Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kupić ten rower?

30.03.16, 11:29
    Witam,
    Proszę mi doradzić czy jest sens kupna tego roweru allegro.pl/wloski-nowy-rower-retro-28-6-biegow-numer-1-i6073363704.html ??? Wizualnie strasznie mi się podoba, ale co z jakością? Zupełnie nie znam się na rowerach, zależy mi na wygodnej jeździe i na trwałości roweru.
    Obserwuj wątek
      • gom1 Re: kupić ten rower? 30.03.16, 12:34
        Ja bym kupił. Fajny design. Jakością nie ma się co przejmować. Co tu się może popsuć? :-)
      • uthark Re: kupić ten rower? 30.03.16, 14:59
        Przed dwoma laty kupiłem rower trekkingowy za 799zł - jeździ bezproblemowo, w ciągu tych 2 lat "zrobił" ok. 4 tys. km w różnych warunkach (asfalt, polne drogi). Żadnych problemów poza wynikającymi z normalnej eksploatacji (np. regulacja przerzutki).

Mam inny rower tej samej klasy, ma 20 lat, co roku "robi" ze 2-3 tys. km i nie ma problemów.

Jak się Tobie podoba, to kupuj :-)
      • r.emik Re: kupić ten rower? 30.03.16, 18:28
        Jak Ci się podoba, to kupuj. Osobiście wolę górale, ale mam w nich przykłady rowerów za 900 i 2000 zł., i powiem Ci, że na tym tańszym fajniej się jeździ.
      • zbyfauch Kolor posiada fajny :) 30.03.16, 20:49
        " kolor: inny "
      • cin1977 Re: kupić ten rower? 31.03.16, 22:00
        Ładny badziew. Tyle. Nawet za te pieniądze, poza wyglądem nie ma nic na co warto by było je wydać. Technicznie poziom chińskich składaków z Biedronki po 4 stówy za sztukę.
        Poczekaj, odłóż jeszcze ze 3 stówki i kup coś nadającego się do jazdy. Zresztą, nawet za 800 znajdziesz coś ciekawego chociażby z oferty Rometu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka