Gość: Biba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 21:50 Widziałem ostatnio bikera z przeraźliwie jasno migającym światełkiem coś jak ksenon może ktoś wie co to za oświetlenie i ile kosztuje. Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: grigoriszcz Re: Przednie oświetlenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 23:52 To było zapewne oświetlenie LED. Białe LEDy mają lekką niebieską poświatę. Takie oświetlenie kosztuje kilkadziesiąt złotych. A jego zaletą jest wielogodzinne świecenie (mały pobór prądu). Link Zgłoś
Gość: Author Re: Przednie oświetlenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 07:47 Jeśli masz trochę kasy to naprawdę gorąco polecam lampę CatEye Opticube na trzy bardzo jasne diody LED. Kosztuje to około stówki, ale po założeniu 4 baterii R6(AA) starcza na setki godzin strzelania fotonami na wszystko wokół. Lampa przednia jest bardzo ważna i myślę, że nawet kosztem innych akcesoriów warto jest założyć to urządzenie. PS: Na jezdni migają mi długimi... :) Link Zgłoś
Gość: Bishop Re: Przednie oświetlenie IP: 195.85.227.* 24.06.04, 08:55 Na Allegro ostatnio kupiłem 4 diodową za 65 pln. ( światło ciągłe i migające ) polecam. Bishop Link Zgłoś