ankik2 12.05.06, 09:14 czy ktos sie wybiera na nauke tancow greckich w sobote na elektoralna? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomaszkozlowski1 Noc Muzeów-też będą tańce greckie 12.05.06, 22:54 Miło mi Was zawiadomić,że 20 maja (sobota) będzie można potańczyć tańce greckie także na Nocy Muzeów.Mazowieckie Centrum Kultury i Sztuki,ul.Elektoralna 12, Sala Widowiskowa, godz. 19.30-21.00. Pozdrawiam! Tomek ------------------------------------ www.e-grecja.pl Odpowiedz Link
tomaszkozlowski1 Re: niestety odwołane. n/t 15.05.06, 15:49 Z przyczyn niezależnych od Towarzystwa,tańce greckie w Noc Muzeów niestety zostały odwołane Ale przed wakacjami będzie jeszcze okazja do potańczenia,bo 3 czerwca w sobotę jest jeszcze jeden warsztat (od 15-ej do 16.30). Pozdrawiam! Tomek ----------- www.e-grecja.pl Odpowiedz Link
simera Re: tance greckie w warszawie 15.05.06, 20:51 a czy będzie cos podobnego na połodniu (Górny Śląsk)? Odpowiedz Link
tomaszkozlowski1 Re: tance greckie w warszawie 30.05.06, 14:00 Przypominam,że w najbliższą sobotę znów tańczymy na Elektoralnej.15.00-16.30. Wstęp wolny.Do zobaczenia! Tomek ------------------ www.e-grecja.pl Odpowiedz Link
ankik2 Re: tance greckie w warszawie 04.06.06, 15:50 i nie bylam wczoraj na tancach niesety utknelam na zakupach i mi sie kolezanka rozchorowala a nie mam zbyt wielu znajomych amatorow muzyki i tancow greckich, wiec nie mialam z kim isc jak bylo? Odpowiedz Link
tomaszkozlowski1 Re: tance greckie w warszawie 04.06.06, 19:35 Było bardzo sympatycznie i wesoło Nie martw się,jesienią raczej też będą warsztaty.Na pewno będą jeszcze okazje. Tomek Odpowiedz Link
bebiak Re: tance greckie w warszawie 04.06.06, 22:22 A ja byłam i to sama: czasami nikt z tych, do których zadzwonię, nie może iść (o - jak wczoraj) ale dla mnie żaden problem iść bez towarzystwa. W końcu na warsztatach i tak tańczy się nie w parach [ ] a poza tym tyle tam znajomych mordek Dziś mnie bolą mięśnie ud... jak zawsze po przysiadach - ech, ależ jestem kondycyjnie cieniutka! Odpowiedz Link
bebiak Re: tance greckie w warszawie 04.06.06, 22:26 I w końcu zapomniałam napisać, że ofkors było wspaniale! I jeszcze powinnam, że będzie mi brakowało tańców... przerwa letnia jest pod tym względem okrutna, ale może na jakąś tańcującą imprezę załapię się w Helladzie??? O, jak teraz na Chios na przykład się zdarzyło? Odpowiedz Link
ankik2 Re: tance greckie w warszawie 06.06.06, 12:13 o rany! to bylo nawet z przysiadami? to juz wyzsza szkola jazdy jak dla mnie zreszta jak bylam na rodos to zalapalam sie na jakas impreze (cos w style festynu) gdzie tanczyla cala mlodziez. bylam pod ogromnym wrazeniem tego ze potrafia tam tanczyc wszytsko i nawet wiedza jakie kroki do jakiej piosenki... zahipnotyzowali mnie wtedy. a my co? poloneza na studniowce, bo kto pamieta o oberku i mazurze? Odpowiedz Link
tomaszkozlowski1 W-WA-OSTATNI WARSZTAT PRZED WAKACJAMI 20.06.06, 00:20 TOWARZYSTWO PRZYJACIÓŁ GRECJI we współpracy z DOMEM KULTURY ŚRÓDMIEŚCIE serdecznie zapraszają na PLENEROWY WARSZTAT TAŃCA GRECKIEGO NIEDZIELA 25 CZERWCA Godz. 16.00- 17.30 „OGRODY FRASCATI” na tyłach hotelu Sheraton, dojście od pl. Trzech Krzyży (teatr ogródkowy w pobliżu Muzeum Ziemi) Impreza odbędzie się nawet przy deszczowej aurze (scena i widownia są zadaszone). Wstęp wolny! Zapraszamy! Zarząd Towarzystwa Przyjaciół Grecji, Warszawa 2006 r. Jednocześnie z przykrością zawiadamiamy, że planowany na lipiec warsztat tańca greckiego na Międzynarodowym Festiwalu Tańca w Lądku, nie odbędzie się. ------------ www.e-grecja.pl Odpowiedz Link
anabella19 Re: W-WA-OSTATNI WARSZTAT PRZED WAKACJAMI 20.06.06, 20:27 No i znowu mnie cos ominie ( W sobote wybywam na poludnie. Niestety, tym razem nie moja ukochana Kreta /wszak dopiero 6 dni temu wrocilam/. Sprobuje zaprzyjaznic sie z Sycylia. pozdrawiam, a Odpowiedz Link
bebiak Re: W-WA-OSTATNI WARSZTAT PRZED WAKACJAMI 20.06.06, 23:04 anabella19 napisała: > No i znowu mnie cos ominie ( Ależ mi podpadasz, wrrrrr - miałam zamiar zabrać Cię ze sobą, a Ty co? Jeszcześ o Kreciku nienaopowiadała, jeszcześ zdjęć nie pokazała, a już Cię niesie i to gdzie????? Buuuuu, będę wyć, bo pewnie przed moim wyjazdem już Cię nie obaczę!!!! Odpowiedz Link
bebiak Re: Tańce greckie :-)) 25.06.06, 18:33 Były, były dziś ale niestety już po Ja znowu w pracy wrrr, a taki miałam świetny nastrój, bo .... bo lubię te tańce i już)) I tylko żal, że następne spotkanie dopiero po wakacjach, ale (wspominałam wcześniej) może w sposób praktyczny w Helladzie uda się wykorzystać warsztaty) ---> Niech się stanie! Odpowiedz Link