roberttak 01.09.04, 17:42 elo warszawiacy dlaczego nie wpadacie na legionowskie forum, moze wy cos ciekawego tam powiecie www.masa.legionowo.org/forum/ Link Zgłoś Obserwuj wątek
kolorowetrampki Re: Legionowo raz jeszcze 01.09.04, 21:51 Wiecie ile osób przyszło na spotkanie z prezydentem Legionowa?? :-) Strzelajcie :P Całe 2 osoby :) Ech... pośmiewisko chyba tylko z siebie zrobili. kurczę nie rozumiem. dostali szansę pokazania się z dobrej strony - zorganizowanej strony, która wie czego chce i o co chce walczyć. nie wiem jak wy, ale wydaje mi się, że legionowska masa krytyczna schodzi w złym kierunku :-/ ale to nie moja sprawa, bo my mamy swoje problemy :-/ Link Zgłoś
roberttak Re: Legionowo raz jeszcze 01.09.04, 21:58 wydaje mi sie ze brakuje tu osob chcacych dzialac (ja tez nie jestem bez winy), jest paru kolesi i oni wlasnie przyszli, na masie szczerze mowiac byly glownie gnojki ktore na waszej masie robia bajzel i uwazacie ich za zbednych, pewnie dlatego nikt nie przyszedl, zreszta pomyslcie sami co to za przyjemnosci walczyc jak druga strona od razu mowi ze macie racje :D Link Zgłoś
roweroraffi Re: Legionowo raz jeszcze 01.09.04, 22:59 roberttak napisał: > zreszta pomyslcie sami co to za przyjemnosci > walczyc jak druga strona od razu mowi ze macie racje :D Jedni walczą dla samej walki - inni dla zwycięstwa ;-) Link Zgłoś
saintrommy Re: Legionowo raz jeszcze 02.09.04, 08:31 roberttak napisał: ...co to za przyjemnosci > walczyc jak druga strona od razu mowi ze macie racje :D pamiętajcie, że władza się zmienia, i w tym tak sprzyjającym okresie musicie wywalczyć ile się da... a co do gnojków, to za rok za dwa przestaną takimi być, więc jak dacie dobry przykład to w przyszłośći się dołączą. Może warto porozmawiać z nimi, zorganizować torowisko(może tu miasto pomoże), zaangażować... Rozumiem, że początki są trudne, ale nie zawalcie tak jak zawalili w lublinie, gdzie masa wygląda na stado owiec, nikt nic nie wie co mają robić, co gorsza nie wiedzą gdzie w swoim mieście jechać(piątka warszawiaków zdominowała całą masę - żałosne!) Liczymy na was - jesteście potęgą, rowery górą!!! Pozdrawiam gorąco! Link Zgłoś
pawelk10 Re: Legionowo raz jeszcze 02.09.04, 10:30 To miasto jest takie zapyziałe i mam wrażenie że nikomu nic się niechce. Ale może jeszcze uda się rozruszać towarzytstwo. Wice prezydent jest bardzo miłym człowiekiem. Mam nadzieję że również szczerym. Niewiem czy było by lepiej gdyby na spotaniu było 10 osób i każda miała po 3 pomysły - byłby ogólny bajzel. Tak przynjamniej postualty były w miarę poukładane i jak mi się wydaje sensowne. Prezydent obiecał podjąć działania w sprawie stojaków rowerowych. Ten temat jako wymagający najmniejszych kosztów i chyba u nas najpilniejszy poszedł na pierwszy ogień. Zobaczymy co z tego wyniknie, choć uprzedał nas że w ciągu miesiąca się tego nie załatwi. Byćmoże uda się również otworzyć park w Jabłonnej i furtkę w nim na wał ale to nie jest w jego gestii (obiecał za to poruszyć ten temat na niedzielnym festynie w pałacu). Czy ktoś ma jakieś bliższe informacje o parkingu rowerowym (strzezonym) przy WKD w Komorowie? Informcja w dzisiejszej Rzeczpospolitej: www.rzeczpospolita.pl/dodatki/warszawa_040902/warszawa_a_2.html Chętnie dowiedział bym się jak to wygląd i ile kosztowało wybudowanie - myślę że by się takie coś przydało w Legionowie... Pozdrawiam, Paweł Link Zgłoś