Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Z Francji do Polski

28.06.15, 18:17
    Czy ktoś jest chętny przejechać z nami trasę z północnej francji -Lille do polski - Łódź
    Wyruszamy w sobotę 25.07 . Jedziemy bez bagażu , bagaż w kamperze z kierowcą , na razie jest nas dwóch 45 i 47 lat . I się uparlismy ze przed pięćdziesiątka nam sie uda .
    Może ktoś chce tylko kawałek trasy . Było by miło.
    Tomek
    Obserwuj wątek
      • stefadomi Re: Z Francji do Polski 29.06.15, 20:53
        Fajna sprawa. Czytałam gdzieś o chłopakach z ekipy Rozjechani, którzy byli rok temu w Gruzji ;)
      • jureek Re: Z Francji do Polski 30.06.15, 14:23
        Masz gdzieś mapkę planowanej trasy? Nie mam tyle urlopu, żeby jechać z wami całą drogę, ale może bym dołączył po drodze. Tylko nie wiem, czy dam rady z tempem, bo trochę od was starszy jestem. Mieszkam w okolicach Frankfurtu nad Niemnem :)
      • trypel Re: Z Francji do Polski 30.06.15, 19:14
        fajnie tylko po co tego kampera ciągniecie?

msc temu pod Belgradem spotkałem 2 Austriaków którzy jechali do Konstancy z Wiednia Eurovelo6. Obydwaj na emeryturze. Załozyli sobie że w 20 dni dojadą. Ja ich spotkałem po 8 dniach od wyjazdu. I mam nadzieję że już szczesliwie wrócili.
      • tomekfr68 Re: Z Francji do Polski 01.07.15, 09:43
        czesc
        trasa przebiega dokladnie tak Lille , Gend , Antverpia , Eindhoven , granica z niemcami , i albo droga rowerowa R1 lub cos rownoleglego , poniewaz ma byc to przejazd po asfalcie.
        swoja droga czy ktos wie jakie sa nawierzchnie na R1 poniewaz znalazlem gdziec informacje ze ok 20% jest nieutwardzona.
        pozdrawiam Tomek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka