keke251 03.10.06, 21:04 Witam.Niedługo zamierzamy ochrzcic naszego syneczka.Chciałabym zaprosic gosci na uroczysty obiad do restauracji.Czy mogłybyscie polecic mi jakis fajny lokal?Jakie sa ceny od osoby?Z góry dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katrind Re: Chrzciny 04.10.06, 09:44 Ja robiłam w Figaro i w sumie byłam zadwolona. Niedrogo i smacznie. Cen już nie pamiętam, bo to było ponad rok temu, ale w porównaniu z innymi lokalami były konkurencyjne, Odpowiedz Link Zgłoś
gosikka Re: Chrzciny 04.10.06, 10:43 W ubiegłą sobotę :)) Hotel Starzyński - 3 dania (przystawka, zupa, danie główne), tort wlasny (z Wiedeńskiej)+ napoje (woda, soki, kawa, herbata).Wyszło niecałe 90zl od osoby.Pewnie gdzie indziej wyszłoby taniej, ale w grę wchodziły dodatkowe uwarunkowania, nie tylko koszt :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosikka Re: Chrzciny 04.10.06, 10:45 Aaaa, koszt zależy oczywiście od tego, co się zamawia, dlatego przy innych daniach moglo być taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes3131 Re: Chrzciny 04.10.06, 16:54 Jeśli poszukujesz tańszego lokalu to moja znajoma robiła w Ośrodku Mazowsze w Soczewce, może kuchnia nie jest najlepsza, ale wiem, ze ceny były bardzo atrakcyjne i miejsce ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
bomola Re: Chrzciny 06.10.06, 09:51 polecam art deco pyszne jedzenie przyjemny lokal Odpowiedz Link Zgłoś
bejoy Re: Chrzciny 06.10.06, 11:00 Dawna Marina, obecnie "Dancing" przy dworcu PKP. Robiłam wesele z chrzcinami :) Odpowiedz Link Zgłoś
monika-wit Re: Chrzciny 09.10.06, 21:24 A ja polecam Kopcińskiego - przy sali "Pan Tadeusz" mają bardzo fajna salę bankietową. Miło, obsługa super, wszystko do ustalenia, jedzenie pyszne - za uroczystość do późnego wieczora z dwoma gorącymi daniami, kilkoma zimnymi i mnóstwem przytawek zapłaciliśmy 65 zł od osoby (z tortem). Odpowiedz Link Zgłoś
beatkaipawel Re: Chrzciny 16.02.07, 20:54 Witajcie!Niedługo zostanę chrzestną i jestem ciekawa jakie prezenty (jakiej wysokości) są teraz w modzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bejoy Re: Chrzciny 17.02.07, 08:48 Chrzestny - srebro, przepiękna biżuteria Chrzestna - pamiątkowe albumy, ogromna porcelanowa lalka Wszyscy dawali koperty, ale ile i po ile, to nie wiem, bo razem ze ślubnymi wszystko poszło do jednego wora :))) Prosiliśmy o kasę, ponieważ Ola miała już dużo rzeczy, a my wiemy najlepiej co jej dokupić. Na pewno dostała jeszcze misia i zestaw ubranek z kocykiem - cudo(!) Pewnie jeszcze coś, ale nie pamiętam :) Odpowiedz Link Zgłoś
subotka Re: Chrzciny 20.02.07, 10:30 ja robilam w listopadzie w Figaro i polecam, 65zl od osoby w tym obiad z 2 drugimi daniami, przystawki, tort, napoje- trzeba negocjowac Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka12 Re: Chrzciny 20.02.07, 16:48 Ja również polecam KOpcińskiego, sala "PAN Tadeusz" Płaciliśmy 70 zł. od osoby. Były 3 dania na gorąco. Pierwsze podanie to był rosół, ziemiaki zapiekane i kurczak pieczony do tego zestaw surówek. Drugie , ryż i schab lub karkówka pieczona i buraczki. Trzecie, mięso mielone w cieście jakoś coś takiego, takie trójkątne było. Do tego na stołach: surówki, śledziki, zimne nóżki, wędlina, pieczywo, soki, kawai herbata, tort(bardzo dobry}, owoce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortografia Re: Chrzciny IP: *.colo.transip.net 13.10.15, 13:19 ada3256 napisał(a): > Zajrzyj tutaj, masz mnustwo Przed wysłaniem odpowiedzi zajrzyj do słownika ortograficznego, spamerko. Odpowiedz Link Zgłoś