Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

STRONA MASY ZAWIESZONA!

27.08.04, 13:55
    Wchodze sobie teraz na strone masy a tam "limit transferu przekroczony".

Pozytywna wiadomość to taka, że ludzie na nią zaglądają a negatywna to, że
    trzeba szukac sponsora, który zechce fizycznie umieścić stronę masy na serwerze.
    Obserwuj wątek
      • yoshee Re: STRONA MASY ZAWIESZONA! 27.08.04, 14:03
        Zawieszona, pewnie do końca miesiąca.

Myślę, że sponsora można znaleźć.
        Nie jest to niewykonalne. Dużo osób odwiedza stronę masy, jak będzie na jakimś
        (płatnym, dobrym) serwerze to może to być też pewnego rodzaju reklama dla firmy
        udostępniającej przestrzeń (100 MB to nie jest wcale taki wielki problem).

Rozumiem, że alias (w.pl) zostaje, więc może wypadałoby jedynie umieścić małe
        logo czy link do firmy udostępniającej miejsce na serv. Powinno się coś znaleźć.
      • skeler Re: STRONA MASY ZAWIESZONA! 27.08.04, 14:11
        w tej chwili u mnie wszystko dziala - moze przekroczono tylko godzinny limit
        transferu... ale jak sie to znowu powtorzy to moge zmienic przekierowanie na
        moj domowy komputer (wolny i obslugujacy max 10 polaczen). Media troche zaczely
        gadac i stad juz teraz taki ruch na stronie...
      • skeler Re: STRONA MASY ZAWIESZONA! 27.08.04, 14:11
        a osoby znajace zawartosc strony proszone sa o nie wchodzenie na nia, zeby inni
        mogli ja obejrzec ;-)
        • xun_vixx Re: STRONA MASY ZAWIESZONA! 27.08.04, 15:18
          Nie ma problemu by znalesc dobry bezplatny server z html z duza objetoscia, bez
          reklam i (jelsi juz) z limitem polaczen miesiecznym a nie godzinowym. A nawet
          bez tego mozna sie obejsc... Teraz nie poszukam bo orowerek koncze szykowac :>
          Ale po masie moge sie rozejrzed i zrobic rozpiske paru servkow. Gorzej jesli
          www wymaga jakichs cgi czy php albo db... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka