pickars 28.09.04, 18:21 czy na trasę przejazdu wpływ mają wyłącznie założyciele masy czy konsultujecie to z resztą masowiczów? Link Zgłoś Obserwuj wątek
roweroraffi Re: trasa przejazdu 28.09.04, 20:27 pickars napisał: > czy na trasę przejazdu wpływ mają wyłącznie założyciele masy czy > konsultujecie to z resztą masowiczów? Kiedyś były konsultacje z ludźmi, ale jakoś to ucichło... może dlatego, że więcej z tego było krzyku niż korzyści realnej ;-) Niemniej jak masz propozycję na listopad (na październik papiery sa już złożone z trasą) to napewno wysłuchamy ;-) Link Zgłoś
cintus Re: trasa przejazdu 28.09.04, 20:57 A możecie podać co będzie za miesiąc? Ja proponuje listopad jakoś bardziej w cywilizacji zamkowy - śródmieście - świętokrzyski - łazienkowski - łazienkowsa trasa :) - śródmieście - mokotów - zamkowy. Link Zgłoś
roweroraffi Re: trasa przejazdu 28.09.04, 21:07 Łazienkowska i AK/Toruńska to dwie trasy, którymi proszono nas byśmy nie jeździli, o czym było nieraz pisane, więc już dublował tematu nie będę (można poszukać jak ktoś chce). A co do Masy w październiku... ja trasy nie znam jeszcze sam... może się wypowie ktoś, kto układał ;-) Link Zgłoś
skeler Re: trasa przejazdu 28.09.04, 23:22 > Kiedyś były konsultacje z ludźmi i co z tego wynikalo, mozna zobaczyc w starszych postach na tym forum... > (na październik papiery sa już złożone z trasą) raczysz zartowac... termin uplywa dopiero jutro, wiec do czwartku znajde moze czas, zeby je zlozyc... ale wydrukowane sa juz od kilku dni ;-) poniewaz trasa od momentu zlozenia do zatwierdzenia potrafi sie czasami mocno zmienic, to na razie nie bede podawal jej przebiegu, zeby nikt tego dalej nie rozpowszechnial i nie robil zamieszania w przypadku zmian - trase podamy, dopiero jak nie bedzie do niej zastrzezen - na razie moge powiedziec, ze w planach jest wyjazd na poludnie warszawy i prawdopodobnie zaliczymy bardzo wysoki wiadukt ;-) Link Zgłoś
roweroraffi Re: trasa przejazdu 29.09.04, 08:46 skeler napisał: > na razie moge powiedziec, ze w > planach jest wyjazd na poludnie warszawy i prawdopodobnie zaliczymy bardzo > wysoki wiadukt ;-) No to już sobie przypomniałem gdzie jedziemy... co ta skleroza robi z człowieka ;-) Link Zgłoś
pickars mam dwie propozycje tras przejazdu 29.09.04, 14:18 skoro uczestnicy mają tam jakiś wpływ to chcę zaproponować dwie trasy :) (jak możecie to je skomentujcie): TRASA 1: Plac Zamkowy - Krakowskie Przedmieście - Nowy Świat - Al. Ujazdowskie - Piękna - Waryńskiego - Puławska - Rakowiecka - Chodkiewicza - Wołoska - Racławicka - Żwirki i Wigury - F. Hynka - Łopuszańska - Al. Jerozolimskie - Sosnkowskiego - Rakietników - Dzieci Warszawy - Ryżowa - Bolesława Chrobrego - Popularna - Al Jerozolimskie - Bitwy Warszawskiej - Szczęsliwicka - Grzymały - Grójecka - Towarowa - Grzybowska - Królewska - Krakowskie Przedmieście - Plac Zamkowy TRASA 2: Plac Zamkowy - Krakowskie Przedmieście - Nowy Swiat - Książęca - Krzuczkowskiego - Tamka - Most Świętokrzyski - Wybrzeże Szczecińskie - Wał Miedzeszyński - Zwycięzców - Paryska - Wersalska - Wał Miedzeszyński - Fieldorfa - Zamieniecka - Grochowska - Płowiecka - Bronisława Czecha - Kajki - pożaryskiego - Trakt Napoleoński - Planetowa - Patriotów - Panny Wodnej - Zasadowa - Borowiecka - Trakt Lubelski - Bronowska - Wał Miedzeszyński - Most Siekierkowski - Czerniakowska - Łazienkowska - Myśliwiecka - Piękna - Krucza - Szpitalna - Mazowiecka Królewska - Moliera - Trębacka - Krakowskie Przedmieście - Plac Zamkowy Link Zgłoś
czajnik74 Re: mam dwie propozycje tras przejazdu 30.09.04, 14:14 Witam, Jak już tu powiedziano jestesmy otwarci na propozycje - ale całościowo trasy opracowywane przez Was. Jako że czas zimowy idzie, liczba ludzi sie zmniejsza, zmrok zapada szybko - warto przedewszytskim jęździć po cetrum. Szczególnie mogą to byc jakieś małe uliczki(jak zgody czy szpitalna) gdzie malejąca liczba nasza nie wzbudzi zametu dużego(szczególnie w listopadzie, styczniu, lutym). Poniższe trasy niezełe ale trochę warto je dopracować: W dwójce zanim zjedziemy na powiśle warto dojechać na pl. trzech krzyży zrobić pętlę. I więcej centrum, szczególnie małych uliczek - które dobrze zawsze przed tym sprawdzić czy ruch jest tam zgodny z kierunkiem jazdy i czy możemy tam skręcić. Wizja lokalna jest zawsze wskazana . pozdro i wytrwałości czajnik Link Zgłoś
roweroraffi Re: mam dwie propozycje tras przejazdu 01.10.04, 01:05 I jak już pisałem bez Łazienkowskiej i Ak/Grota/Toruńskiej, przez co jedna z tych tras odpada już na starcie... Link Zgłoś
pickars Re: mam dwie propozycje tras przejazdu 01.10.04, 21:13 ale ja napisałem o ulicy Łazienkowskiej a nie o Trasie Łazienkowskiej! Link Zgłoś