Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

trasa przejazdu

28.09.04, 18:21
    czy na trasę przejazdu wpływ mają wyłącznie założyciele masy czy
    konsultujecie to z resztą masowiczów?
    Obserwuj wątek
      • roweroraffi Re: trasa przejazdu 28.09.04, 20:27
        pickars napisał:

> czy na trasę przejazdu wpływ mają wyłącznie założyciele masy czy
        > konsultujecie to z resztą masowiczów?

Kiedyś były konsultacje z ludźmi, ale jakoś to ucichło... może dlatego, że
        więcej z tego było krzyku niż korzyści realnej ;-) Niemniej jak masz propozycję
        na listopad (na październik papiery sa już złożone z trasą) to napewno
        wysłuchamy ;-)
        • cintus Re: trasa przejazdu 28.09.04, 20:57
          A możecie podać co będzie za miesiąc? Ja proponuje listopad jakoś bardziej w
          cywilizacji zamkowy - śródmieście - świętokrzyski - łazienkowski - łazienkowsa
          trasa :) - śródmieście - mokotów - zamkowy.
          • roweroraffi Re: trasa przejazdu 28.09.04, 21:07
            Łazienkowska i AK/Toruńska to dwie trasy, którymi proszono nas byśmy nie
            jeździli, o czym było nieraz pisane, więc już dublował tematu nie będę (można
            poszukać jak ktoś chce).

A co do Masy w październiku... ja trasy nie znam jeszcze sam... może się
            wypowie ktoś, kto układał ;-)
        • skeler Re: trasa przejazdu 28.09.04, 23:22
          > Kiedyś były konsultacje z ludźmi

i co z tego wynikalo, mozna zobaczyc w starszych postach na tym forum...

> (na październik papiery sa już złożone z trasą)

raczysz zartowac... termin uplywa dopiero jutro, wiec do czwartku znajde moze
          czas, zeby je zlozyc... ale wydrukowane sa juz od kilku dni ;-)

poniewaz trasa od momentu zlozenia do zatwierdzenia potrafi sie czasami mocno
          zmienic, to na razie nie bede podawal jej przebiegu, zeby nikt tego dalej nie
          rozpowszechnial i nie robil zamieszania w przypadku zmian - trase podamy,
          dopiero jak nie bedzie do niej zastrzezen - na razie moge powiedziec, ze w
          planach jest wyjazd na poludnie warszawy i prawdopodobnie zaliczymy bardzo
          wysoki wiadukt ;-)
          • roweroraffi Re: trasa przejazdu 29.09.04, 08:46
            skeler napisał:

> na razie moge powiedziec, ze w
            > planach jest wyjazd na poludnie warszawy i prawdopodobnie zaliczymy bardzo
            > wysoki wiadukt ;-)

No to już sobie przypomniałem gdzie jedziemy... co ta skleroza robi z
            człowieka ;-)
      • pickars mam dwie propozycje tras przejazdu 29.09.04, 14:18
        skoro uczestnicy mają tam jakiś wpływ to chcę zaproponować dwie trasy :) (jak
        możecie to je skomentujcie):

TRASA 1: Plac Zamkowy - Krakowskie Przedmieście - Nowy Świat - Al. Ujazdowskie -
        Piękna - Waryńskiego - Puławska - Rakowiecka - Chodkiewicza - Wołoska -
        Racławicka - Żwirki i Wigury - F. Hynka - Łopuszańska - Al. Jerozolimskie -
        Sosnkowskiego - Rakietników - Dzieci Warszawy - Ryżowa - Bolesława Chrobrego -
        Popularna - Al Jerozolimskie - Bitwy Warszawskiej - Szczęsliwicka - Grzymały -
        Grójecka - Towarowa - Grzybowska - Królewska - Krakowskie Przedmieście - Plac
        Zamkowy

TRASA 2: Plac Zamkowy - Krakowskie Przedmieście - Nowy Swiat - Książęca -
        Krzuczkowskiego - Tamka - Most Świętokrzyski - Wybrzeże Szczecińskie - Wał
        Miedzeszyński - Zwycięzców - Paryska - Wersalska - Wał Miedzeszyński -
        Fieldorfa - Zamieniecka - Grochowska - Płowiecka - Bronisława Czecha - Kajki -
        pożaryskiego - Trakt Napoleoński - Planetowa - Patriotów - Panny Wodnej -
        Zasadowa - Borowiecka - Trakt Lubelski - Bronowska - Wał Miedzeszyński - Most
        Siekierkowski - Czerniakowska - Łazienkowska - Myśliwiecka - Piękna - Krucza -
        Szpitalna - Mazowiecka Królewska - Moliera - Trębacka - Krakowskie
        Przedmieście - Plac Zamkowy
        • czajnik74 Re: mam dwie propozycje tras przejazdu 30.09.04, 14:14
          Witam,

Jak już tu powiedziano jestesmy otwarci na propozycje - ale całościowo trasy
          opracowywane przez Was. Jako że czas zimowy idzie, liczba ludzi sie zmniejsza,
          zmrok zapada szybko - warto przedewszytskim jęździć po cetrum. Szczególnie mogą
          to byc jakieś małe uliczki(jak zgody czy szpitalna) gdzie malejąca liczba nasza
          nie wzbudzi zametu dużego(szczególnie w listopadzie, styczniu, lutym).
          Poniższe trasy niezełe ale trochę warto je dopracować:
          W dwójce zanim zjedziemy na powiśle warto dojechać na pl. trzech krzyży zrobić
          pętlę.

I więcej centrum, szczególnie małych uliczek - które dobrze zawsze przed tym
          sprawdzić czy ruch jest tam zgodny z kierunkiem jazdy i czy możemy tam skręcić.
          Wizja lokalna jest zawsze wskazana .

pozdro i wytrwałości

czajnik
          • roweroraffi Re: mam dwie propozycje tras przejazdu 01.10.04, 01:05
            I jak już pisałem bez Łazienkowskiej i Ak/Grota/Toruńskiej, przez co jedna z
            tych tras odpada już na starcie...
        • pickars Re: mam dwie propozycje tras przejazdu 01.10.04, 21:13
          ale ja napisałem o ulicy Łazienkowskiej a nie o Trasie Łazienkowskiej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka