gmart 04.04.02, 15:10 czy w ogole warto kupic rower z hipermarketu, taki np za 180 zl? Czy to calkowita pomyłka? Link Zgłoś Obserwuj wątek
stratoos Re: rower z hipermarketu 04.04.02, 15:39 > czy w ogole warto kupic rower z hipermarketu, taki np za 180 zl? Czy to > calkowita pomyłka? Slowo jednorazowka jest w tym momencie bardzo wskazane... pzdr, stratoos Link Zgłoś
hawkmoon Re: rower z hipermarketu 04.04.02, 22:12 180 zł to kosztuje amatorska piasta tylna roweru górskiego. To co kosztuje 180 zł w markecie nie jest rowerm górskim. Nie jest i nigdy nie będzie. Możesz oczywiście kupić ale licz się z awariami - zdziwisz się jak nastąpią szybko. A jeszcze bardziej zaskoczy cię (niemile) koszt naprawy. Może się okazać, że przywrócenie sprawności będzie kosztować więcej niż rower. Decyduj Link Zgłoś
pawel.szewczyk Re: rower z hipermarketu 07.04.02, 01:02 Pozostaje mi tylko zgodzić się z porzednimi odpowiedziami. Dla niedowiarków proponuję mały eksperyment. Należy udać się do sklepu rowerowego oferującego przyzwoite rowery np.: Giant, Author, Merida czy Superior i poprosić o umożliwienie jazdy próbnej rowerem za ok. 700-1000 zł. Następnie należy udać się do hipermarketu i zrobić to samo. Po takim eksperymencie ochota na kupno sprzętu z hipermarketu na pewno minie. Link Zgłoś
ssaczek Re: rower z hipermarketu 11.04.02, 22:39 Jeśli raz na tydzień jedziesz do parku na godzinną wycieczkę szlakiem wiewiórek to taki rowerek z marketu się nada i płaczu nie będzie jak go kto pożyczy z piewnicy. Link Zgłoś
mdc.fm Re: rower z hipermarketu 16.04.02, 15:01 Zamiast jeżdzić na rowerze , bedzie trzeba go nosić. Link Zgłoś
borekq1 rozsądna alternatywa 20.04.02, 21:26 Za takaą kasę lepiej kupić na jakimś bazarku "ukrainę" allbo podonby i podszykować w serwisie ( zakładam ze sam nie umiesz ),taki rowerek będzie lepszy i spokojnie zostawisz go pod sklepem . No chyba że dla dzieciaka kupujesz ...to pomysl odpada . Link Zgłoś
arturoose Re: rower z hipermarketu 29.04.02, 09:53 Szczerze mówiąc, jeśli chodzi o jakiś tylko szpan (zobacz kolego/koleżanko mam ja rower górski) to daruj sobie. Lepsza do tego jest dojeżdżona Ukraina (dorwałem taką za 20 zł), dzięki niej poznałem parę fajnych ludzi, nie boję się jej zostawić pod sklepem, itd. Jeżdżę też, oczywiście, na dobrym sprzęcie i trenuję trochę, dlatego wiem o czym mówię. Najlepiej w Twoim przypadku to: G-Ural Ukraina, gorąco polecam i pozdrawiam. Link Zgłoś
salsa1 Re: rower z hipermarketu 29.04.02, 21:07 Chyba zawarłeś odpowiedź w samym pytaniu. Zapraszam na strony www.magnum.net.pl Zwróć uwagę na model FORTE. Pozdrawiam salsa Link Zgłoś