówka jest kaucją.Po zrobieniu zakupów i rozładowaniu udajesz się z wózkiem pod taką wiatę i tam wpinając wózek dwó,tfu dwuzłotówka wyskakuje z powrotem.Jest jeszcze opcja,że nie chce ci się udać z wózkiem pod wiatę,wtedy znajduja się panowie,degustatorzy polskich win i chętnie ci ten wózek odprowadzają na miejsce.Po odprowadzeniu z trzech wózków maja na następną butelkę do degustownia.Czyli podobnie jak u Ciebie.Ludzie chcą pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: specu Re: Neo + wita Cię w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 13:13 Pewnie zainstalowales wszystko tak jak bylo w instruckji z modemem? Wywal cale to badziewie. Jak? neostrada.info/forum/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomsok Re: Neo + wita Cię w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 13:32 dzięki, jest to pomysł. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Neo + wita Cię w internecie IP: 213.77.7.* 15.12.03, 10:27 To nic nie da. Może trzeba przeinstalować IE Odpowiedz Link Zgłoś
kell99 Re: Neo + wita Cię w internecie 15.12.03, 11:11 glowe sobie tez przeinstaluj:) widziales by mozna bylo przeinstalowac msie, bo ja nie. chyba, ze masz na mysli reinstalacje systemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP Re: Neo + wita Cię w internecie IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 16.12.03, 09:19 Aby przeinstalowac Internet Explorer 6 nalezy w okienku Uruchom wpisac sfc /scannow i nacisnac OK. support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;318378&Product=ie600 Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy Merytorycznie... 16.12.03, 20:53 Gość portalu: tomsok napisał(a): > Pewnie wszyscy szczęśliwi Użytkownicy Nesotrady Plus, patrzą codziennie na > to hasełko na belce przeglądarki. Czy ktoś wie jak to usunąć? > Pzdr Ja tu się użeram z fanem TP SA i zapomniałem o Tobie. Sorry. :-( Jeśli się jeszcze nie pozbyłeś tego napisu, uruchom edytor rejestru (Start -> Uruchom, wpisz regedit i wciśnij OK), wyszukaj (F3) ten tekst i go usuń. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Merytorycznie... 17.12.03, 06:21 Fan,nie fan-wczoraj akurat minął miesiąc testowania a u mnie ciągle Neo jest.Mam nadzieję,że to przeżyjecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo Re: Merytorycznie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 19:03 No i mi też wczoraj test się skończył i neostrada dalej stoi. Tak trzymać, TELEKOMUNIKACJA RZĄDZI !!! (to ostatnie to żart, nie mogłem się powstrzymać, nie bluzgajcie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś