atomedea 20.02.08, 17:36 Witam! Chciałabym sprzedać chustę Bebelulu. Kolor piaskowy,stan bardzo dobry, używana przez pół roku,z oryginalnym pudełkiem i instrukcją. Mogę przesłać zdjęcia na maila. Mój adres: atomedea@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ithilhin Re: Chusta Bebelulu 20.02.08, 18:07 dziecko wyroslo czy noszenie nie wychodzi? moze wpadniesz na spotkanie chustowe. co prawda mamy inny typ chust (glownie dlugie wiazane) ale z beblulu tez mozemy sobie sprobowac dac rade :-) a przy okazji zobaczysz co mozna inaczej. o spotkaniach czytaj tutaj: www.klubkangura.plock.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
atomedea Re: Chusta Bebelulu 23.02.08, 10:23 Chusty używaliśmy głównie do usypiania córki i sprawdzała się rewelacyjnie. Teraz mała ma już 11 miesięcy i nie chce w niej spać. A noszenie w pozycji pionowej dziecka w chuście typu Lulu nie jest do końca wygodne i bezpieczne (moim zdaniem). Obecnie córka próbuje chodzić samodzielnie i to sprawia jej największą frajdę, nie ma mowy o noszeniu w chuście czy bez. Dziękuję za zaproszenie na spotkanie chustowe i pozdrawiam! Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
ithilhin Re: Chusta Bebelulu 23.02.08, 17:50 no pionowo w Lulu to niekoniecznie :-) ale my nosimy w dlugich wiazanych, to zupelnie cos inneego niz chusta typu lulu. chusta mimo wszystko sie przydaje jak dziecko juz chodzi. wtedy na sapcer nie trzeba brac wozka i isc spokonie na dluzsza trase - ja kdziecko sie zmeczy to laduje w chuscie. Odpowiedz Link Zgłoś