Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

rozkuwacz do łańcucha

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.11, 19:31
    Rozkuwacz za 10 zł połamal mi sie przy pierwszym uzyciu , ledwo co łancuch zalozylem. Więc chce coś lepszego , ale w rozsadnej cenie.

Który z rozkuwaczy bedzie lepszy ? Ewentualnie inne propozycje, cena do ok. 30 zl max.
    allegro.pl/skuwacz-rozkuwacz-lancucha-kellys-cre-01-msbike-i1619208439.html#gallery
    allegro.pl/rozkuwacz-skuwacz-lancucha-super-cena-najtaniej-i1617832534.html#gallery

Obserwuj wątek
      • Gość: Bimota Re: rozkuwacz do łańcucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 22:47
        To zdolny jestes. Zawsze uzywam takich za 10 zl i nigdy mi sie nie rozwalil zaden.
      • Gość: krzynio Re: rozkuwacz do łańcucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 06:48
        Kupuj w www.cyklotour.com a będziesz zawsze zadowolony.
      • Gość: passionplace Re: rozkuwacz do łańcucha IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.11, 23:06
        ja zapłaciłem 45 zł za skuwacz/rozkuwacz.

Mogę Ci go odsprzedać za te 15 zł, użyłem go tylko raz :) kontakt: lvcas @ onet. eu

---
        domy łódź | doniczki portal ślubny
      • b011001 Re: rozkuwacz do łańcucha 20.05.11, 06:04
        Zainwestuj w spinkę do łańcucha. Przejechałem na spince ~20 maratonów + treningi i nigdy nie pękła/rozpięła się samoczynnie.
        Zalety spinki:
        -rozpinasz łańcuch, wrzucasz do benzyny, potrząsasz - czyszczenie załatwione.
        -zrywasz łańcuch w polu (zdarza się na innych pinach) - wystarczy kawałek drutu (gwóźdź) i kamień, wybijasz zerwany pin, wkładasz zapasową spinkę (waży ~1g, kosztuje 5zł) i jedziesz dalej. Ile kosztuje i waży skuwacz?
        Wady:
        - nie jest oryginalnym fragmentem łańcucha;
        - łańcuch możesz zerwać tylko jeden raz na jedną spinkę którą masz
      • Gość: piter Re: rozkuwacz do łańcucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.11, 10:18
        Jak chcesz porządny sprzęt to kup Topeak, te narzędzia są na lata
        ja mam Topeak Super Chain Tool, od 4 lat, kosztuje ok. 50 zł ale są też tańsze tej marki
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka